Goldwing GL1100 baştan aşağı genel revizyon

ayakta alkışlarım önünde saygıyla eğilirim arkadaş. Bu ne maharet, ne çalışkanlık, ne pozitivizm, ne aşk yahu. Bravo bravo bravo

Eko

Baya mahare gerektiren bi işmiş gerçekten tebrik ediyorum iyi çalişmalar güncel fotoları bekliyoruz :)

Evet arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum çok geride kaldık restore paylaşımında motor bitti gibi fakat siteye vakit bulamadım gibi yani geçtiğimiz bir ayda saatte 200 km. ile giden ama hiç hız kesmeyen bir motor gibi çalıştım çok yoğundu şimdi şimdi duruldum 80-90 km. le gidiyorum :)

macun işinden önce, ilk sahibinin kırdığı polyesterle iç kısımdan yapıştırılmış fakat bazı yerler görülmemiş yada farkedilmemiş yerleri tekrar fiber takviyesi yapıcam ,

48zgh.jpg

48zk2.jpg

gerekli malzemelerini aldım polyester yapıştırıcı, sertleştirici, hızlandırıcı ve elyaf

48zkk.jpg

kırık olan yerler

48zld.jpg

48zlv.jpg

48zm4.jpg

48zmc.jpg

48zmv.jpg

48zn6.jpg

48znp.jpg

polyester yarım saatte kurudu ardından macununuda zımparasınıda yaptım

48zpg.jpg

48zqc.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

astarlanmış parçalarım

4hfju.jpg

4hfkc.jpg

4hfl6.jpg

Mükemmel elinize saglıkk cok iyi yaa bölüm nedir veya hobi ollarakmı dicem imkansız bu ?

BU yaptığım restorasyon tamamen merak özenti ve hobi diyebiliriz,

54106.jpg

54114.jpg

54121.jpg

5413f.jpg

boya öncesi verniği biraz matlaştırıyorumki boyada akma problemi yaşamamak için

5414l.jpg

5416j.jpg

5417g.jpg

mutlu son

5418n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

tüm parçalar tekrar boyandı ton olarakta biraz daha kırmızı biraz daha kahveye döndürdüm
çizgi manüflajlarıda bitmek üzere kendim yaptım

5q95l.jpg

5q96j.jpg

5q97c.jpg

5q98l.jpg

5q99l.jpg

5q9bf.jpg

5q9cf.jpg

5q9dj.jpg

5q9ff.jpg

Konuyu yeni gördüm ve bir solukta okudum bitirdim sonuna doğru yaklaşırken içimden inşallah bitmiştir de motorun son halini görürüm diye geçirdim ama hüsran :( Neyse motosiklet şuanki haliyle bile süper. Ellerinize sağlık. Oturup düşündüm motoru ben böyle dağıtsam toplayamam heralde.

eveeeet sevgili dostlar ve abilerim motor toplandı ama ben kaldığımız yerden uygulama sırasına göre devam edeyim

çizgiler tek tek manuflaj yapılarak stıcker değil tamamen boyadır

yaldız boyamız atıldıktan sonra deterjanlı suda 2000 zımpara ile inceltiliyor çünkü ince ince 3 kat boya attım

7bbqf.jpg

bu resimdede birçoğu çizgilenmiş zımparası yapılmış , verniğe hazır haldeler
hatırladığım kadarıyla bu fotoyu CİMBOM un şampiyon olduğu cumartesi akşamı çekmiştim

7bbur.jpg

7bbx8.jpg

sadece foto için logoyu koymuştum

7bbxz.jpg

7bbyx.jpg

7bbzg.jpg

7bc08.jpg

vernikleri atıldı herşey gönlümce oldu , kapakları toplamaya başlıyorum kenarlarını çizilmesin diye bantladım

7bc3x.jpg

7bc5z.jpg

7bc6l.jpg

7bc79.jpg

motor oldu ama bir türlü festival festival gezmekten son fotoları atamadım

ben de kendimi hasta sanirdim meger benden de hastalari varmis tebrikler hocam iyi is cikariyorsun .bitmis halini gormesem catlarim vallahi.yuksek ihtimalle yeni fotolari yukluyorsun gecenin bu saatinde cevrim ici bir uye olduguna gore..

BU yaptığım restorasyon tamamen merak özenti ve hobi diyebiliriz,
...

Hocam yaptığınız restorasyon tamam öyle olsun da, bu işçilik ve bilgi nereden geliyor acaba sorabilir miyim? Yani herşey bir kenara da bilginize hayran kaldım. Ne işle uğraşıyorsunuz acaba?

Zaten profilinizde V7 yi görünce konularınızı arattım da buldum burayı, daha yeni. Seneye de V7 yi "daha detaylı" nasıl toplayacaksınız çok merak ediyorum.(ki MotoGuzzi dedin mi akan sular durur bende...:rendeer:)

Elinize sağlık :cat:

Arkadaşlar hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim bunca (5 ay) danda fazladır konumu takip ediyorsunuz,
evet motosiklet revizyonu çok başarılı geçti, bütün planlananlar yapıldı motor tam istediğim gibi oldu , Bursa enduro ve Erdek festivallerine katıldım sakaryanınkinde baldız düğünü çıktı gelemedik,
ama üzülerekten yazıyorum sanki satma sinyalleri oluşmaya başladı ailede prob. var. sonuna kadar direnişteyim, onlarda haklı bakalım ne olucak?

herkese tekrardan teşekkürü bir borç bilirim :)

Alper abi eline sağlık eminim bitmiş hali şahane olmuştur. İnşallah problemler çözülürde keyifle binersiniz. Geçenlerde orhangaziye geldğimde gördüm sanki ama tam farkedemedim hızlı geçmiştim. Bir gün uğrayıp tanışmak isterim sizinle ilk fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla sizinle aynı sokağın sonunda necati dayım oturuyor arada bir gelir giderim oralara kısmetse görüşmek üzere.

aaaaa demekki birol un yeğenide sayılırsın geldiğinde mutlaka kapıyı çal ok?

ciddi söylüyorum benim için çok büyük bir ustasın hocam önünde saygıyla eğiliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar