Gözünüz aydın kurtuluyosunuz benden

Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.Kaç ay yapacan askerlik:silent:

hayırlı teskereler allah yardımcın olsun dostum

aralıktada gidebilirsin 4 tertip olarak şubattada gidebilirsin 1 tertip olarak

Moderatör
Burada bir dere hayali görülmüşte paçalar mı sıvanmış acaba? Emrah sen daha en az 6 ay başımızı şişirirsin buralarda merak etme..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oleeeeyyyy :p :p

Hayırlısıyla git gel Emrah abi :)

evet kardeşim anan seni bu günler için doğurdu. gideceksin, bağıra bağıra konuşacaksın, birilerinin getir götür işlerini yapacaksın (defaatle de çarşıdan eşyalarını getireceksin), tuvalet temizleyeceksin, kapıda ve askeriyenin sınırlarında yapıldığını zaten biliyorsundur da bunun haricinde de garip garip yerlerde nöbet tutacaksın, çok acayip emirleri (asla mantık aramadan) yerine getireceksin, haklı olduğun halde fırçalar yiyeceksin (inşallah küfür yemezsin), mıntıka temizliği yapacaksın, patates soyacaksın ve bunları bir buçuk yıl yapmakla "vatan borcunu" yerine getirmiş olacaksın.

Önce hayırlı teskereler dilerim.. eee. her genç kızın başına gelir misali ..herkez gidip yapacak o kutsal görevi..Sıra sizde...hayırlısıyla git..hayırlısyla da dön..

evet kardeşim anan seni bu günler için doğurdu. gideceksin, bağıra bağıra konuşacaksın, birilerinin getir götür işlerini yapacaksın (defaatle de çarşıdan eşyalarını getireceksin), tuvalet temizleyeceksin, kapıda ve askeriyenin sınırlarında yapıldığını zaten biliyorsundur da bunun haricinde de garip garip yerlerde nöbet tutacaksın, çok acayip emirleri (asla mantık aramadan) yerine getireceksin, haklı olduğun halde fırçalar yiyeceksin (inşallah küfür yemezsin), mıntıka temizliği yapacaksın, patates soyacaksın ve bunları bir buçuk yıl yapmakla "vatan borcunu" yerine getirmiş olacaksın.

Bu yazdıklarını eminim sen seve seve yapmışsındır...neticede vatan görevinin nasıl icra ettiğinin bir önemi yoktur..Ha dağlarda hainin peşine düşmüşsün, ha patates soyup bulaşık yıkamışsındır fark etmez.. senin dedelerin bu ülke için canlarını verirken " VATAN BORCUNU" nasıl ödersek ödeyelim asla kafi değildir.Bu gün burda rahat rahat türkçe konuşup yaza biliyorsak yukarda saydıklarını hepimizde seve seve yapmamız gerektiğini ve bu bilinç içinde olmamız gerektiğini unutmamak gerekir.Yukardaki yazın bana göre ard niyetli değil lakin ürkütücü.Gençlerin Askerlik hevesini kırar nitelikte:farao:

Son düzenleme:
Önce hayırlı teskereler dilerim.. eee. her genç kızın başına gelir misali ..herkez gidip yapacak o kutsal görevi..Sıra sizde...hayırlısıyla git..hayırlısyla da dön..

Bu yazdıklarını eminim sen seve seve yapmışsındır...neticede vatan görevinin nasıl icra ettiğinin bir önemi yoktur..Ha dağlarda hainin peşine düşmüşsün, ha patates soyup bulaşık yıkamışsındır fark etmez.. senin dedelerin bu ülke için canlarını verirken " VATAN BORCUNU" nasıl ödersek ödeyelim asla kafi değildir.Bu gün burda rahat rahat türkçe konuşup yaza biliyorsak yukarda saydıklarını hepimizde seve seve yapmamız gerektiğini ve bu bilinç içinde olmamız gerektiğini unutmamak gerekir.Yukardaki yazın bana göre ard niyetli değil lakin ürkütücü.Gençlerin Askerlik hevesini kırar nitelikte:farao:

ağzına sağlık hocam yorumun için sana çok çok teşekkür ederim :rendeer::cat:

ve hayırlı teskereler dilerim.

hocam ordumuz için devletimizin bekası için ne gerekiyorsa yaparım. o konuda hiçbir şüphen olmasın. normalde dağda hain avlamak, avlamaya çalışırken avlanmak hem vatan adına şereftir hem de Allah katında çok muteberdir. ama günümüz Türkiyesinde askerlikte askerliği değil yutmayı öğreniyor insan. talim yaparken, kondisyon adına kilometrelerce koşarken, yerde sürünürken insana koymaz ama ................... yazmıyorum boşver. kısacası askerlik sanatı yerine başka şeylerle insanın canı sıkılıyor. ve pekçok şeyi de dediğiniz gibi "seve seve" yapamıyor. ben her zaman tabuların kırılması ve gerçekçi bakılması taraftarıyım.

Super Moderator
Kaç gündür yazı yok, gittin mi?:p
O değil de, bu kadar çabuk çağırmazlar herhalde (forrap için de böyle demiştik gerçi:p) ama gideceğin zaman için de gururla gönderip, gururla karşılarız:cat:

Tankları falan dağıtıp, toplamaya kalkma ilk günden...:p

Yok gitmedim dahada ani bişey oldugu ıcın yarım kalan işlerini halletmeye calısıyorum halen :)
Bari şubatta yollasalardı ya bu kadar cabuk olunca ınsanın elı ayagına dolasıyo

Son yoklama davet yazısı yazıyor kagıdın basında 12.09.2008 tarıhınde tecılınız sona erdıgınden muayeneye gelın diyor
Şimdi benı ne zaman alırlar askere bilen biri var mı ?

muayeneye girersen hemen almazlar büyük bi ihtimalle, bir sonraki celp dönemine kalırsın, ama istersen son yoklamaya girme, yoklama kaçağı durumuna düş, 2 gün içinde gidersin :)

Şubatda gidersın Şubatdaaa :) Hep beraber gıderız artık :) Bende gidiyorum Şubatda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar