Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün muayene kağıtları eve gelmiş heralde 10 gün içinde benide askere postalarlar
Bu ayın sonunu göremiycem gibi geliyo
Borcum olan herkes verdiklerini helal etsin bidaha bulamıycaksınız nede olsa :queen:
Harbi gidiyorum ya şaka gibi :cherry:
daha muayene kağıtların gelmiş. muayeneye gidecen sonra karar aldıracan vs vs. bu celp dönemi sevkler bile belli oldu götürelim deseler bile anca marta gidersin.vatan borcu er geç gidilecek
Son yoklama davet yazısı yazıyor kagıdın basında 12.09.2008 tarıhınde tecılınız sona erdıgınden muayeneye gelın diyor
Şimdi benı ne zaman alırlar askere bilen biri var mı ?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moral bozmak gibi olmasın ama Allah sabır versin kardeşim ne desem boş git yaşa işte hayırlı teskerelerin olsun inşallah aslan gibi git aslan gibi gel. . ::alkiis::
extrema hayırlısı ile git gel iyi bilirim o duyguyu...
umarım çalıştığın komutanların ve arkadaşların iyi insanlar olurlar yoksa askerlik her yerde aynı...ama ben seni bakımcı yada kademeci olacağını düşünüyorum.
Şubatda askersinn Çünku Kasım basvuruları bıttı o askerler bellı oldu Subatdakıler Ocak da bellı olacak..Sen en ıyı ıhtımalle Şubatda askersin..Alt ranzayı ayarla bende gıdıyorum Şubatda
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlısı ile git gel,kısmet bakarsın adanaya düşersin sakın elime düşme sana bol bol motor toplatırımşaka keşke havacı olsan haber edersin artık nereye gittiğini havacımı karacımı istanbuldan buraya gelen çok var inşallah senfe gelirsin elimde geleni yaparım,bende havacıyım:cat: