- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba ben zeki .Karadenizliyim ,Giresunluyum ,19 yaşındayım ve sağlıkçıyım. Ben güzel ve fiyakalı bir race motor almak istiyorum. Neden race almak istiyorsun derseniz eğer ; Race motorların o motor sesi ve şekilleri beni bitiriyor. Ben bunu sürmeliyim diyorum. Ve o hız , o güce sahip olmak. Ayrıca yalnızlıkta hoşuma gidiyor ve bir diğer anlamda yanında kimse olmaması tek başına kendinle olman( en fazla 1 diğer kişiye yerinin olması ,sevgilin vs dostun ).Yüksek hızların ,senin için çocuk oyuncağı olması ve hayatı hızlı yaşamak ama yavaş takip etmek
Hız yaptıkça hayattan tasalardan uzaklaşmak istiyorum.İşte böyle.Bu benim için bi özgürlük olmalı aynı anlam da herşeyden kaçış.
İnternetten çok takip ettim çok araştırdım ama bu konuda tam anlamıyla doğru karar verebilmek için sizlere danışıyorum.Benim şu anda motor ehliyetim bile yok ama bu benim için bi tutku belkide bi yaşam tarzı olucak. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
Aradığım motor için en fazla 15.000 lira ya kadar kredi kullanabilirm. Ama gerçekten çok çok çok beğeniceğim bi motor olursa daha fazlasını da gözden çıkarabilirm. Ve motorumun büyük olmasını istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
İnternetten çok takip ettim çok araştırdım ama bu konuda tam anlamıyla doğru karar verebilmek için sizlere danışıyorum.Benim şu anda motor ehliyetim bile yok ama bu benim için bi tutku belkide bi yaşam tarzı olucak. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
Aradığım motor için en fazla 15.000 lira ya kadar kredi kullanabilirm. Ama gerçekten çok çok çok beğeniceğim bi motor olursa daha fazlasını da gözden çıkarabilirm. Ve motorumun büyük olmasını istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleme: