Gültepe Camii Saat 15:00 Necdet abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz..

hakılısın kardeşim bende senın gibi düşündüm ama öyle değil aile nekadar çok insan görurse ne kadar motor görürse o kadar hem abimizle hemde bizlerle gurur duyacak ve ben bunun için canımla başımla hatta sağlığımı ortaya koyarak mucadele ediyorum lütfen beni yanlız bırakmayın abimizin ve benım sız dostlarıma çok ihityacımız var...

tamam ben de sana katılıyorum. sevenleri olarak oraya gidelim.
ama kameraların ne işi var?

Ya arkadaşlar polemik zamanı değil , ayrıca hiç tarzımda değil ama söylemeden geçemedim..

Araba ile trafik kazasında can veren insanların cenazesine bisikletlemi gidiliyor?

Motosiklete binmek hangi kriterlere dayanarak "sigara içenler derneği" ile örneklenebilir..

Hayatında Motosiklete hiç binmemiş insanlar gibi konuşuyorsunuz bazen.. Ölümcül olan motosiklet değil sorumsuz İNSANLAR....

Necdet abinin vefatının sebebi motosikleti değil !!!

Sıra kimde diye düşününmek içinde yersiz , motora binende binmeyende o sıraya dahil.... Herkes evde oturup sırasını beklesin o zaman..

Ben şirketten izin alabildiğim taktirde motorla namaza katılıcam.. Bunda en ufak bi sakınca da görmüyorum.. Biraz abartıyosunuz hassasiyet olayını.. Sonuçta Necdet abinin ailesi cenazeden eve giderkende , yaşamın geri kalanında da hergün mütemadiyen motosiklet görecek yollarda.. Çözüm bu olamaz..

Şimdi adam gibi acımızı yaşamak adına gereksiz konuların tartışılmasından ve işlevsel olmayan fikirlerin laf-ı güzaf ortaya atılmasından vazgeçilmesini rica ediyorum..

Yarın imkanı olan tüm arkadaşlarla, Necdet abimize son görevimizi yerine getirmek adına yanyana olmak dileğiyle... Saygılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
onemli olan orda olup son görevimizi yapıp geri dönmek oraya gidenler sadece sevdikleri bir insana son görevlerini yapmak ben sirf o amacla gidiyorum

Arkadaşlar motor ile cenazeye katılacak olanların belirli bir disiplin içinde hareket etmelerini tavsiye ediyorum,cenaze arabasını takipte vakur ve sessiz fermuar düzeninde hareket edilmeli fevri hareketlere gerek yok.acımızı içimize gömüp NECDET kardeşimize son görevimizi layıkıyla yapmamız lazım.
LÜTFEN ORGANİZE OLALIM,DÜZEYLİ DAVRANALIM.

Tencere - Ümit + 1500 kardeşim benim söylemek istediklerime tercüman olmuşsun...ama benim tarzım bu kadar yumuşak olmadığı için yazmak istemedim...bu konuda kesinlikle sana katılıyorum...

Allah nasip kısmet eder ise yarın son görevimiz için orda olacağız...:cat:

Ayrıca bu kadar hüzünlü bir ortamda bile tartışma içerikli yazı yazan arkadaşları kınıyorum...!!!

Son düzenleme:
arkadaşlar tamam o zamn yarın görevimizi yerine getirelim hep beraber.. orada görüşürüz...

küçükyalı'dan beni artçı alabilecek arkadaşım varsa' haberdar edin arkadaşlar..
motor arızalı''' yada dolmuş otobüs vs. gideceğim...

allahtan rahmet geride kalan sevenlerine sabır diliyorum ruhun şaad olsun abim:pale:

keske gelebilsem ama gelemiyorum arkadaslar :salut: NECDET abimizin topragi bol mekani cennet olsun

Ya arkadaşlar polemik zamanı değil , ayrıca hiç tarzımda değil ama söylemeden geçemedim..

Araba ile trafik kazasında can veren insanların cenazesine bisikletlemi gidiliyor?

Motosiklete binmek hangi kriterlere dayanarak "sigara içenler derneği" ile örneklenebilir..

Hayatında Motosiklete hiç binmemiş insanlar gibi konuşuyorsunuz bazen.. Ölümcül olan motosiklet değil sorumsuz İNSANLAR....

Necdet abinin vefatının sebebi motosikleti değil !!!

Sıra kimde diye düşününmek içinde yersiz , motora binende binmeyende o sıraya dahil.... Herkes evde oturup sırasını beklesin o zaman..

Ben şirketten izin alabildiğim taktirde motorla namaza katılıcam.. Bunda en ufak bi sakınca da görmüyorum.. Biraz abartıyosunuz hassasiyet olayını.. Sonuçta Necdet abinin ailesi cenazeden eve giderkende , yaşamın geri kalanında da hergün mütemadiyen motosiklet görecek yollarda.. Çözüm bu olamaz..

Şimdi adam gibi acımızı yaşamak adına gereksiz konuların tartışılmasından ve işlevsel olmayan fikirlerin laf-ı güzaf ortaya atılmasından vazgeçilmesini rica ediyorum..

Yarın imkanı olan tüm arkadaşlarla, Necdet abimize son görevimizi yerine getirmek adına yanyana olmak dileğiyle... Saygılar...

teşekkürler kardeş okurken yazıları sinir oldum ve ne yazsam diye tırmalıyodum beni büyük bi dertten kurtardın niye böle boş boş yazı yazanlar var aramızda anlamıyorum ya konumuz ne yazılanlara bak

oraya yazmışım abisi ile konuşuldu konuşan benim bi sorun çıkmıyacağını herkezin orda istediği şekilde bulunabileceğini söledi bana bir sayfa önde necdet abinin yiğeni yazmış herkez motoru ile katılsın buda bi destektir aileyi bizden iyi tanıyor sonuçta peki o zaman sorun ne herkezin yapacağı belli son saygıyı göstermek

kılık kıyafetimize dikkat edicez motorlarımıza binip gayet düzgün bir şekilde taşkınlık yapmadan herkez aklı başında insan canaze defni ne dualarımızla eşlik edicez hepsi bu çokmu zor

sen bunları yap gerisine karışma ister televizyon gelsin ne gelirse gelsin
beş para etmez adamlar için günlerce bağırıyo televizyonlar NECDET abim 100 tane eder onlar gibi herkez bilsin tüm dünya bilsin nasıl iyi bir insan olduğunu isteyen istediği gibi gelsin motorcu moturu ile gelsin olayları ters aks ettiren hep bizleriz ne olur saçma sapan tartışmayın artık

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nejdet abi yerine koyun kendinizi.. allah gecinden versin... vefat ettiniz ve bi motosiklet kazası buna sebep.. ve motosiklet kullanmayı ve kullananı çok seviyorsunuz.. nasıl bi cenaze töreni isterdiniz..

Ben şahsen kendi adıma sölüyorum.. BENİM CENAZEMDE BİRSÜRÜ MOTOSİKLET OLSUN İSTERİM... ve eminimki nejdet abide böle istiyordur..

yarın sessiz, sedasız bi cenaze törenimiz var dostlar.....

tekara başımız sağolsun...

Sevincimizde birlikteysek üzüntümüzdede bir arada olmalıyız.

teşekkürler kardeş okurken yazıları sinir oldum ve ne yazsam diye tırmalıyodum beni büyük bi dertten kurtardın niye böle boş boş yazı yazanlar var aramızda anlamıyorum ya konumuz ne yazılanlara bak

oraya yazmışım abisi ile konuşuldu konuşan benim bi sorun çıkmıyacağını herkezin orda istediği şekilde bulunabileceğini söledi bana bir sayfa önde necdet abinin yiğeni yazmış herkez motoru ile katılsın buda bi destektir aileyi bizden iyi tanıyor sonuçta peki o zaman sorun ne herkezin yapacağı belli son saygıyı göstermek

kılık kıyafetimize dikkat edicez motorlarımıza binip gayet düzgün bir şekilde taşkınlık yapmadan herkez aklı başında insan canaze defni ne dualarımızla eşlik edicez hepsi bu çokmu zor

sen bunları yap gerisine karışma ister televizyon gelsin ne gelirse gelsin
beş para etmez adamlar için günlerce bağırıyo televizyonlar NECDET abim 100 tane eder onlar gibi herkez bilsin tüm dünya bilsin nasıl iyi bir insan olduğunu isteyen istediği gibi gelsin motorcu moturu ile gelsin olayları ters aks ettiren hep bizleriz ne olur saçma sapan tartışmayın artık

Kardeşim ayakta alkışlıyorum senı...:rendeer:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun herne kadar cenazeye katılamsakta kalbimiz orda olacak

Şİmdİ Erol Abİ Necdet Abİnİn KardeŞİ İle Telefonda GÖrÜŞtÜm Durumlarda Bİr DeĞİŞİklİk Yok Organ Naklİ İŞlemlerİ GerÇekleŞmİŞtİr Abİmİz Gene Aramizda Gene Bİzİmle Allah Onu Cennet'İnde Mİsafİr Etsİn İnŞallah

Sİzlere SÖzÜ Şudur ArkadaŞlar :her Kez Dİkkatlİ Olsun Bİz Hepİnİ Sevİyoruz Herkez Yarin Motoru İle Gelsİn Kesİnlİkle Sİzİn Tercİhİnİzdİr Bİzİm Tek İsteĞİmİz Sİzlere Zarar Gelmemesİ Kesİnlİkle Akillarina Motosİkletle Gelsekmİ Gelmesekmİ Dİye Bİr TereddÜt Gelmesİn

işten izin alabilirsem orada olmaya çalışacağım ama.. ben ikitelli demirciler san.sit. çalışıyorum. eğer beni alabilecek varsa Cemil Kaynak 0535.692.16.82 telefonum.. yanlız motorum olmadığından korumalarım yok... araçla gideceklere veya gerekli korumaları sağlayanlarla ben de nejdet abiyle helalleşmek isterim...

Katılımın çok çok olması hem ailesi için gurur verici olur.. zaten üst konularda arkadaşlarımız gerekeni yazmış binin motorunuza efendi efendi gelin son görevinizi yapın...

Son düzenleme:
başımız sağolsun, kendisiyle tanışmak nasip olmadı malesef:pale:

Allah mekanını cennet etsin.

Sevgili Necdet Kardeşime son görevimi yapmak üzere orada olacağım:pale: babayiğit bir arkadaşımızı böylesi ucuz bir sbepten kaybetmenin tüm ağırlığını duyarak. Ne aklım, ne de yüreğim kaldırıyor olsa da, kalanlarına azıcık bir manevi destek olabilmek de bir görevimiz diye düşünüyorum.:pale:Motorumla orada olacağım, suçlu çocuklar gibi davranmadan, çekinmeden, tek amacım orada olmak istemek olduğu için:pale: Kimse fırsat bilip bu zamansız gidişi abuk şeyler yazmamaya çalışsa mı? Biraz aklı başında davransa mı? Kalplerimizin ezikliğini, akıl ve gönlümüzün harap olmuş kadirşinaslığını götürmek üzere orada olmalıyız. Aile bize öcü gibi davransa bile, onları bu zor günlerinde haklı bulamayacak kadar gönlü kıt insanlarmıyız ki motorumuzla katılamayalım:pale: Acılı insanların olası tepkilerini tüm içtenliğim ile kabul ederek orada olacağım:pale: Motosiklet, Güzel Kardeşimin Ölümünün Sebebi değil Bahanesidir olsa olsa:pale:

Mekanın Cennet olsun güleryüzlü canımız kardeşimiz, İnanmakta zorluk çektiğim gidişine, ruhuna, sevdiklerine, kalanlarına, herşeyine Helal Olsun demek Üzere:pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar