:mrgreen::cherry: senn bizim gibi melek görünümlkü düşmanların olduu iççn şükret
ben 1 hafta tatile gitcem sora gelip bu oyunu bitircem tüm cevapları yollicam size
bu ben değilimmmmmmmmilk sayfada vardı başklatamayannnn
cvp: nar :mrgreen::mrgreen:
27 de kaldım. Bunun cevabı nedir peki? :silent:
kaosta gizli düzen
yüzonüçtrilyaryediyüzotuzsekizkatrilyonyediyüzonikitrilyonikiyüzotuzbirmilyarbeşyüzyirmiüçmilyonsekizyüzelliyedibinsekizyüzoniki
ikiyüzyetmişaltıtrilyaryüzotuzyedikatrilyonüçyüzseksenbirtrilyonbeşyüzotuzbirmilyarikiyüzseksendokuzmilyondörtyüzotuzsekizbinikiyüzkırksekiz
üçyüzatmışbirtrilyardokuzyüzyirmikatrilyonyüzotuzyeditrilyonüçyüzseksendörtmilyarüçyüzatmışmilyonyüzseksenbirbindokuzyüzyirmidokuz
dörtyüzyirmiyeditrilyarüçyüzatmışbeşkatrilyonyüzdoksanikitrilyonyüzotuzyedimilyarüçyüzseksenaltımilyonüçyüzseksendokuzbinikiyüzyirmiiki
beşyüzyirmiyeditrilyarüçyüzatmışbeşkatrilyonyüzdoksanikitrilyonaltıyüzotuzsekizmilyaryüzotuzyedimilyonüçyüzseksenikibinikiyüzdoksandört
altıyüzyirmiyeditrilyarüçyüzatmışbeşkatrilyonyüzdoksanikitrilyonaltıyüzotuzsekizmilyarikiyüzdoksanikimilyonyüzotuzyedibinüçyüzsekseniki
Dostum o yazanı rakamla bir yere yazacaksın.Her sırada yineleyen 5 tane rakam olacak.Geçiş kodu o rakam...örneğin27. sorunun cevabı nedir? :silent:
Oyun bitmedi.Site bakım sebebiyle 30 ağustosa kadar kapanmış...Ama ben tekrar oynamaya başlamayacağım sanırım.Araya bu kadar süre girince soğuyor insan.ne oldu bitti mi oyununuz.![]()