GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

asdasdkopya.jpg

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun her ikinize de:rendeer:
Gökhan parçalı kırık çok pistir bilirim, biraz uğraşman gerekecek eski haline gelmesi için ama asla eski haline gelmicek üzgünüm:queen::p

Şaka tabi, inşallah eski haline gelirsin bir an önce.

vallaah gökhanın motora binmişti en son belki etkisi olmuştur :p

gökhanla telde konuştum
emin bi dokundu patladık diyo
bence atalım emini bu siteden hatta eylemler düzenleyelim facete grup açalım :p
milletin canını tehlikeye atan bu vatandaşı istemiyoruz :queen:

vallaah gökhanın motora binmişti en son belki etkisi olmuştur :p

yok yok hatırlayın zeyrekte emin benim motora dokundu hala devam ediyorum birşey yok demişti bende demiştimki o zamandan bu zamana motora binmedin nikaha bile arabayla geldin demiştimm :queen: motora bindiği gün patlamış zatenn emin abi ne el var sendede yaaa sakın benim makinayada sürtelenme :queen: olduğu yerde satılana kadar binmem valla :cat::queen:

Adamım işte be :) Adam hakkını veriyor motorun öyle 1-2 ufak kırıkla da yetinmiyor :p

Çok geçmiş olsun kardeşim dön biran önce pistlere :rendeer:

Çok geçmiş olsun gerçekten.Gökan kardeş umarım en yakın zamanda iyileşirsin.Üzüldüm umarım bir daha böyle üzücü kaza haberleri duymayız.Sağlıcakla kalman dileğiyle.:rendeer:

@Metehan
Yana kapalı otopark açıldı abi oraya bırakıyorum =)

en azından buna sevindim...artık bir otoparkın varmış...:p

Seni ısırarım :cherry:

:

ısır beni bebeğim...parçala behçetim...:rendeer:

Bilmez miyim Guş sütüynen beslerim ben onu =) Bi rahat rahat yürümeye başlayayım da

sendemi aksıyon hacı...Gökhanın derdinden senide unuttuk kusura bakma...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GKN ve terrörizer her ikinizede büyük geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış

Çok geçmiş olsun,acil şifalar.yağ birikintisi büyük şanssızlık.Otoban ve benzeri yollarda emniyet şeridi ve en sağdaki şeridi pek kullanmam.
aşağıdakide benim diz kapağımın yandan görünüşü:)
G_r_nt_011.jpg

GKN

Bilmez miyim Guş sütüynen beslerim ben onu =) Bi rahat rahat yürümeye başlayayım da

Olm senin hatan kazayı benle yapmak, yalnız patlasaydın ben şimdi sizi n evde dizlerine baticon sürüyo olucaktım, 2 güne ayağa kalkıcaktın :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------

biraz geç olacak ama yapabileceğim birşey varsa ne olursa olsun.seve seve yaparım.

Metehan ı banla :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

emin bu motora dokunmamıştı değilmi?

En çok da ona yanıyorum sır gibi sakladım kendisinden =)

Olm saklasan ne olucak, kazadan 1 hafta önce beni aradı napıyosun nerdesin geliyim dedi, dedim işim var az motora zincir alıcam 1 saate biter işim gel dedim..
Emin geldi; dediki arkama biner binmez; Bak bunada bindim dedi boşa masraf etme dedi zincir mincir parana yazık dedi:queen:
ben; '!%+3^%&^+&^& sansür sansür sansür dedim :p
Sonuç 7 kırık :mrgreen:

GKN

Ayağımdaki çivilerden birisi oynuyo, çok dandik bi duygu :p

Gkn siteye fazla giremiyorum şimdi facebookdan gördüm Gürkan'ın yazıyı da haberim oldu. Çok geçmiş olsun abi tez zamanda eskisinden de zımba olursun sen eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar