K o r @ y Katılım 13 Şub 2011 Mesajlar 5,987 24 Eki 2012 #202 ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: :joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker: bravo ,harikasınız ustam.. uzun zamandır takip edip sonucu dört gözle bekliyordum.. Başarılarınızın devamını dilerim..
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: :joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker::joker: bravo ,harikasınız ustam.. uzun zamandır takip edip sonucu dört gözle bekliyordum.. Başarılarınızın devamını dilerim..
alpi16 Katılım 21 Ocak 2012 Mesajlar 72 10 Kas 2012 Konu Yazar #203 Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, herkezin tekeri düz basması dileğiyle, yeni projelerde görüşmek dileğiyle HOŞÇAKALIN :bestmt:
Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar, herkezin tekeri düz basması dileğiyle, yeni projelerde görüşmek dileğiyle HOŞÇAKALIN :bestmt:
satoyama Katılım 13 Eyl 2006 Mesajlar 4,669 Motosikleti Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200 10 Kas 2012 #204 elleriniz dert görmesin zenaatkar insan olmak kolay değil bu işler kabiliyet yanında ince bir ruh ister! şu anda yaşadığım tek pişmanlık 1992 model honda super cub c90 motorumu satmış olmam sizin gibi birisinin türkiyede olduğundan haberim olsaydı motorumu satmaz size emanet ederdim. koyacak garajım yoktu çalınma korkusu, açıkta kalma, eskime korkusu bana motoru sattırdı ama çok pişmanım..
elleriniz dert görmesin zenaatkar insan olmak kolay değil bu işler kabiliyet yanında ince bir ruh ister! şu anda yaşadığım tek pişmanlık 1992 model honda super cub c90 motorumu satmış olmam sizin gibi birisinin türkiyede olduğundan haberim olsaydı motorumu satmaz size emanet ederdim. koyacak garajım yoktu çalınma korkusu, açıkta kalma, eskime korkusu bana motoru sattırdı ama çok pişmanım..
alpi16 Katılım 21 Ocak 2012 Mesajlar 72 12 Tem 2013 Konu Yazar #205 arkadaşlar motorumu malesef satmış bulunmktayım
S seigen Katılım 1 Nis 2012 Mesajlar 1,417 12 Tem 2013 #206 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Bütün resimler gitmiş ale:, nasıl bir çalışma olduğunu göremeyeceğiz.
wolrath Katılım 23 Haz 2011 Mesajlar 2,782 12 Tem 2013 #207 alpi16' Alıntı: arkadaşlar motorumu malesef satmış bulunmktayım Genişletmek için tıkla ... fotoları gerı ıstıyoruz
alpi16' Alıntı: arkadaşlar motorumu malesef satmış bulunmktayım Genişletmek için tıkla ... fotoları gerı ıstıyoruz
Syanur Katılım 3 Tem 2009 Mesajlar 6,398 13 Tem 2013 #208 Daha bir de Guzzi V7 vardı sanırım revize edilecek
umurcan Katılım 29 Haz 2010 Mesajlar 1,426 6 Mar 2014 #209 hiç bir resmin kalmamış olması gerçekten yazık
_pLay_06 Katılım 4 Haz 2009 Mesajlar 2,147 6 Mar 2014 #210 umurcan 2012 nın konusunu hortlatmasaymısın ıyıymıs
umurcan Katılım 29 Haz 2010 Mesajlar 1,426 6 Mar 2014 #211 çok iyi konuydu bu ya. öyle aklıma geldi bi bakayım dedim de cortlamış ne yazık ki :salut: madem gidiyim de bi cbr 250 mi yoksa kawasaki mi konusu açayım zevkine
çok iyi konuydu bu ya. öyle aklıma geldi bi bakayım dedim de cortlamış ne yazık ki :salut: madem gidiyim de bi cbr 250 mi yoksa kawasaki mi konusu açayım zevkine
_pLay_06 Katılım 4 Haz 2009 Mesajlar 2,147 6 Mar 2014 #212 umurcan' Alıntı: çok iyi konuydu bu ya. öyle aklıma geldi bi bakayım dedim de cortlamış ne yazık ki :salut: madem gidiyim de bi cbr 250 mi yoksa kawasaki mi konusu açayım zevkine Genişletmek için tıkla ... :queen: valla sayende ıyı guldum :queen: bence oraya bırde hyo 250 yı ekle tam olsun :flower:
umurcan' Alıntı: çok iyi konuydu bu ya. öyle aklıma geldi bi bakayım dedim de cortlamış ne yazık ki :salut: madem gidiyim de bi cbr 250 mi yoksa kawasaki mi konusu açayım zevkine Genişletmek için tıkla ... :queen: valla sayende ıyı guldum :queen: bence oraya bırde hyo 250 yı ekle tam olsun :flower: