GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

Çok geçmiş olsun en yakın zamanda çıkman dileğiyle:rendeer:

mCk

oh oh yavas yavas temızlıorsunuz sıteyı vasco gelmıs sıra yakında tequ ıle bızdemı acabe;?

emin bu motora dokunmamıştı değilmi?
aslında dokundum ama motora değil kullanana dokunmuştum suç benim değil yani :p
En çok da ona yanıyorum sır gibi sakladım kendisinden =)
iki kişinin bildiği sır değildir ümidim, bilenler kim mi? sen ve satıcı :mrgreen:
allla alla o zaman bu ıste bı terslık var :D
evet terslik var R1 ile patlamaları lazımdı ben ona göre ayarlamıştım herşeyi şimdi evrakları değiştir bilmemne bi dünya prosedür oooof of :mrgreen:
vallaah gökhanın motora binmişti en son belki etkisi olmuştur :p
etki tepki meselesi oda bana tepki vermeseymiş :p
gökhanla telde konuştum
emin bi dokundu patladık diyo
bence atalım emini bu siteden hatta eylemler düzenleyelim facete grup açalım :p
milletin canını tehlikeye atan bu vatandaşı istemiyoruz :queen:
emin motosiklet camiasından hoptirip gitsin diyen 1.000.000 motorcu bulabilirim :mrgreen:
yok yok hatırlayın zeyrekte emin benim motora dokundu hala devam ediyorum birşey yok demişti bende demiştimki o zamandan bu zamana motora binmedin nikaha bile arabayla geldin demiştimm :queen: motora bindiği gün patlamış zatenn emin abi ne el var sendede yaaa sakın benim makinayada sürtelenme :queen: olduğu yerde satılana kadar binmem valla :cat::queen:
valla kardeş saklayacan motorunu bak millet patır patır patlıyo sonra mesuliyet kabul etmem :mrgreen:
Olm saklasan ne olucak, kazadan 1 hafta önce beni aradı napıyosun nerdesin geliyim dedi, dedim işim var az motora zincir alıcam 1 saate biter işim gel dedim..
Emin geldi; dediki arkama biner binmez; Bak bunada bindim dedi boşa masraf etme dedi zincir mincir parana yazık dedi:queen:
ben; '!%+3^%&^+&^& sansür sansür sansür dedim :p
Sonuç 7 kırık :mrgreen:
hahahahhahahahhahahahha :mrgreen: ama demiştim erken uyarı sistemi gibiyim şelepsizim :mrgreen: uyarıcı? kayganlaştırıcı? yol da yağ vardı yani yol kaygandı :p
Biriniz Emüne gusül abdestini öğretsin artık...pis cenabet...
hahaha :) diyene bak ne zaman siteye girsem bi gün var ertesi gün banlı, bandıra bandıra bitiremediler seni :mrgreen:
oh oh yavas yavas temızlıorsunuz sıteyı vasco gelmıs sıra yakında tequ ıle bızdemı acabe;?
size daha sıra var olum önce bi istanbul piyasasını bitireyim elimde çok iş var :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyleykende tekere çekebiliyomuydu acaba :)

çok geçmiş olsun :S ucuz atlatmışsınız vallahi :S cana gelen mala gelsin. umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz

geçmiş olsun gökhan bey şuan bende yatmaktayım aynı sol bacağım kırık ve çatlak var:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar