GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

Son durum: Ağrıları azalmadığı için doktor bu gece çıkmasına izin vermemiş. Halen hastanede

çok geçmiş olsun abicim ikinizede allah beterinden korumuş.
inşallah en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.

mCk

yapcak bısı yok dedgım gıbı gkn refakatcı lazımmı yolliyimmi ;)

arkadaşlara büyük geçmiş olsun. üzücü durum gerçekten. böyler kazalaar bizleride korkutuyor heran başımıza gelebilir diye.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam da kış öncesi ters oldu bu kaza..... Kar yağacaktı ..Daha karda driftler atıcaktılar....
Daha önce sanırım böyle bir atraksiyonları vardı buzda dans diye.......Artık 6 ay 1 sene ara verir...

Neyse..Kalksın ayağa... Her şey kolay....

Eskiler hatırlarlar.... :p:p

Geçmiş olsun kardeşim..kısa sürede sağlığına kavuşman dileği ile:rendeer:

Şimdi geldim yanından malesef ağrıları bir türlü dinmiyor. O kadar ağrı kesiciyi bana yapsalar şu anda günahlarımla sevaplarım tartılıyo olurdu öte tarafta heralde :cherry:

ama kuzuya etki etmiyo canım benim sürekli ağrı çekiyo elimiz kolumuz bağlı duruyoruz işte :pale: ama geçicek iişallh. Bugün gelen tüm dostlarada çok teşekkürler inanın sizlerin gemesiyle birlikte bnim içim rahatlıyordu. Çünkü yanında birileri oldukça azda olsun kafası dağılıyo ve birazcık unutuyodu ağrısını. Arıları geçmediği için bugünde hastahanede kaldı. Yarın öğelen kadar işallah çıkmış olacak ve emin olunki 2 ay boyunca burda hiç görmediğiniz kadar GKN yi online göreceksiniz :p kendi değimiyle "klavye gazcısı" olucak :cherry: Hepinize selamları var.

Tekrar teşekkürler...

Şimdi geldim yanından malesef ağrıları bir türlü dinmiyor. O kadar ağrı kesiciyi bana yapsalar şu anda günahlarımla sevaplarım tartılıyo olurdu öte tarafta heralde :cherry:

ama kuzuya etki etmiyo canım benim sürekli ağrı çekiyo elimiz kolumuz bağlı duruyoruz işte :pale: ama geçicek iişallh. Bugün gelen tüm dostlarada çok teşekkürler inanın sizlerin gemesiyle birlikte bnim içim rahatlıyordu. Çünkü yanında birileri oldukça azda olsun kafası dağılıyo ve birazcık unutuyodu ağrısını. Arıları geçmediği için bugünde hastahanede kaldı. Yarın öğelen kadar işallah çıkmış olacak ve emin olunki 2 ay boyunca burda hiç görmediğiniz kadar GKN yi online göreceksiniz :p kendi değimiyle "klavye gazcısı" olucak :cherry: Hepinize selamları var.

Tekrar teşekkürler...

derya abla bugün kadir abilerle gelmeyi planlıyordum fakat arabada yer olmadığını görünce malesef gelemedimm ..inş. başka zamana ziyaret edicezz gökhan abimi..iyi akşamlar..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun Gökhan.:pale:

derya abla bugün kadir abilerle gelmeyi planlıyordum fakat arabada yer olmadığını görünce malesef gelemedimm ..inş. başka zamana ziyaret edicezz gökhan abimi..iyi akşamlar..

olsun canım gönüller bir olsun. Gökhanın ne kadar seveni olduğunu hem ailesi hem de ben bir kez daha gördük. Herkes saolsun duyunca hastaneye koştu yada aradı. Telefonlarımız hiçsusmadı. Hastane çalışanları bile şaşırdı. Sanıyorum 2 günde bu kadar ziyaretcisi olan pek bi hastaları olamıştır :) Bi kaç gün daha kalsa ziyaretçi rekoru kıracaktı sanırım :cherry: geln gelemiyen arayn arıyamayan herkesin gönlünün onunla olduğunu biliyor zaten... :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Allah abi 7 kırık mı ? Şükür yaşıyor ancak Allah ona sabır ve güç versin 7 kırık bu ya :(:salut:

geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun.çok özür dilerim motordaki hasar ne kadar acaba ? ben ybr ile yan yattım 750 çıktıda ondan sordum , Allah kimseye kaza bela vermesin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirlisiyla kalici bir hasar olmadan atlatacak insallah.
Daha genç.
Bizim gibi kartlasmis olsa, 2 senede kaynamazdi kemikler.:)
Eh biraz agri sizi olacak tabi.
O agri sizilar, ileride motosiklete bindiginde, hata yapma riskini en aza indirgeyen altin ogutler aslinda.

Gokhan'in kaza kirikla sonuçlaninca, garibim Umit araya gitti.
Asfalt yaniginin acisini iyi bilirim.
Onun da derdi baskadir ama, Gokhan'in derdinden bisey diyemiyor garibim.:)
Tekrardan geçmis olsun.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :rendeer:

bende yarın işe geç gidicem sanırım sabahtan bi uğrarım yanına gitmeden önce artıkın bu gün çanakkale dönüşü ve sonraki toplantı vs derken yalan oldum...

Gökhan tekrar geçmiş olsun kardeşim ALLAH cc acil şifalar nasip etsin .:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar