Görüşlere ihtiyacım var..

S.a arkadaşlar.

Bendede sizlerde olduğu gibi bi motor aşkı var :) abimin yakın bi arkadaşında honda cbr 125 model motor var kendisi moscovaya gitmek zorunda ve motoru satıyor. motor 2006 model 2000 ytl fiyatında.. sorun şuki ben daha önce scooter bile sürmemiş bi kişiyim :) kendimi bu motor üzerinde eğitip geliştirebilirmiyim ( tabii yardım alarak ) abim dalga geçmekte istersen r6 ile başlayalım diye.. yardımınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim..

Mrh race tarzı motorla öğrenmeye başlanılmaz. Ancak bu kesinlikle olmaz anlamında değildir. 125 lik bir motorla başlaman için güzel bisiklet kullanıyor olman yeterli. Biraz sürüş teknikleri vs vs konuları forumdan okursan vede eğitim alırsan olur.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aleyküm selam...

olur tabii, niye olmasın...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
fiyat için kaçırılmaz, temizse daha bi güzel olur. lakin cbr parça fiyatı olarak gayet fahiş ve senin tecrüben olmamasından ötürü oluşması muhtemel kazalar masraflı olucaktır. alırsan ilk iş grenajlarını söktür bir süreliğine.

Yorumlara bakılırsa alıcam :) ilgileriniz için tşk ederim arkadaşlar.

Daha başka görüşlerede açığım.

m.s

başlangıç için güzel makina yardım alman şartıyla...

Vitesliyle başlaman bir anlamda iyi olur.
Sctoordan önce vitesli ile başlamayı savunan ve görüşlerine kefil olabieceğim bir kaç arkadaşımız bile var

Yani neden olmasın ... :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
fiyat için kaçırılmaz, temizse daha bi güzel olur. lakin cbr parça fiyatı olarak gayet fahiş ve senin tecrüben olmamasından ötürü oluşması muhtemel kazalar masraflı olucaktır. alırsan ilk iş grenajlarını söktür bir süreliğine.

ya da eski sünger yataklardan alıp sarmak lazım motora... :queen::queen:

2000 liraya süper ideal bir honda bence hiç kaçırma grenajları sök sürmeyi öğren sonra takarsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaa :cyclopsan sen almıyorsan ben alayım o fiyata:cyclopsan

Motosikleti
BWS 100
vücut yapın çok önemli eğer biraz iri yapılıysan altında bisiklet gibide kalabilir
sen boşver bence iyi bir motosiklet 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBR125 en güzel başlangıç motoru.Ancak fiyatı neden o kadar ucuz acaba.BEn kıllandım şimdi o fiyatı duyunca.Sorunlu olmasın sakın.Sen tanıdık falan dinleme önce motoru iyi anlayan birilerine göster bence.Sonra da servise göster.İşi sağlama al önce.

125 cc makine .Tabi race ama dikkatli olursan cok da aşırı bi motor değil cok da güzel öğrenirsin üzerinde..

sorulan sorulara cvp veriyim ;

boyum 186
kilom 62
yaşım 20

motorun fiyatı neden ucuz ?

abimin yakın arkadaşı olduğundan ve moscovaya acil gitmek zorunda olduğundan dolayı bu fiyat.. benden başka kişilere fiyat biraz yükseliyo tabii :) motorda sorun yok temiz gösterdik bi kaç kişiye.

not : tek sorun kontağı açınca direk farlar yanmaya başlıyo :) sorun olarak sayarsan tek bu var demişti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1 86 boya o motosiklet komik olur ama öğrenmek için küçük cc almalısın , bi süre komik oluver nolacak :)

konuyla alakasız olacak ama biraz kilo almalısın sağlığın açısından , çok zayıfsın arkadasım ...

usta sen bence kilo al biraz.bu kiloyla kullanamazsın demiyorum ama boyumuz aynı ama çok zayıfsın sağlıksız bir durum sanki

granejları sök farı falan sök uyduruk bir far tark ondan sonra vites debriyaj ilişkisini çöz daha sonra frenaj ve viraj alma olaylarına gir bu arada idareten de olsa koruma demiri takılabilir piştikten sonra tekrar grenajlarını takarsın eski haline getirirsin unutma önemli olan görünüş değil işlevsellik ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar