Külbütörü kapatırken subap ayarı yaptıktan sonra araya sıvı conta uygulamıştım. Motorun en üstündeki kapaktan bahsediyorum, tepeden onu tutan 8 vidanın da, onu çevreleyen lastik contanın da tamamını kapattım, açarsan eğer kapatmadan önce güzelce temizle ve bana küfretme :wiinkk: -ki bence açma yeni yapıldı daha.
Bende en üstten yağ terlemesi kesinlikle yoktu, bi tek sana da verdiğim contanın olduğu, krankın hemen üstündeki bölümden yağ çıkarıyor ama o da yine oldukça az düzeyde idi ve sıkınca yapıyor, alıp da değişmememden anlayabilirsin
Zira yağın geldiği bölümde bi kompresyon yok, külbütör de, üst kapak da yağ çıkarmadığı için değişmeme kararı almıştım. Yani bence sen bilirsin. Bişey sakladığım falan da gelmesin aklına, makinenin içi falan pırıl pırıldı hatta dedim açacakken egzantrik zincirini de mi değişsem, olmadı en azından egz. dişlilerine, zincir baklalarının durumuna ve gergi yayına bi bakayım dedim zira olan olduktan sonra biliyosun bi manası yok bakmanın

Hiç bi anormal durum algılamamıştım. Hepsi tertemiz işlevli sapasağlam idi.
Göstereyim hatta ışıl ışıldı her yeri, rocker arm falan daha üzerinde çizik yok;