Güzel bir race motor almak istiyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki ehliyetin olmadan bu kadar pahalı bi motora nasıl binmeyi düşünüyosun baban zengin heralde.

2 yıl illegal bineriz herkesin yaptığı şey

2 yıl mı daha neler..sen öyle kocaman bir motor alıcaksın ve hiç çevredeki polislerin gözüne batmayacak ha.kesin çevirir seni polis.bence ehliyeti önce al sanırım en yakın sınav ekimde..sonra motorunu alırsın.hiç kullanmadım diyorsun mesela 125lik vitesli bir motorla başlayabilirsin..ben öyle yapıcam bende daha önce büyük motor kullanmadım..mesela 2. el honda cbr 125 olabilir o da race tipi.3500 tl civarı temiz 2. el bulursun.sonra tecrübe edinince büyütürsün motoru.burda daha bilgili abiler var yardımcı olurlar mutlaka..

pardon ben bunu konuyu açan arkadaşa diyecektim yazının bi kısmını.alıntı yapınca sana gitmiş ama illegal kesinlikle deneme bence.zaten yaşım 16 diyosun 17 yaşını doldur al ehliyeti

Son düzenleme:
sonrada bariyerde senin bi yerine vınlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------

dostum şakası yok buyuk motorun once al daha düşük cc li bşey sonra nerde vınlarsan vınla

sonrada bariyerde senin bi yerine vınlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------

dostum şakası yok buyuk motorun once al daha düşük cc li bşey sonra nerde vınlarsan vınla

şaka yapıorum abicim tabiki ilk hondanın eğitimlerine gircem sonra bi cbr125 alcam sonrada hayabusaa...xD

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
o motor bende olsun otobandan vınlarım hemen polis flnda yakalıyamaz

vay beeee, çocukluk ne güzel bi şeydi yav, vallahi çocukluğum aklıma geldi. ne hayaller kurardım, hey gidi günler, her şey ne güzelde toz pembeydi beee...

vay beeee, çocukluk ne güzel bi şeydi yav, vallahi çocukluğum aklıma geldi. ne hayaller kurardım, hey gidi günler, her şey ne güzelde toz pembeydi beee...

abicim Büyük şeylerin hayali ile yaşa, hiç olmazsa daha küçük şeyleri yapmak imkanı bulursun

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne büyük hayallerim vardı ve hala var bilemezsin. adı üstünde "hayal". ama kurması çok güzel ve onlar insana cesaret ve azim veriyor. gerçekleştirdiğim kısımlarından ise çok çok memnunum. biz çalıştık, Allah da nasip etti, her zaman şükrederim...

iyisin güzelsin,kanın hızlı akıyor :silent:belli.peki hayallerinle asfalta gömülebileceğini düşündünmü hiç

negatif düşünceleri atalım kafamızdan lütfen abilerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 AM ----------

ya bu motor ne zor işmiş bizm caddeden adamlar waaaaaaan die geçiodu hiç tahmin etmezdim bu kadar zahmetli olduunu

[/COLOR]ya bu motor ne zor işmiş bizm caddeden adamlar waaaaaaan die geçiodu hiç tahmin etmezdim bu kadar zahmetli olduunu[/QUOTE]

zahmetli derken neyi kastettin sen kardeşim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahhhh ahh

en büyük hayalimdi shelby gt 500

1967%20Shelby%20GT500%20Eleanor%20Replica_02.jpg

[/COLOR]ya bu motor ne zor işmiş bizm caddeden adamlar waaaaaaan die geçiodu hiç tahmin etmezdim bu kadar zahmetli olduunu

zahmetli derken neyi kastettin sen kardeşim[/QUOTE]

yani kursuna gidecen ilk 150cclik motorla başlıcan sonra geliştrcen en sonundaa geçicen büyüklere

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 AM ----------

Ahhhh ahh

en büyük hayalimdi shelby gt 500

1967%20Shelby%20GT500%20Eleanor%20Replica_02.jpg

nese abi sıkma canını belki lotodan fln bişeler çıkar

zahmetli derken neyi kastettin sen kardeşim

yani kursuna gidecen ilk 150cclik motorla başlıcan sonra geliştrcen en sonundaa geçicen büyüklere

salla ya kurs dediğin ne ki..yazılı sınavı geç direksiyonda banko geçersin zaten..adamlar pek öğretme derdinde değil bir an önce parayı alalım derdindeler.bizim burdaki kursta vitesli bile değil scooterla öğretiyorlar.

salla ya kurs dediğin ne ki..yazılı sınavı geç direksiyonda banko geçersin zaten..adamlar pek öğretme derdinde değil bir an önce parayı alalım derdindeler.bizim burdaki kursta vitesli bile değil scooterla öğretiyorlar.

ala ala benm yapcaım bitek 150cc lik 3-4ay sürmek bitek ölemi_ büyük motora geçmek için

bide bu 1000cc lik korkusu nedir acaba ??? çokmu hızlı çokmu ağır çokmu karışık___???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar