GT 250 R 'a Neon Lamba ve Sticker aldım !

xenon beni bozar abi :queen::queen: yapıcam tabi dogan bi kac ay sonra ama ilk mesajımdaki yazıyı okuduysan ilk basta onları yapıcam 1000 watt lık kolon felan...:queen::queen::queen:

yok ya bu motora muzikçalar falan yakışmaz. ben bundan alıcam (gerçi son günlerde kafamı karıştırıyorlar ama.) siyah alıcam. xenon far, egzos, kırmızı şerit, bide tam ortadan mini cooper S lerde oluyorya 2 çizgi onun gibi beyaz 2 tane çizgi çekcem ortadan. arka kuyruk kesilcek. off 10 numara olur böyle olsa :)

onlar neon deil be led , sıralı led :)

ama keşke neon olsaydı ellerine saglık..

kirmizi ledler gercekten cok guzel olmus..

İleride mp3 player yada cd çalar taktıracam equalizer kazım gibi motoru söküp içine 1000 watt lık kolon gömdürcem sonra jantın içine her biri 4adet 250 watt olan bass-kolon takıcam sonra sibop kapaklarına bass ın şiddetine göre led lamba yanıp sönecek göstergeyi söküp dokunmatik ekran takıcam :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Radyoklas(Yavuzun minibüsü) dinleyenler ne demek istedigimi anlamıştır :p

ancak bunun cok guzel olmayacagi kanaatindeyim ..
:cyclopsan

Shakulin

araçlara bağladıgınız herhangi bir ışık donanımı için lutfen direk akuden hat çekmeyin araya yanlış hatırlamıyorsam (ATIYORUM) kontaktor tarzı bir şey bağlanıyordu bu hem bağladığınız alıcıyı hemde akuyu korur artı olarak kontak kapalı olduğu içinde park halindeyken yanması ve akuyu bitirmesi söz konusu olmamaz tabi site içerisinde bu konuda daha uzman arkadaşların olduğu malum onlarda göruşlerini ve aydınlatıcı yazılarını yazarlarsa sevinirim saygılar

öyle böyle değil çok güzel olmuş...güle güle kullan...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar