Gyzem Yardimm:)))

3.de kaynaklarda noluyodu:=):) birilerinn daha eğitimi bitmemiş hehe:) geCe bunlar hep senn yüzünden bak bizi ne hale getirdinnnnn:p

Sitenin anasayfasına baktım okumaya başladım ki teffrruat dolu :queen: Giriş sayfasını okumadan bıraktım.Hiçte ne nedegildir diye merakta etmiyorum.
Bildigim bişey varsa bu aralar site bayaa pirim yaptı :)

neyse ben cıkıyorum arkadaslar size kolay gelsin gece yardım eder size :) şu 37 ye bi gelip geçinde sizde bize yardım edin ;)

12 :mrgreen:

gaza geldim 14 :mrgreen:

16 :queen:

bekleyin geliyorum. tıkanmazsam tabi :cherry:

Son düzenleme:
:mrgreen::mrgreen:

23 e geçtim. 37 ye bişey kalmadı. :p

24 e geçtim. yaşasın fotoşop :mrgreen:

Soru 25: Türkçe'de yazılışı ile okunuşu farklı olan tek kelime hangisidir?

Çok basit. :mrgreen: Tabikide farklı. Acaba böyle bir kelime varmı diye sözlüğü hatim eden varmıdır? :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arklar BEN 38. SORUDAYIM:) AMA BENI COOOK UZUYO CUNKU COOK SINIR BOZUCU BI OYUN VARDA:mrgreen:

HADIKOLAY GELSIN SIZE MILLETT:queen:

27 de kaldım. Bunun cevabı nedir peki? :silent:

kaosta gizli düzen
yüzonüçtrilyaryediyüzotuzsekizkatrilyonyediyüzonikitrilyonikiyüzotuzbirmilyarbeşyüzyirmiüçmilyonsekizyüzelliyedibinsekizyüzoniki
ikiyüzyetmişaltıtrilyaryüzotuzyedikatrilyonüçyüzseksenbirtrilyonbeşyüzotuzbirmilyarikiyüzseksendokuzmilyondörtyüzotuzsekizbinikiyüzkırksekiz
üçyüzatmışbirtrilyardokuzyüzyirmikatrilyonyüzotuzyeditrilyonüçyüzseksendörtmilyarüçyüzatmışmilyonyüzseksenbirbindokuzyüzyirmidokuz
dörtyüzyirmiyeditrilyarüçyüzatmışbeşkatrilyonyüzdoksanikitrilyonyüzotuzyedimilyarüçyüzseksenaltımilyonüçyüzseksendokuzbinikiyüzyirmiiki
beşyüzyirmiyeditrilyarüçyüzatmışbeşkatrilyonyüzdoksanikitrilyonaltıyüzotuzsekizmilyaryüzotuzyedimilyonüçyüzseksenikibinikiyüzdoksandört
altıyüzyirmiyeditrilyarüçyüzatmışbeşkatrilyonyüzdoksanikitrilyonaltıyüzotuzsekizmilyarikiyüzdoksanikimilyonyüzotuzyedibinüçyüzsekseniki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar