Gün batımı şovu ve endurocular

hasan abi..... fotoğraflara bakmak çok keyifliydi.
adanadan selamlar..... erhan

Allah daha iyilerini nasip etsin insallah cok guzel gezi tekerinize saglik.

Mersin İl Temsilcisi
yahu ben seni murat abilerle birlikte hatayada sıtkı başkanın yanına gideceksiniz diye biliyordum... :)
güzelgezi abicim, allah akzaan beladan saklasın...

Çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim..
Sağolun dostum:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 ----------

hasan abi..... fotoğraflara bakmak çok keyifliydi.
adanadan selamlar..... erhan
Erhan doktorum nehaber bugünler hastalıklar çoğaldı fırsat bulup gezebiliyormusun.kendine iyibak selamlar:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------

Mükemmel bir gezi olmuş. Budur işte... Enduron varsa dağ bayır gezeceksin.
Evet tüm motorcular birgün endurocu olacak:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------

Allah daha iyilerini nasip etsin insallah cok guzel gezi tekerinize saglik.
Eyvallah dostum teşekkürler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 ----------

yahu ben seni murat abilerle birlikte hatayada sıtkı başkanın yanına gideceksiniz diye biliyordum... :)
güzelgezi abicim, allah akzaan beladan saklasın...

Sıtkı başkanım. o asfalt gülüdür onu koklamak için dağdan şehire inmek gerekiyor.selamlar sağlıcakla kalın.:p

çok güzel yerler çok keyifli bi gezi olmuş eğlenmşsiniz paylaşım için teşekkürler

.....:bounce: HASAN ABİ,son zamanlarda senin gezilerini takip eder oldum :) Hepsi bir birinden güzel.Buda diğerleri gibi muhteşem olmuş.Kareler muhteşem :cat:.
ALLAH yolunu daima açık etsin.MAŞALLAHın war.ESKİŞEHİRden SEWGİLER..... :rendeer:

.....:bounce: HASAN ABİ,son zamanlarda senin gezilerini takip eder oldum :) Hepsi bir birinden güzel.Buda diğerleri gibi muhteşem olmuş.Kareler muhteşem :cat:.
ALLAH yolunu daima açık etsin.MAŞALLAHın war.ESKİŞEHİRden SEWGİLER..... :rendeer:
Eyvallah dostum güzel ve sıcak yorumun için bende sana teşekkür ederim.kırkada sular azalmış mı kuraklıktan etkilenmişti birara.eskişehire kucak dolusu selamlar.:)

gün batımı şovu

evet.hasan abi gerçekten güzel olmuş.kadir ustam bismillah dedimi makina süper olur.ellerinize sağlık.görüşmek üzere.saygılar...

valla usta tekerleklerinize sağlık bende chopperden vazgeçip sizin gibimi yapsam ne yapsam ama istanbulda zor olur yaaa

Bir kere endurocularda insan sevgisi var doğa sevigisi var herşeyden önce. felsefe bu aga

Enduroculara herzaman saygım sonsuz..

Eyvallah metin sana saygı duyanlar çok olsun selamlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

valla usta tekerleklerinize sağlık bende chopperden vazgeçip sizin gibimi yapsam ne yapsam ama istanbulda zor olur yaaa
Evet kesinlikle doğaya koşman lazım selamlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

Bir kere endurocularda insan sevgisi var doğa sevigisi var herşeyden önce. felsefe bu aga

Kesinlikle sana katılıyorum selamlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar