Sakin olun beyler sakin. Aranızda ne var bilmiyorum ama dişleşmişsiniz bi defa . Gözleşmişsiniz de . Sakin olun kavgaya, dövüşe gerek yok aslında. Kocaman adamlarız hepmiz
Neyse
Benim motoru sana satıyım arkadaşım http://www.sahibinden.com/ailevi_sebeplerden_dolayi_acil_satilik-24WQQaXQQ15203609WQQpXQQdisplayitem :bounce:
Burda Herkes Sağlıklı bir eğitim alıp, Uzun yıllar SAĞLIKLI bir şekilde motor kullansın diye ikna etmeye çalışırken , sen ona tez yoldan zarar veriyorsun. Senin motoruna illaki bir talip çıkar. MT Forumu bir gençi kaybedeceğine , bırakta onu bilgilendirip aramıza katalım...
Peki arkadaşlar çok teşşekkür ederim. Ya amacım intihar etmek felan değil. Sadece motoruma bindiğimde arkama bakmadan basıp gitmek istiyorum. Dış dünyadan kopmak istiyorum. Motorun sesinden başka hiç bi sesi duymak istemiyorum. Aklımda da yoldan ve altımda ki motordan başka bişey olmasın istiyorum. Ve haliylede şekile de önem veriyorum kim vermez ki. Sizin için saçma gelicek ama öyle işte.
Hiç motor sürmedim. Ama bu bi tutku işte girdi aklıma, zihnime. Ben küçük bişey almakta istemiyorum.Sizce gerçekten yapamam mı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 PM ----------
Arkadaşlar sizce büyük bi motorla tam olarak kavrayamazmıyım bu işi. Gönlüm büyüklerde küçük makinalar çok itici geliyor. Öğrenebilmem için önerebilceğiniz büyük bi makina yok mu acaba ?
siftahı racing ile yapcan he yaparsın yavrum yaparsın tabi ama motorunu almadan önce git müstakil manzaralı bi yerden mezarını ayırt önce nemelazım ihtiyaç nede olsa :cyclopsan
Sonunu düşünen kahraman olamazZ deermişim......xD ee beyler peki 1000cc lik makineleri sürebilmek için ne kadar zaman eğitim almalıyız??
Sonunu düşünen kahraman olamazZ deermişim......xD ee beyler peki 1000cc lik makineleri sürebilmek için ne kadar zaman eğitim almalıyız??
ya peki bu korumalık olayı fln kazaları ne derece hafifletiyor
küçüğüm die hafife almayın 16ya bişey merak ettim yaşın kaç