gv250den gv650 ye trfi ettim

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Hayırlı uğurlu olsun cemal bey,
sonunda hayalinize kavuştunuz demek ki,
umarım daha nice hayalleriniz gerçek olur
size güzel günlerde kazasız belasız sürüşler diliyorum.
tekrar hayırlı ve uğurlu olsun...

Cemal bey öncelikle hayırlı olsun.
Benim ricam gv 250 yi kaç model iken kaç km de kaç ytl den verdiniz ve aynı şekil gv 650 yi hangi şartlarda aldınız? Mahsuru yoksa bilgilenmek adına rica edebilirmiyim?:bounce:

Cemal bey öncelikle hayırlı olsun.
Benim ricam gv 250 yi kaç model iken kaç km de kaç ytl den verdiniz ve aynı şekil gv 650 yi hangi şartlarda aldınız? Mahsuru yoksa bilgilenmek adına rica edebilirmiyim?:bounce:
arkadaşım affına sığınarak bu konuya cevap vermeyeceğim..prensip olarak bu tip konuları konuşmak beni yorar..üç aşağı beş yukarı piyasa belli..ama şartını sormuşsun söyleyim..peşin sattım peşin aldım..hoşca kalın

Cemal bey prensipinize saygı duyarım,zaten rica etmiştim.
Her düşük cc ile başlayıp yükselterek devam edenlerdenim. Şahsen 125 cc,150 cc den sonra 250 cc deyim. Malum meslek 9 yıldır öğretmenlik olunca 2 tekere ciddi yatırımları ancak kademe kademe yapabilmekteyim. Aldığınız motor birçok severin gönlünü ve hayallerini süslüyor. Olaki 2. el olayına girersem, siz tecrübeli insanları referans noktası olarak baz almayı tercih ederdim. Yardımınız için teşekkürü borç bilirim. Kazasız, güzel günlerde kullamanız dileğiyle. Saygılar. :bounce:

Cemal bey prensipinize saygı duyarım,zaten rica etmiştim.
Her düşük cc ile başlayıp yükselterek devam edenlerdenim. Şahsen 125 cc,150 cc den sonra 250 cc deyim. Malum meslek 9 yıldır öğretmenlik olunca 2 tekere ciddi yatırımları ancak kademe kademe yapabilmekteyim. Aldığınız motor birçok severin gönlünü ve hayallerini süslüyor. Olaki 2. el olayına girersem, siz tecrübeli insanları referans noktası olarak baz almayı tercih ederdim. Yardımınız için teşekkürü borç bilirim. Kazasız, güzel günlerde kullamanız dileğiyle. Saygılar. :bounce:
sayın hocam özel mesajlara bakarsanız sorularınızın cevabını bulacaksınız..hoşca kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cemal yortanlı Abim :) Hayırlı Olsun :)

Hemde MaVi Demek :cyclopsan :)

ALLAH Kazadan Beladan Korusun İnşallah :)

Özr Abim Geç Oldu Biraz :pale:

ALLAH a Emanetsin Abim :)

hayırlı uğurlu olsun , allah kazasız belasız yol yürütsün inşallah..

Süper Moderatör (BBRR)
cemal bey resimleri bi şekilde bana ulaştırırsanız ben resimleri ilk mesaja eklerim

güle güle kazasız belasız kullan. doğru motoru doğru yerden almışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar