resimlerinizi takip ederek çok şey öğrendim bu konuda minnettarım. hocam

(evet acemiyim

) yalnız bi kaç sorum olacak yardım ederseniz bana hocalık etmiş olrsunuz.
1)polisaj hangi zeminde ne işe yarar. nerede bulabilirim.
2)plastik parçaları (honda yazılarının siyah yerlerini falan) hangi boyayla boyadınız?
3)diferasyeli boyamak için hangi boyayı kullandınız? (egsozumu boyamak istiyorum ısıya dayanıklı mıdır? bide benim gibi amatör biri uygulayabilir mi yoksa kompresörle mi uygulanıyo?)
selam
polisaj uygulamasını alüminyum olan görsel parçalarımda kullandım eski resimlerede bakarsanız Bauhaus tan almıştım 29 tl
normal parlak siyah (akçalı marka) eliniz bu işe yatkın olmalı ben amatörüm diyebilirim
egzos boyama uygulaması için tekzen yada bauhaus gibi büyük hırdavat marketlerinde özel ısıya dayanıklı boyalar var onları alarak egzosu sökerek eli yatkın biri ile güzel sonuç alabilirsin
difransiyel için pistole boya attım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
alper kardeşim bir startör sargısı dedin ellemediğin yer kalmadı tork anahtarında var kırmadığında kalmadı:mrgreen: ama eline saglık makina kendine geldi ancak bir startör için motor indirmek bunu dzayn eden mühendis yeni mezun heralde yaparken bozulacagınıda düşünmek lazım
az kaldı fuara getirisen görürüz son halini
valla tork anahtarsız motor saplamalarını ve tiger çarkını sökemedim 1 tane lokma kırdım 1 tane t yamulttum olmadı torkmetre ile çırt diye söküldü.
ayrıca motoru topladıktan sonra yolda giderken arkamdan gelenlerin bana motorundan somun düştü demesini hayal etmek bile istemiyorum
valla Goldwing gibi efsane bi motorun o yıllarda tasarımını yapan mühendisi pek tanımam ama merak edersen goggle amcada goldwing ve tarihçesi diye yaz bakalım ne çıkacak?
sonuçta adamlar o yıllarda arabalara takılan motoru motosiklete takmışlar motor ağırlığı 458 kg. ayrıca bütün boxer motorlarda sargılar arka kapak kısmındadır. sen bana bakma ben sadece sargı için dağıtmadım genel restore için yoksa motoru çok rahat bi şekilde kenarı alabiliryorsunuz
eleştirileriniz için ayrıca teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
evetttt logolarımızdaki son noktaya bir adım kaldı bugün kargoya verip altın kaplama işlemi görecekler dün koca gün onlarla uğraştım ama bu halleriyle bile çok güzel oldular
resimler;
alt siyah boyaların kazınması
ince zımparalanmış halleri
boya öncesi primer uygulaması ilerleyen günlerde boyanın dökülmemesi için
tek kat boya
son kat boya
alkolle de son kez kaplanacak yüzeyleri temizledim şimdi kargo paketine girmeye hazırlar
çok merak ediyorum ne derece güzel olacaklar
yaşasın altın kaplama logolarım