küçüğüm die hafife almayın 16
niyee kaç kilosun...
şaka maka arkadaşlar hayatı ciddiye alın başka şansınız yok...ona göre yaşayın..:cat:
küçüğüm die hafife almayın 16
peki ehliyetin olmadan bu kadar pahalı bi motora nasıl binmeyi düşünüyosun baban zengin heralde.
2 yıl illegal bineriz herkesin yaptığı şey
2 yıl illegal bineriz herkesin yaptığı şey
once 18 yaşına gir ehliyetini al çok fazla film de izleme ehliyetsiz çeker polis sonra alır motoru bağlar dersin arkasından çekme polis amca lütfen diye
sonrada bariyerde senin bi yerine vınlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------
dostum şakası yok buyuk motorun once al daha düşük cc li bşey sonra nerde vınlarsan vınla
o motor bende olsun otobandan vınlarım hemen polis flnda yakalıyamaz
vay beeee, çocukluk ne güzel bi şeydi yav, vallahi çocukluğum aklıma geldi. ne hayaller kurardım, hey gidi günler, her şey ne güzelde toz pembeydi beee...
abicim Büyük şeylerin hayali ile yaşa, hiç olmazsa daha küçük şeyleri yapmak imkanı bulursun
iyisin güzelsin,kanın hızlı akıyor :silent:belli.peki hayallerinle asfalta gömülebileceğini düşündünmü hiç
[/COLOR]ya bu motor ne zor işmiş bizm caddeden adamlar waaaaaaan die geçiodu hiç tahmin etmezdim bu kadar zahmetli olduunu
Ahhhh ahh
en büyük hayalimdi shelby gt 500
![]()
zahmetli derken neyi kastettin sen kardeşim
yani kursuna gidecen ilk 150cclik motorla başlıcan sonra geliştrcen en sonundaa geçicen büyüklere
salla ya kurs dediğin ne ki..yazılı sınavı geç direksiyonda banko geçersin zaten..adamlar pek öğretme derdinde değil bir an önce parayı alalım derdindeler.bizim burdaki kursta vitesli bile değil scooterla öğretiyorlar.
ala ala benm yapcaım bitek 150cc lik 3-4ay sürmek bitek ölemi_ büyük motora geçmek için