Hacıllı Kampı Gezi Fotoğrafları.. Cennetten bir köşe..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Merhaba arkadaşlar.. Cumartesi Günü öğlen saat 12 sularında Hacıllı köyünün biraz dışından geçen Koca Deresi kenarında kamp atmak üzere 4 motor 6 kişi yola çıktık..

Mcx 150
Asya nostalji 125
Sym Fiddle II
Bajaj pulsar..

Toplamda 250küsür km yol yapıp, yolu uzattık farklı geliş ve gidiş rotalarını izledik ve kampımızı yaptık .. Gayet eğlenceli bir gezi oldu yine.. Yeri geldi 40kmh üzerine çıkamadık .. Asyanın sahibi arkadaşımızın tecrübesi az olduğu için biz ona uyduk ve ortalama 60kmh hızla , kelimenin tam anlamıyla görerek gezdik :)

2 teker tutkunu ve kamp yapmayı seven herkese bu alanı öneririm.. temiz ücretsiz nezih bi ortam.. Herkes biraz özverili olur ve burayı temiz tutarsa umarım uzun yıllar uğrak yerimiz olacaktır..

Derenin kenarı kimi zaman taşlık kimi zaman çamurdu.. Ufak tefekte olsa çamurla haşır neşir olduk.. Ancak gelin görün ki ufak scooterler bile bu yolları gidebiliyor, önemli olan istemek :)

Lafı uzatmadan resimlere geçeyim ve sonunada bir video ekleyerek konuyu sonlandırayım.. Keyifli izlemeler :)

Motorlar son derece yüklüydü hatta 2si artçılıydı.. buna rağmen sıkıntısız bir gezi oldu..

Osmanköyde durup alışverişimizi yapıyoruz..

Son 20 Km kala yorgunluk başladı ufak bir mola..

Kamp yerimize zorlu bir mücadele ardından varıyoruz ve harika bi yer kapıyoruz.. Çadırlarımızın alt tarafından dere geçmekte..

Kurulup ateşimizi yakıyoruz hemen .. Aşağı yukarı 6 saat boyunca irili ufaklı durmadan yiyoruz ve sohbet muhabbet.. ee kamp ortamıda bunu gerektiriyor.. Öncesinde odunlarımızı topluyoruz gece boyu bizi idare etmeli..

https://www.youtube.com/watch?v=p_8bomEWKBY

Sabah 10 a kadar kahvaltımızı yapıp ufak ufak toparlandık ve ağva şile saklıgöl yapıp istanbula döndük..

Son düzenleme:
güzel olmuş gerçekten,temiz hava bol gıda iyi gezmişsiniz,ne güzel fotolar çekmiş ve bizlerle paylaşmışsınız,teşekkürler,saygılar...

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
güzel olmuş gerçekten,temiz hava bol gıda iyi gezmişsiniz,ne güzel fotolar çekmiş ve bizlerle paylaşmışsınız,teşekkürler,saygılar...

teşekkür ederim mesut hocam saygılar bizden.. Gezi paylaşımlarını çok seviyorum ve gezdikçe bende paylaşmak istiyorum :)

Abi Asya motordaki bagaj ne öyle :) gitmesi mucize :)

canavar gibiydi.. Fiddle de 2 kişi olunca çoğu yerde fiddle yetişemedi ona :)

Motosiklet alınca gidilecek yerlere bir yer daha eklendi. Çok gğzel bir yere benziyor. Nice kazasız belasız geziler dilerim.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Motosiklet alınca gidilecek yerlere bir yer daha eklendi. Çok gğzel bir yere benziyor. Nice kazasız belasız geziler dilerim.

bir çok yere kamp attık senelerdir , araştırıp keşfedip gidiyoruz ama burası ilk 3 e girer.. köy de yakın alışveriş sıkıntısıda yok pek.. kesinlikle tavsiye ediyorum

Motosikleti
Henüz yok.
pulsarın kamp alanından çıktıktan sonraki halleri. Videonun daha fazla ayrıntılısı var ama yarın akşam yükleme yapacağım.
20160529_112200.jpg

20160529_112220.jpg

Bayıldım valla bir o kadar da özendim güzel gezi olmuş bi biz gidemedik zaten :))

Güzel olmuş gerçekten daha güzel ve eğlenceli gezilerinizin paylaşımınıda görmek isteriz.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Çadır markalarınız nedir? Decathlondan mı alınma çadırlar ?

Enes harika bir gezi ve yine sen :) hocam helal olsun vakit ayırabilmek gidebilmek çok güzel. İnsan özeniyor :) birlikte bu yaz memlekete gitmek dileğiyle :)

her şey çok güzel tebrikler :) Bagajlar maşallah kamyonet gibi yüklemişsiniz helal :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu tür organizasyonları Etkinlik Duyuru Forumunda paylaşsanız size katılmak isteyen başka üyelerde olur, keşke paylaşsaydınız.

Güzel kamp olmuş :)

Motosikleti
Henüz yok.
Bu tür organizasyonları Etkinlik Duyuru Forumunda paylaşsanız size katılmak isteyen başka üyelerde olur, keşke paylaşsaydınız.

Olcay bey herşey sizin dediğiniz kadar basit olsa, Her şey yaşadıkça yüzünü gösteriyor ve neyin ne olduğu açık açık ortaya çıkıyor, Nasıl ki bir elin beş parmağı bir değilse bu kamp işi de böyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Üç tanesi dechatlon dan alınma, sol orta kısımda kalan farklı olabilir. Tam bir bilgim yok o Enes in çadırı idi.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250

evet decathlondan alınma , normalde bnm çadırımda aynısıydı ama arkadaşınkını aldım evde unutmuştum.. tavsie ederim yetiyor her türlü

Enes harika bir gezi ve yine sen :) hocam helal olsun vakit ayırabilmek gidebilmek çok güzel. İnsan özeniyor :) birlikte bu yaz memlekete gitmek dileğiyle :)

eyw kardeşim.. inş beraber gideriz tokata bu sefer.. uzun yol grup sürüşüyle çok daha zevkli.. :)

olcay hocam haklısın ama dediğini denedim bi çok kez.. pek gelen katılan olmayınca artık geleceğinden emin olduklarıma söylüyorum gidiyoruz öyle.. ama yine paylaşıırm..

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Olcay bey herşey sizin dediğiniz kadar basit olsa, Her şey yaşadıkça yüzünü gösteriyor ve neyin ne olduğu açık açık ortaya çıkıyor, Nasıl ki bir elin beş parmağı bir değilse bu kamp işi de böyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Üç tanesi dechatlon dan alınma, sol orta kısımda kalan farklı olabilir. Tam bir bilgim yok o Enes in çadırı idi.

Yorumunuz nedir peki decathlon cadırı için? Almayı düşünüyorum da bende oradan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar