gögçe adayı seven varmı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uçmakdere kampından ayrıldıktan sonra aklıma gögçe adası geldi hemen çevirdim direksiyomu kabatepeye ordan karşıya 1 saat 45 dk sonra adadaydım pazar akşamı ve pazartesi akşamına kadar gögçe adasındaydım çok iyi biyerdi tabi bol bol resim çektim işte resimler

Gaziantep İl Temsilcisi
Tekerini yuregıne saglik ummet abi senın sayende görmedımız yerleri görüyoruz yolun acık olsun allah kaza bela vermesın...

Gaziantep MT den selamlar....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
eline sağlık, yine döktürmüşsün ümmet abi
aman yollarda dikkatli ol ama, etrafta ö...kü...zzz çok

selam arkadaşım seni imrenerek takip ediyorum işlerim nedeniyle yapmam mümkün değil yaşımız aynı vede ölümlü bu dünyada arzuların ve isteklerimizin gerçekleşmesi sağlıklı ve güzel gezilerinin olması dileğiyle ....

Helal olsun, memlekette gezmediğin yer kalmadı, bu dünyada işin iş:)

Valla süper gezi olmuş.. Ama Gögçe ada mı Gökçeada mı?
Neyse polemik oluşmasın.. Abicim sana dur diyen yok..
Allah kaza bela vermesin.. Sağlık siner versin..
Sende bizlere bu resimleri ver..
Selamlar..

İnşallah bir gün bende çok değişik açılardan resimleyeceğim gökçeadayı! Teşekkürler Ümmet abi. Emeğine sağlık.

Ümmet Abi biliyosun kıskançlıktan çatlıyorum o yüzden Gökçeada ile ilgili yorum yapmıycam..:farao: Fakat ben senin şu Motoran'a hayran kaldım.. Genel görüşe nazaran oldukça iyi dayanan bi makinaymış be.. Allah nazarımdan saklasın.. Vitesli Motoran modelleri varmı ben bi araştırayım..

szr

Abi eline,ayagına ,motoruna tekerine sağlık çok hoş güzergahlar , fototğraflar için sağolasın...

abi "gögce ada " yanlış dogrusu " Gökçe ada " olacak
Feribot tan indiğin yer Kuzu Limanı dır,Kabatepe iskelesinden deniz ve hava durumuna göre 1,5 çanakkale limanın dan ise 2,5 - 3 saat gibi sürer Ada da meteroloji istasyonu , öğretmen okulu , yarı açık ceza evi (eski) Göçmen konutları gibi kamu ya ait binalar vardır.Çarşısı küçük tür ufak bir de sanayisi vardır fakat yetersizdir.Ada da bir tuz gölü ve dsi ait iki adet te içme suyu barajı vardır , ayrıca kaynak su ları da zengindir.Elektrik enerjisi su altı hattıyla ana kara dan getirilir. Ada da yaşayan halk rumların yunanistan a göç etmesiyle devlet tarafından yer , ev ve işleyebilecekleri arazi verilen güneydoğulu-karadenizli ve iç anadolu dan getirilen vatandaşlarımız dan oluşur.
Ben Gökçe ada da 1992-1994 yılları arasında 5.Komando Alay ı Topçu taburu Karargah ve destek Bölüğünde askerlik yaptım tam teçhizat intikaller de ( Çarşı hariç ) Bütün ada yı dolaşmışlığım vardır.Asker liği tehlikesiz fakat hakikaten zorludur (20 kğ vermiştim)
Çok güzel dünya cennet i bir beldemiz dir , suyu çok güzel yazın serin fakat kışın sıcaklık çok düşer , Eski adı İmroz dur Yunanca da ki anlamı "rüzgarı bol yer " dir.İç bölgeler de kara avcıları için geniş av lak bölgeler var dır(Eniştem avcı dır genç ken çok gitnişliği vardır ).Ada da ayı kurt çakal tilki domuz gibi yırtıcı ve zarar verici hayvan yaşamaz fakat koyun bol dur , Rumlar dan kalma bağların çogu kullanılmaz haldedir . Hala değerdirilemeyen koy ve plaj ları vardır kıyı larında sezonların da su altı avcılığı yapılır su altı florası çok gelişkin ve çeşitlidir.
selamlar.....

Son düzenleme:

asm

güzel fotolar,güzel mekanlar hakkaten :)
fotolar için teşekkürler...

Ümmet abi bende aynı tarihlerde Gökçeada'daydım. Ancak motosikleti değil. Motosikletim ile gitmeyi planlamış olsamda 3 kişi olunca olmadı işte.. Madem fotoğraflar bu başlıkta bende biraz foto koyayım :) Bazı köylerin fotoğraflarını göremedim eğer gitmediysen üzülürüm.. Bozcaadanın aksine burada fala üzüm bağları yok o nedenle özel şarapları olduğunu söyleyemeyiz çünkü şarapları Bozcaadadan geliyor. İç kesimleri oldukça yeşil ve çam ağaçları ile kaplı. Adaya bir havaalanı yapılıyor. Havaalanı biterde seferler düzenlenirse turizmi canlanır diye düşünüyorum. Turizm işletmeleri sadece rumlar tarafından yapılıyor, bizimkiler ise güzelim yapıların yanına çirkin yapılarını inşa etmekle meşgul. Güzelim koylar bakir, içecek su bile bulamıyorsunuz.

Stratejik öneminden dolayı uzun süredir yabancı turist alınmayan bakir kalmış bir ada. Türkiye`de güneş en son buradan batıyor.

Müdabedele dışında kalan bu ada geçen süreç zarfında rum halkını kaybedince duraksama dönemine girmiş. Çanakkale boğazının stratejik bir noktasında olan bu ada da şaşılacak derecede tatlı su kaynağı var.

Ada içinde paragliding, surf yapılan bir yer var (AYDINCIK-Kefalos da diyorlar) surf yapılan yer tuzgölü denilen bir yere yakın, orada çamur banyosu yapılabiliyor. Deniz harika. Hele deniz surfü yapanlar için bir cennet.

Adaya motosiklet ile gitmenin yanı sıra otobüs ile de gidebilirsiniz ama ada içinde dolaşma özgürlüğü için araç gerçekten ihtiyaç çünkü ada 289 km2

Kabatepe İskelesinden Kuzulimanı’na doğru yola çıkıyoruz. Kabatepe’den bir kaç enstantene..

gokceada_001.jpg

gokceada_002.jpg

gokceada_008.jpg

gokceada_011.jpg

gokceada_012.jpg

gokceada_013.jpg

gokceada_015.jpg

Martılar her zaman olduğu gibi gemileri takip ediyor yine..
Gün batımına doğru Kuzulimanına yaklaşıyoruz.

gokceada_018.jpg

gokceada_022.jpg

gokceada_025.jpg

gokceada_027.jpg

gokceada_029.jpg

gokceada_031.jpg

gokceada_032.jpg

gokceada_033.jpg

gokceada_034.jpg

gokceada_035.jpg

gokceada_037.jpg

gokceada_039.jpg

gokceada_041.jpg

Tuz Gölü
gokceada_043.jpg

Tuz Gölü
gokceada_045.jpg

Aydıncık - Kefalos / Sörf Okulu. Tesis bulabileceğiniz tek koy.

gokceada_046.jpg

gokceada_051.jpg

gokceada_053.jpg

gokceada_054.jpg

gokceada_056.jpg

gokceada_057.jpg

gokceada_059.jpg

gokceada_080.jpg

gokceada_081.jpg

gokceada_082.jpg

gokceada_083.jpg

gokceada_085.jpg

gokceada_088.jpg

gokceada_100.jpg

gokceada_119.jpg

gokceada_123.jpg

gokceada_128.jpg

gokceada_129.jpg

gokceada_139.jpg

gokceada_142.jpg

gokceada_144.jpg

gokceada_149.jpg

gokceada_151.jpg

gokceada_153.jpg

gokceada_154.jpg

gokceada_155.jpg

gokceada_156.jpg

gokceada_160.jpg

gokceada_169.jpg

gokceada_175.jpg

gokceada_176.jpg

gokceada_177.jpg

gokceada_179.jpg

gokceada_180.jpg

gokceada_206.jpg

Son düzenleme:
sizin fotolara bakıp bakıp gitmek lazım al motorunuda bir an evvel git tuğçe dedim içimden...çok keyifli olmuş anlaşılan....

abicim eline sağlık bende 7 sinde 10 gün kadar uğurlu köyünde kaldım ve birçok yerini gesdim ben marmoras taki şelaleyede gittim sanırım senin fırsatın olmadı yada bilmiodun oranın atmosferi çok güsel ada çok güsel gece hayatını sevmeyen kafa dinlemeyi sevenler için birebir çok güsel denizi olsun yollar zaten mükemmel insanlarıda güsel ama ben 10 gün dayanabildim mekana

Çok güzel yerlermiş yaw, gitmek lazım :) :) Teşekkürler fotolar için :)

Selam Ümmet abii helal olsun yınee ege yı feth etmişsinnnn Ellerıne yuregıne saglık Motorun KAZA BELA Görmesin İnşallah Oraları gördükçe bu Kör memleketten soğuyorummm Resimler için tşklerrr
Erdoğan abi sana da tşk ediyooorum coookkk güzelll resimlerrrr.... :bounce:

açmayı unuttum bi ara pc kendiliğinden kapadı bende açmadım açarım birazdan tubicim....
bak bizde bööle bi gezi yapalım kıskandım sen okanla bende arkadan tekleye tekleye tek başıma gelirim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar