Görüşlere ihtiyacım var..

bende o motordan alıyordum pazarlığı yaptık bi üstüne bineyim dedim 186 cm boy altımda bisiklet gibi kaldı birde zaten eğik kullanıyorsun kullanımda bile sana sıkıntı yaratacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1.86 boy mu dedin.Maşallah boy pos yerinde ama sakın cbr125'e binme bence o boyla.Acayip komik durur.CBF150 al daha iyi.Çok iri bir motordur.Cüssesi en büyük ve senin boyunu en güzel kapatacak , sırıtmıyacak motor cbf150.Cbr 125'e göre daha yavaş olabilir ancak çok sağlam rahat ve konforlu bir motordur.Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar kilo almam yönünde :) bu konuda hem fikiriz tşk ederim :)

motoru 1-2 gün deneme imkanım var satıcak kişi ile biraz alıştırma yapıcaz o zaman komiklik konusundada bi çözüme ulaşırız :) sırıtıcağımı biliyorum motor üstünde uzun ve ince olarak ama yinede bur-k@ arkadaşın dediği gibi öğrenmek için idare edicez, en azından fikrim bu benim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
eczaneden balık yağı hapı al , alırken kilo almak için aldığını belirt , onlar sana nasıl kullanman gerektiğini anlatırlar . hemen kilo alırsın bak :) komiklik konusunu da düşünme bence , komik olsun noolur , ona bakarsan bende ybrnin üstünde komik duruyorum , birde farkında olmadan dizlerimi açıp sürünce daha bi komik oluyorum ama öğrenene kadar idare edeceksin ... :)

CBF 150 tam senlik :p

balık yağı işe yararmı dersin :p yiyiyom yiyiom daha çok zayıflıom 1.6 şahin gibiyim çok yakıom :p

eczaneden balık yağı hapı al , alırken kilo almak için aldığını belirt , onlar sana nasıl kullanman gerektiğini anlatırlar . hemen kilo alırsın bak :) komiklik konusunu da düşünme bence , komik olsun noolur , ona bakarsan bende ybrnin üstünde komik duruyorum , birde farkında olmadan dizlerimi açıp sürünce daha bi komik oluyorum ama öğrenene kadar idare edeceksin ... :)

bencede komikliğe bi süre katlanıcz :) hem ben kendime yakıştırdım motoru önemli olanda bu olsa gerek.

balık yağı hapı yazdım kenara ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBF 150 tam senlik :p

Aynen katılıyorum.CBF150 kullanan uzun boylu çok insan var.Kesinlikle sırıtmaz.Çok iri gövdeli bir motordur.Harbiden sen o boyla cbr125'in üzerinde bide yatarak kullanıcan.İki büklüm olursun.En iyisi cbf150 al rahat rahat gez.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş, sen bu cbr125'i sevmişsin ve kararını vermişsin. sen kararını verdikten sonra kim ne dersin sen o motoru alacaksın. millete de artık yeni motor tavsiyesi vermek değil, "hayırlı uğurlu olsun" demek düşer. Allah kazasız belasız, güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah...

fiyat için kaçırılmaz, temizse daha bi güzel olur. lakin cbr parça fiyatı olarak gayet fahiş ve senin tecrüben olmamasından ötürü oluşması muhtemel kazalar masraflı olucaktır. alırsan ilk iş grenajlarını söktür bir süreliğine.

aynen katılıyorum:cat: yazık bir dünya para parçaları.ama öğrenmek için ideal 125 cc motor hemde hafif kullanımı kolay biraz eğitim,abinden ders gerisi sana kalmış.kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar