Sağolun dostumÇok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim..
Erhan doktorum nehaber bugünler hastalıklar çoğaldı fırsat bulup gezebiliyormusun.kendine iyibak selamlar:rendeer:hasan abi..... fotoğraflara bakmak çok keyifliydi.
adanadan selamlar..... erhan
Evet tüm motorcular birgün endurocu olacak:cat:Mükemmel bir gezi olmuş. Budur işte... Enduron varsa dağ bayır gezeceksin.
Eyvallah dostum teşekkürler:rendeer:Allah daha iyilerini nasip etsin insallah cok guzel gezi tekerinize saglik.
yahu ben seni murat abilerle birlikte hatayada sıtkı başkanın yanına gideceksiniz diye biliyordum...
güzelgezi abicim, allah akzaan beladan saklasın...
eyvallah öyleyimdir.doğaya tukunumdur çünki oralarda huzur buluyorumhasan abi sen tam doğa insanısın maşallah.
eyvallah salih selamlarçok güzel yerler çok keyifli bi gezi olmuş eğlenmşsiniz paylaşım için teşekkürler
Eyvallah dostum güzel ve sıcak yorumun için bende sana teşekkür ederim.kırkada sular azalmış mı kuraklıktan etkilenmişti birara.eskişehire kucak dolusu selamlar......:bounce: HASAN ABİ,son zamanlarda senin gezilerini takip eder oldumHepsi bir birinden güzel.Buda diğerleri gibi muhteşem olmuş.Kareler muhteşem :cat:.
ALLAH yolunu daima açık etsin.MAŞALLAHın war.ESKİŞEHİRden SEWGİLER..... :rendeer:
Eeeee Üstad BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR.:cat:demiş kadir ustamın ellerine sağlık selamlar.evet.hasan abi gerçekten güzel olmuş.kadir ustam bismillah dedimi makina süper olur.ellerinize sağlık.görüşmek üzere.saygılar...
burası türkiyenin tam olarak neresi?
Enduroculara herzaman saygım sonsuz..
Evet kesinlikle doğaya koşman lazım selamlarvalla usta tekerleklerinize sağlık bende chopperden vazgeçip sizin gibimi yapsam ne yapsam ama istanbulda zor olur yaaa
Bir kere endurocularda insan sevgisi var doğa sevigisi var herşeyden önce. felsefe bu aga