bastın mı gidiyor işte marifet mi
kardeş buraya 1 video atarım yarın sahibindene koyarsın o motoru aklınızı başınıza alın valla bak moruk.
Yorumları haklı bulmakla birlikte, evime bir düzine efbiay da ben istiyorum
250HP aşağısı ise hiç tartışmayalımTartışma durumunda noter huzurunda yapalım anlaşmayı
![]()
Hayret kimse yazmamış; suzuki fena uzadı.
hiç hazetmiyorum bu arkadaştan.
Geldi yine bizimki. Şu artizliğin olmasa idare etcez aslında, az dizginle kendini kuarşem.
o diilde suzuki nereee gitti :queen:
hepsini geçtim 299 la kör tünele girmene bayıldım :thumright
Başkan yapmayin böyle şeyler,tamam kendine guvenin vardir başim ustune..yola nasil guvenirsin.. gecen hafta xmaxla 140km\h seyrederken,bursa donusu gectigin tunelden cikista kamyonlardan kopan lastik parcalari vardi..silme gectim,erik kadar taş duman eder adami..alinmak,gucenmek yok başkan...hadi Allaha emanet ol..
GSX-R 350 mi yapıyormuş ? Kaç BG bu GSXR ? Başka GSX-R 1000 videolarına baktım, o da CBR1000 RR gibi tam 12500 devirde 299'a geliyor. Ondan sonra kaç yapacağını çıktığı devirle çarpıp bölün, bulun. 340 yapabilmesi için 300 BG civarında gücünün olması (kabaca) ve dşlileriyle de oynanmış olması gerekir. Fizik kuralları yanılmaz.
çok eleştiri olmuş ama reyzingci adamın halinden reyzingci anlar.
güzel gazlamışsınız, suzide acayip gidiyor.
Yolda da hicbirsey yok insanların tepkisini anlayamadım.
suzukideki power commander kendiliğinden yazılımlımı geliyor yoksa dynoda sıfırdan pcye yazılımmı yükleniyor?
bende uğraşmak istiyorum ama çok masrafta etmek istemiyorum.
bu arada trafiğe kapalıda olsa önünüze aniden köpek falan çıkabilir.
Bana bu GSX-R 1000 i geçecek H2 getir. Bastım mı gidiyoru görelim.
Hop başkan..Birak anahtarlari...
paylaşım için tşk arkadaşım. Sen bakma millete. nca eleştirirler yok şöyle yok böyle. katilsin kamikazesin vs vs. Yaw arkadaş eleştirenlere soruyorum madem basmıcaksınız madem hız limitlerinde 70 80 fıtı fıtı gideceksiniz neden okadar paraları döküp racing(ss) motor alıp kıyafete dünya kadar para döküp lastiği yakıtı bla bla bayılıp hacimli motor alıyonuz. Gerçekle yüzleşim hepimiz hızlıyız hepimiz basıyoruz. imkanımız olsa hepimiz gopro alır video çeker paylasırız. Eleştirisel yorum yazanlar kendi 125 lik motorlarıyla 100 yapacam diye motorun üstüne yatarlar adam binlik sradla kaybolmuş laf ederler. o motoru size vereseler afedersiniz ama sokacak yer ararsınız ... neyse neticede arkadaş basmıs videoya cekmiş uğraşmıs paylasmıs.tşk arkadaşım...
Bana bu GSX-R 1000 i geçecek H2 getir. Bastım mı gidiyoru görelim.
https://m.youtube.com/watch?v=Jo0c1A83tFo
Hop başkan..Birak anahtarlari...
Üzgünüm bunlar bizden değil. O GSX-R iyidir ama denemek lazım![]()