Guvenmeyelim bu lastiklere

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Anlas winter grip tam bir kış lastiği, eğer mevsimlik değil de kışlık arıyorsan bence en iyi seçenek. 4 mevsim ise michelin derim. Eğer yeni motorcu iseniz lastikler çok önemli, eğer sorunlu ise sürüşünüzü baştan bozar ve motora güveninizi azaltır. İlk motora başlayan ya da acemi olanlar lastik konusunda en sorunsuzu kullanmalılar.

Arkadaşlar gecmis olsun dilekleri icin cok tesekkur ediyorum. Motordan dustugum aira motor benden once kayip gidiyordu:) cok sukur.hemenn toparlandim bir seyim yoktu. Sokaga çıkma yasagi vardida arkaamdan araçlar gelmedi bomboş yolda dustum bu beni kurtardi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

Ustad bende senin gibi düşünüyorum. Yolla ilgiliydi yağışlarda virajlara giriyordum.hatta yagisli havada duz yolda 50 60 basiyordum 50 cc ile

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

Hocam ilk motorum ve 7 aylik surucuyim nerden anladiniz:) Kuralciyim trafikte 50 ile gidilecekse 50 ile giderim isiklarda dururum yayaya yol veririm. En sagdan giderim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar