GT 250 - Devir Düşme Problemi

olayın sallamayla alakası yok arkadaşım.

benim yazdığım yoruma mal kötülemesi demezler kullanıcı bilgilendirmesi derler.
ileride bir arkadaşın başına böyle bir olay geldiğinde ilk önce buji piposuna ve akabinde bujiye bakar egzoz'a bakmaz bazıları gibi.

her zaman motosiklet sürücüsüne faydalı yorumlar yapmışımdır huyum kurusun,ama böyle tutarsız yorumlar görünce içimden ne haliniz varsa görün diyesim geliyor sonra yine vaz geçiyorum.

benim kullandığım 2011 model 6.000 km de ve yine tekrarlıyorum yagmurlu havada ve motoru yıkadığımda ara ara stop ediyor taki motor ısınana dek.
buji piposunun yerinde olup olmadığını anlamayacak kadar cahil degiliz Allah'a şükür ,24 sene oldu motor üzerinde,çogunuzun yaşına denk.

yorum yaparken karşınızdaki insanın kim oldugunu(tecrübe veya bilgi sahibi ) bilmeden yorum yapmayın derim,keza ben yapmıyorum,bilmediğim konu olmazmı illaki olur.ama bir konu hakkında eminsem o konuyu burada paylaşırım kendimden emin şekilde.

ayıplı mal kısmına karışmam servis bakım zamanı gelince nasıl olsa servis sebebini söyler.gerçi çogu serviste dogru düzgün usta yok O da ayrı bir konu.
mobilet-bisiklet ustaları motosiklet ustası olmuş canım Ülkemde.

olayın sallamayla alakası yok arkadaşım.

benim yazdığım yoruma mal kötülemesi demezler kullanıcı bilgilendirmesi derler.
ileride bir arkadaşın başına böyle bir olay geldiğinde ilk önce buji piposuna ve akabinde bujiye bakar egzoz'a bakmaz bazıları gibi.

her zaman motosiklet sürücüsüne faydalı yorumlar yapmışımdır huyum kurusun,ama böyle tutarsız yorumlar görünce içimden ne haliniz varsa görün diyesim geliyor sonra yine vaz geçiyorum.

benim kullandığım 2011 model 6.000 km de ve yine tekrarlıyorum yagmurlu havada ve motoru yıkadığımda ara ara stop ediyor taki motor ısınana dek.
buji piposunun yerinde olup olmadığını anlamayacak kadar cahil degiliz Allah'a şükür ,24 sene oldu motor üzerinde,çogunuzun yaşına denk.

yorum yaparken karşınızdaki insanın kim oldugunu(tecrübe veya bilgi sahibi ) bilmeden yorum yapmayın derim,keza ben yapmıyorum,bilmediğim konu olmazmı illaki olur.ama bir konu hakkında eminsem o konuyu burada paylaşırım kendimden emin şekilde.

ayıplı mal kısmına karışmam servis bakım zamanı gelince nasıl olsa servis sebebini söyler.gerçi çogu serviste dogru düzgün usta yok O da ayrı bir konu.
mobilet-bisiklet ustaları motosiklet ustası olmuş canım Ülkemde.

Gt250 nin piposundan su nasıl içeri giriyor inan ben halen söylediklerinizden sonra merak içerisindeyim.
Bu konuya yorum yaptıktan sonra motorumun başına gittiğimde Suyun girebilme ihtimallerini değerlendirmek oldu. Ama adamlar öyle bir pipo koymuşki su ne taraftan gelirse gelsin motor bloguna akıyor yani pipo CUK sesi ile oturuyor sanki Vantuz gibi öylece kalıyor.

Ya sizin pipoda delik çatlak bişi vardı yada farklı bişey isterseniz ilk motoru yıkamamda video çeker size ne tazikli suyla yıkadıgımı gösterebilirim. Bu işte bi terlik var.

pipoyu söküp bakmadım işin dogrusu,nasıl olsa ısınınca düzeliyor diye.ama bir sonraki yıkamada bir bakayım ıslakmı degilmi tam teşhisi koymuş oluruz.
aslında benzin pisligide aklıma gelmiyor degil.iki kere üst üste totalden aldım mecburen yakıtı aynı sorun oldu,e malum bu aralar havalarda yagmurlu birde ben kirli motora hayatta binmem yagmur yağsa dahi motoru iş yerinde tazzikli su ile güzelce yıkarım kire karşı alerjim var :pale:

benim için bir sıkıntı çıkarmıyor vesselam teklesede gidiyor sonuçta.
ama olayı kronik sorun gibi algılayan arkadaşlar olmuş ,cbf mi bu yağ yaksın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar