Gyzem Yardimm:)))

yok ya nerdeeee bi bulabilsem :S ya tamam sen oyunu bitirirsin ama kastırma kendini bitircem die bize yardım et sadece yeter :):):)

bitircem tabiii.... valla tubi doğru sölüo akşam bende tüm aileyi toplicam pc başına hep beraber yoksa ollşmicak bu ya:):mrgreen::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
513 ........:cat: :cherry:

kimi kolaysa cöz o zaman kardes:mrgreen::mrgreen: oynayın oynayın ailenızle ama sonra bırısı sıyırırsa bızden bılmek yok ı m not normal artık cözelım su olayı yeter:)

tabiki 513......... most bunu bilmiyecek ne var... :mrgreen:

Son düzenleme:
bırakın sonra çözmei şimdi çözünde 37 ye gelip bizede yardım edin biz oraya kadar yardım ederiz :)

bitircem tabiii.... valla tubi doğru sölüo akşam bende tüm aileyi toplicam pc başına hep beraber yoksa ollşmicak bu ya:):mrgreen::cherry:

Evet evet :queen:

kimi kolaysa cöz o zaman kardes:mrgreen::mrgreen: oynayın oynayın ailenızle ama sonra bırısı sıyırırsa bızden bılmek yok ı m not normal artık cözelım su olayı yeter:)

Yok yok merak etme, tam babama göre bunlar.. :queen: Fen lisesi mezunu :queen:

yok yooookkk ben akşama bıraktım şimdi sizi geçersem sonra siz üzülceksiniz ee bende üzülürümmm sizi üzerken:mrgreen: offf tamam yaaa yapamadım akşama bıraktım işte kafayı yediiiiiim

boşuna mezun olmuş o zaman :queen:

ben 7'yi geçtimdi.. sıkıldım sonra başlıyacam ama tekrar...

7. soru çok güzel ya. :mrgreen:

8 e geçtim bakalım. :mrgreen:

9 a geçtim. :)

Son düzenleme:
ahahahahahaa arklar takıldıgınız yerler olursa ıp ucları verırız meak etmeyın bu arada hemen hemen hr soruda ıp ucları var görunum ve kaynaklardan:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar