GS500E YENİ FOTOLARIM ve ESKİ MOTORUM

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba Arkadaşlar işte 1 ay evvel aldığım motorum, 900 YTL kadar masraf yaptım ama şimdi daha bir zevkle binip geziyorum. Umarım beğenirsiniz. Bir zamanlar recing montumla scootora bindiğimden dolayı dalga geçen arakadaşlar bilmiyorki kafamda ne tilkiler dolaştığını :bounce:

Evet arkadaşlar bakımları %90 biten motorumun son hali ektedir. Yorumlarınız bekliyorum. :bounce:

fener alayından bir hatıra ne günde bee ne yağmurdu ayrıca,

öncelikle motorun hayırlı olsun kardeşim ne olursa olsun sen scooter a montlu binmissin o yeter korumasız binenler utansın diyorum onları kınıyorum... şimdi anlamışlardır hedeflerinin ne oldugunu kimseyi takmıcaksın bu devirde Allah korusun scooter da olsa bi kaza da kolun bacagın sıyrık içerisinde olurdu ama mont ve güvenlik ekipmanlarıyla bunu minimum a indirmissin örnek bir motorcu teşkilk ettigin için tüm mt olarak teşekkür ediyorum :) :)

Rengi çok hoş gayet güzel görünüyor gül güle kullan:cat:

Dalga geçenlere ise diyeceğim şudur konuşmak için azını yorduğuna değmez :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mont güzelmiş, ben de aynısını kullanıyorum :cat:

Bir beşiktaş sevdalısıyız, ne zamandır yüzümüz gülmedi Beşiktaştan yana ama neyse. Kask LS2 Cartoon Kask Siyah beyaz, eldivenler siyah beyaz. :bounce:

Güzel mont aldığıma pişman deyilim bide crow yazıyor ya hani karga demek deli ediyor bazı finduk arkadaşlar :queen:

Bir beşiktaş sevdalısıyız, ne zamandır yüzümüz gülmedi Beşiktaştan yana ama neyse. Kask LS2 Cartoon Kask Siyah beyaz, eldivenler siyah beyaz. :bounce:

Güzel mont aldığıma pişman deyilim bide crow yazıyor ya hani karga demek deli ediyor bazı finduk arkadaşlar :queen:

valla ben beşiktaşlı değilim koyu fenerliyim, ama siyah ve beyaz renkleri çok severim, özellikle motorum da siyah olunca bu mont ve diğer siyah-beyaz aksesuarlarımla gayet hoş oluyor.

900 ytl ile neler yaptırdın? bu arada motorun hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız kullanmanı dilerim

hoş olmuş önceki hali nasıldı bilmiyorum ama genel görüntüsü güzel. içine sinmiş anlaşılan. hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yenü motürün hayırlı olsun bisandan sonra sana ferrari gibi gelmiştir hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol km ler dilerim..:rendeer:

hayırlı olsun öncelikle.yanlız bi tavsiyede bulunmak istiyorum.depoya ve seleye taktığın file yavaş yavaş sürtünerek iz yapablir haberin olsun.bence onları çıkar...

gs500 topiğinden zaten yazışıyouz ama burdan da hayırlı olsun diyeyim. gs500 ün her kasası bi ayrı güzel. kazasız belasız günlerde kullan...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun çok tatlı olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim

hayırlı uğurlu olsun.
fakat BEN OLSAM böyle sport bir naked makineye asla ve asla topcase takmazdım.. :farao:

Gule gule kullan eski motorumdu Gs500 dostum, iyi bilirim o makinayi , inan halen ariyorum cok ama cok rahat bir surusu var o makinanin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok teşekkürler arkadaşlar, inanın mastaflar beli büktü ama herşey bu güzel dikekleri almamla unutuldu yerine tebbüsüm bıraktı. Topcase olayında haklsınız bu makinayla beraber geldi ama küçük olduğu için idareten taktık artık, Yakında Yalova yolcusu olduğum için şimdilik duracak. Fileyide çıkartırız dostum bende yanacak diye tırsıyom hani,

İnan scootordan sonra motora binmemişim hiç dedidirtiyor hayılısı.
900ytl masraflar(topcase Aparatı,michlen ön arka lastik, ön arka tekerlek bilyeleri değişti, hava, yağ filtreleri bujiler değişti, koltuk derikaplandı,aynalar değişti, Ön Amortisör yağları ve sinyaller değişti, devir teli değişti,) işçilik falan derken masraf çıkıyor işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar