Güzel bir race motor almak istiyorum :)

Arkadaşlar merhaba ben zeki .Karadenizliyim ,Giresunluyum ,19 yaşındayım ve sağlıkçıyım. Ben güzel ve fiyakalı bir race motor almak istiyorum. Neden race almak istiyorsun derseniz eğer ; Race motorların o motor sesi ve şekilleri beni bitiriyor. Ben bunu sürmeliyim diyorum. Ve o hız , o güce sahip olmak. Ayrıca yalnızlıkta hoşuma gidiyor ve bir diğer anlamda yanında kimse olmaması tek başına kendinle olman( en fazla 1 diğer kişiye yerinin olması ,sevgilin vs dostun ).Yüksek hızların ,senin için çocuk oyuncağı olması ve hayatı hızlı yaşamak ama yavaş takip etmek :) Hız yaptıkça hayattan tasalardan uzaklaşmak istiyorum.İşte böyle.Bu benim için bi özgürlük olmalı aynı anlam da herşeyden kaçış.:)
İnternetten çok takip ettim çok araştırdım ama bu konuda tam anlamıyla doğru karar verebilmek için sizlere danışıyorum.Benim şu anda motor ehliyetim bile yok ama bu benim için bi tutku belkide bi yaşam tarzı olucak. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Aradığım motor için en fazla 15.000 lira ya kadar kredi kullanabilirm. Ama gerçekten çok çok çok beğeniceğim bi motor olursa daha fazlasını da gözden çıkarabilirm. Ve motorumun büyük olmasını istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
sen pahalı bir intihar düşünüyosun anlaşılan tüm samimiyetimle söylüyorum aklını başına al daha sakin bi makina ile motor sürmenin ne demek olduğunu anla trafikte insan yerine konulmamanın ne demek olduğunu anla insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bi anla ondan sonra karar verirsin büyük bi racing almaya

gazı çevirdin mi gidiyor ama freni sıktın mı durmuyor bu aletler..
Hevesli sözler ama olmayacak bir başlangıç istiyorsun..

Hiç motor sürmedim. Ama bu bi tutku işte girdi aklıma, zihnime. Ben küçük bişey almakta istemiyorum.Sizce gerçekten yapamam mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 PM ----------

Arkadaşlar sizce büyük bi motorla tam olarak kavrayamazmıyım bu işi. Gönlüm büyüklerde küçük makinalar çok itici geliyor. Öğrenebilmem için önerebilceğiniz büyük bi makina yok mu acaba ?

Hiç motor sürmedim. Ama bu bi tutku işte girdi aklıma, zihnime. Ben küçük bişey almakta istemiyorum.Sizce gerçekten yapamam mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 PM ----------

Arkadaşlar sizce büyük bi motorla tam olarak kavrayamazmıyım bu işi. Gönlüm büyüklerde küçük makinalar çok itici geliyor. Öğrenebilmem için önerebilceğiniz büyük bi makina yok mu acaba ?

ölmek istiyorsan neden olmasın al bir tane 600F 12 lira...

once gıt gec kalmadan ehklıyet kursuna yazıl yoksa 22 agustosdakı sınavı kacırırsın sonrasında alcan ehlıyetını ,sonrasında alcan bir 125lik vitesli motor once motor nasıl kulllanılıyor ogrenceksın tepkılerı nedır ogrenceksın motor nedır ogrenceksın agırlıklarına bakcaksın ole kafadan ben motor alıyorum dıyemessın arkadasım bızım o yolları bılırım yenı yollar cok guzel ama bu sevdadan uzun yıllar zevk almak ve hayatta olmak istıyorsan oncelıkle oyunu kurallarına gore oynıcaksın yoksa bu sevdan kısa surer benden solemesi...
cbr125 senın icin uygun bır motor olur hem orduda honda bayisi var servıs sorunu cekmessin...cbr125 hem fıyatı uygun hem ogrenmesı kullanması kolay hemde kolay elden cıkarabılecegın tas gıbı bır motordur boyu kucuk dıye kucumseme boyundan buyuk ısler yapan bır motordur..sadece dusme kaza gıbı seylerden uzak durcaksın parcası pahalıdır..

olmaz dostum...yapamazsın elinin gaz elciğindeki milisaniyelik bi ayarsızlığı tepetaklak asfaltı öpmene neden olur ki bende bi sağlıkçıyım,,,madur olmanı istemem...ayrıca dönüşlerde motoru yatırabilmeyi öğrenmek için büyük cc ler çok dayakçı birer öğretmen olur sana hem canın yanar hem cebin yanar düştükçe.....150 yada 250 cc ufak bi motorla önce sürmeyi öğren sonra gerisi zamanla gelir...
bak ben daha başlayalı 4 ay oldu ve 250cc chopper kullanıyorum aynı motorda öğrendim....ve gene almayı düşündüğüm motor gene 250cc olacak...bende senin gibi 600-750--1000 cc isterim ama şuanda istemiyorum....bikere 600rr sürme denemem oldu....çok atik,,çılgın...düz yolda belki ama;trafik?manevralar?fren?....soğuk terletiyor adamı....öle fırın fırın ekmek yemeden olacak iş değil bu senin dediğin....

yzf 125r al hem kasa guzel hem ogrenirsin motoru bu ole ben bisiklet surcem diyip parayi basip en baba bisiklete binmeye benzemez ehliyet i al once sonra 125 cc bi motor sonra yillandiktan sonra gecersin 600 luk ss e sakaya gelcek bi konu degil cunku

lan ne çok oldu bu parası bol intiharperver arkadaşlar.ya gençler yapmayın etmeyin eylemeyin.altınızda ki çocuk oyuncağı değil.bir kere düşersin birşey olmaz, bir kere daha düşersin kolun bacağın kırılır, ama bu makine uzun süre şaka kaldıramaz.atıverir üstünden seni bir daha geri gelemezsin.illa büyük görünümlü makine istiyorsan yamaha yzf125r veya hyosung gt250r al ama eğitimini de al yanında, koruyucu ekipmanlarını da.

hocam aynı durumdayız :) Ben daha önce bir motosiklete artçı olarak dahi binmedim hatta motosiklet kullananıda çok nadir görüyorum. Duygularımı paylaşmışsın yek fark sen pahalı bi intiharın peşindesin ben Gt 250 R nin ;)

bende 19 yaşındayım ve aynı senin düşündüklerini düşünüyordum. fakat bu işler böyle değilmiş. benim düşüncem önce gt250r ile başla sonra hondanın kurslarına git ( büyüklerim faydasını görüceksin diyor ). bu motor trafikte yapacağın hataları daha tolere edecektir daha sonrada 600 veya 1000 lik benim düşüncem

Peki arkadaşlar çok teşşekkür ederim. Ya amacım intihar etmek felan değil. Sadece motoruma bindiğimde arkama bakmadan basıp gitmek istiyorum. Dış dünyadan kopmak istiyorum. Motorun sesinden başka hiç bi sesi duymak istemiyorum. Aklımda da yoldan ve altımda ki motordan başka bişey olmasın istiyorum. Ve haliylede şekile de önem veriyorum kim vermez ki. Sizin için saçma gelicek ama öyle işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar