Güney'de Kış Gezisi, Kaş...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
ahooo ahoooo...:p bu topacı kaçırmışım...foto incelemek kafadan yarım saat sürdüğünden ve uyku taym geldiğinden yarına kaldı gari...ama yalandan bir mesaj bırarakayım ki abone olduğum konularda göreyim...:p
Güzel taktik Metehan.:cat: Umarım keyif alırsın raporu bitirdiğinde.:wiinkk:

guven61 usta şöhretin namın diyarları veritabanlarını aştı benden söylemesi...:p
Teveccüh buyuruyorsun kardeşim. Teşekkürler...::alkiis::

Güzel taktik Metehan.:cat: Umarım keyif alırsın raporu bitirdiğinde.:wiinkk:

Teveccüh buyuruyorsun kardeşim. Teşekkürler...::alkiis::

yok usta seni cbftürkiyeden tanıyorum biraz zaten...oradaki en aklıbaşında pozitif üyelerdin başında sen geliyorsun...forum ortamlarında MT tek...herkes buraya akın ediyor ve paylaşımlarının değerini bizler daha çok biliriz...ben MT yöneticisi olsam seni hemen İL YÖNETİCİSİ konumunda görmek ister ve teklifimi sunardım...ama ara ki bulasın böyle üyelerin kıymetini bilen değer veren ilerigörüşlü bir forum yöneticisi...:wiinkk:

babaçi nikli bir arkadaşım var forumda...ismi Coşkun...bir paylaşımda bulunuyor...foto ebadını ayarlayamamış...işi bilmediğinden...neyse yönetici o kadar emek verilen yüzlerce fotonun bulunduğu konuyu napıyor biliyormusun...dann diye siliyor...açıklama yok uyarı yok...yahu niye sildin...adma konusunu bulamayınca bakıyor ki silinmiş ...(ebat yüzünden silindiğini de biz tahmin ediyoruz..) o da mechul...işte böyle usta...ne emeğe saygı ne üyeye saygı yok...

şimdi çay demlicem...çay eşliğinde bakıcam fotolara...keyif alıyorum abicim ben Anadoludan...ve vasiyetimdir...ölürsem beni memleketim Uşağa gömsünler...aileme söyledim sizlerle de paylaşayım...beni bu mundar melmeket İstanbula sakın gömmeyin...

Yine harika bir gezi :) Gezi içinde bir daha gezi yapmak da herkese nasip olmaz herhalde.. Tebrik ederim gezi aşkına ve motoruna sağlık. Allah kaza bela vermesin..

Motosikleti
yok usta seni cbftürkiyeden tanıyorum biraz zaten...oradaki en aklıbaşında pozitif üyelerdin başında sen geliyorsun...forum ortamlarında MT tek...herkes buraya akın ediyor ve paylaşımlarının değerini bizler daha çok biliriz...ben MT yöneticisi olsam seni hemen İL YÖNETİCİSİ konumunda görmek ister ve teklifimi sunardım...ama ara ki bulasın böyle üyelerin kıymetini bilen değer veren ilerigörüşlü bir forum yöneticisi...:wiinkk:
Düşüncelerine teşekkür ederim Metehan.
Gerçekten de 6 yıldır üye olduğum M.T. paylaşımlara gördüğüm birçok motosiklet sitesinden çok daha fazla önem veriyor.
İl yöneticisi fikrine teşekkür ederim. Lakin Antakya'da motosiklet konusunda üstlendiğim görevler yüzünden şu an işimi yapamaz oldum. Bahsettiğin göreve hakettiği liyakatı vermek lazım.

babaçi nikli bir arkadaşım var forumda...ismi Coşkun...bir paylaşımda bulunuyor...foto ebadını ayarlayamamış...işi bilmediğinden...neyse yönetici o kadar emek verilen yüzlerce fotonun bulunduğu konuyu napıyor biliyormusun...dann diye siliyor...açıklama yok uyarı yok...yahu niye sildin...adma konusunu bulamayınca bakıyor ki silinmiş ...(ebat yüzünden silindiğini de biz tahmin ediyoruz..) o da mechul...işte böyle usta...ne emeğe saygı ne üyeye saygı yok...
Aslında her sitenin kendine göre kuralları var. Bu açıdan bakmak lazım. Bildiğin gibi çok gezen, çok rapor yapan biriyim. Geçen yıl ben de 800x600 formatında fotograflara sahip bir raporumu paylaşmıştım. Yönetimden silineceği doğrultusunda bir mesaj aldım. Rapor biraz uzundu 640x480 formatına düşürmem zor olacağı için silinmesi daha uygun olur diye düşündüm. Son dönemde yayınladığım raporlarımı da 800x600'den 640x480'e düşürüp yayınladım. (Takdir edersiniz ki bir raporu yorumlarıyla hazırlamak kolay olmuyor.)

şimdi çay demlicem...çay eşliğinde bakıcam fotolara...keyif alıyorum abicim ben Anadoludan...ve vasiyetimdir...ölürsem beni memleketim Uşağa gömsünler...aileme söyledim sizlerle de paylaşayım...beni bu mundar melmeket İstanbula sakın gömmeyin...

O çaya ortak olmak isterdim şimdi.:cherry: Ne güzel de demlenmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 ----------

Yine harika bir gezi :) Gezi içinde bir daha gezi yapmak da herkese nasip olmaz herhalde.. Tebrik ederim gezi aşkına ve motoruna sağlık. Allah kaza bela vermesin..
İyi dileklerine ve güzel mesajına teşekkür ederim Ersin.:cat:

Allah ım kazasız belasız nice geziler nasip etsin çok güzel maşallah :)
Bu arada benim memleketimde Antalyaa :)

Motosikleti
Allah ım kazasız belasız nice geziler nasip etsin çok güzel maşallah :)
Bu arada benim memleketimde Antalyaa :)

Teşekkür ederim Tubis:cat:
İyi dileklerin cümlemiz için olsun.:wiinkk:
Bundan sonraki gezilerde programda Antalya varsa önceden haber vereceğim.:cat:

muhteşemmm tadımlık değil doyumluk olağan üstü çok keyif aldım tbr ederim

kh1

Gezinin güzelliği yanı sıra anlatımın ile bizede yaşattın. Bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim.

Motosikleti
Beklerim abi çay ikram ederim :)

Tamamdır Tubis. Uğrarım.
Teşekkürler.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

muhteşemmm tadımlık değil doyumluk olağan üstü çok keyif aldım tbr ederim

Sağol Starter.:cat:
Teşekkürler.:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------

Gezinin güzelliği yanı sıra anlatımın ile bizede yaşattın. Bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim.
Güzel görüşlerine ve mesajına teşekkür ederim Kh1

Güzel geçirdiğiniz bir gezi olmuş çok keyif li bir gezi sundunuz ayrıca cesaretiniz takdiri hakediyor bence nice yollar dilerim..

Motosikleti
Güzel geçirdiğiniz bir gezi olmuş çok keyif li bir gezi sundunuz ayrıca cesaretiniz takdiri hakediyor bence nice yollar dilerim..

Görüş açının güzelliğine ve mesajına teşekkür ederim Sahiden.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar