Gözünüz aydın kurtuluyosunuz benden

Bugün muayene kağıtları eve gelmiş heralde 10 gün içinde benide askere postalarlar :p
Bu ayın sonunu göremiycem gibi geliyo
Borcum olan herkes verdiklerini helal etsin bidaha bulamıycaksınız nede olsa :queen:
Harbi gidiyorum ya şaka gibi :cherry:

asm

Teknik anlamda imdada yetişenlerden birisi azalacak demek ki.

Kalan sağlar bizimdir :)

Hayırlı tezkereler.

daha muayene kağıtların gelmiş. muayeneye gidecen sonra karar aldıracan vs vs. bu celp dönemi sevkler bile belli oldu götürelim deseler bile anca marta gidersin.vatan borcu er geç gidilecek

Son yoklama davet yazısı yazıyor kagıdın basında 12.09.2008 tarıhınde tecılınız sona erdıgınden muayeneye gelın diyor
Şimdi benı ne zaman alırlar askere bilen biri var mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moral bozmak gibi olmasın ama Allah sabır versin kardeşim ne desem boş git yaşa işte hayırlı teskerelerin olsun inşallah aslan gibi git aslan gibi gel. . ::alkiis::

bizleri unutma yaz çarşı pazar olursa ..::bestmt:

hayırlısı ile git gel

Extrema alışmıştık sana :) şimdi bizi kim bilgilendirecek farklı farklı konularda :p

şimdi ben kimi kızdırcam, kimle atışcam? :p :rendeer:hayırlı teskereler

Yav bi susun canım sıkılıyo benım daha yapacagım işler vardı

extrema hayırlısı ile git gel iyi bilirim o duyguyu...

umarım çalıştığın komutanların ve arkadaşların iyi insanlar olurlar yoksa askerlik her yerde aynı...ama ben seni bakımcı yada kademeci olacağını düşünüyorum.

Şubatda askersinn :) Çünku Kasım basvuruları bıttı o askerler bellı oldu Subatdakıler Ocak da bellı olacak..Sen en ıyı ıhtımalle Şubatda askersin..Alt ranzayı ayarla bende gıdıyorum Şubatda :p

emrahın senın yerine bi tane 2 zamanlı motorsiklet falan yollarız

aprilla gilera yamaha rx 115 falan sen kal lazımsın bize:):)

emrahım sana tek bişey soylemek istiyorum .. birlige teslim oldugun günün ertesi sabahı koguş kalk dendiigi zaman beni hatırla :mrgreen: unutma sakın

kardeşim hayırlısı ile git gel,kısmet bakarsın adanaya düşersin sakın elime düşme sana bol bol motor toplatırım:pşaka keşke havacı olsan haber edersin artık nereye gittiğini havacımı karacımı istanbuldan buraya gelen çok var inşallah senfe gelirsin elimde geleni yaparım,bende havacıyım:cat:

ahhhh be kardeşim askerlik demeyin bana gittik allahın dağında yaptık su yok ekmek yok... acemi birliği serinyol... usta aydın....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar