GiTaR ÇaLmAk İsTiYoRuM..!!!:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler bızım ewde bır gıtar var ama gıtarın G sını bılmem :) ama merakım var calmakta ıstıyorum nasıl yapabılırım kursa gıdecek hıcmıhıc vaktım yok kendı kendıme ogrenebeılırmıyım sızce:silent:

Daha önceki birçok mesajımda da google'ın ne kadar yararlı bir hayvancık olduğundan bahsetmiştim.Okullarda araştırma yapmaya özendirilmiyoruzki hiç...

Git bakalım google'a, yaz bakalım "gitar dersi" , bas bakalım enter'a neler çıkıyor:)

Bir zamanlar ben de girişmiştim gitar işine, çok çalışmak gerekiyor bu mereti becerebilmek için bilmiş ol.

Ooo-ooooo sen baştan kaybetmişsin:)
Olur mu böyle ;gitar çalmak istiyorum ama aramayada üşeniyorum hazıra konim bari.. Olmaazzzz gitar başlı başına bir özveri ister:D
Aynen.. Aç google'ı bak , indir videoları kapmaya çalış bir lşeyler:)
Kolay gelsin sana:wiinkk:

Daha önceki birçok mesajımda da google'ın ne kadar yararlı bir hayvancık olduğundan bahsetmiştim.Okullarda araştırma yapmaya özendirilmiyoruzki hiç...

Git bakalım google'a, yaz bakalım "gitar dersi" , bas bakalım enter'a neler çıkıyor:)

Bir zamanlar ben de girişmiştim gitar işine, çok çalışmak gerekiyor bu mereti becerebilmek için bilmiş ol.

ArKaDaŞıMa kAtIlIyOrUm ... Ne GüZeL bAşLıK . BeN Bu yAzI sTiLiNİ BEğEnDiM YaWw :mrgreen: :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gitar hırsızlarına verilecek cezayı tck dan araştırmak gerek....:queen:

1995 den beri müzikle aktif olarak ilgilenmekteyim. Klasik gitarla başladığım serüven bas gitara kadar uzandı. En son kurduğum grupla İstanbulda bazı üniversitelerin bahar şenliklerinde çaldım. Bi ara barlarda para kazanmak için çaldım. Şu an yeni müzikal arayışlar içinde kendimce birşeyler yapma çabasındayım.
Ve tüm bu zaman içinde hiç ders almadım. Hatta bira ders bile verdim.

Sonuç olarak; eğer bu işi yapmak istiyorsan zamanım yok gibi bahaneler bulmayacaksın. Gerekirse her gün iki saat geç uyuyacak daha az ve hatta hiç televizyon izleyeceksin. Yani bazı şeyleden vazgeçeceksin. Dikkat, vazgeçeceksin diyorum, feragat edeceksin değil.
Oldukça azimli olacaksın. Sabırlı olacaksın. Gerisi kolay.
Ha ben bunlara gelemem diyorsan, ozaman o gitarı gerçekten hakeden bir kardeşimize hediye edeceksin. Sende dinlemekle yetineceksin
Saygılar...

Bence o gitara hiç dokunma bırak sağlam kalsın.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu işler emin ol yetenek meselesi. çalışma ile olsaydı ben de bağlama çalardım. ama 2 ay çalışıp hiçbirşey başaramayacak kadar yeteneksiz olduğumu anlayınca bıraktım ve bir daha elimi sürmedim..

bende gitar calmak istiorum :)
bi metal grubum olsaydı keske neyse daha calısmam lazım:)

ya benım zmanım bol sadece kursa gıdecek zamanım yok dedım ayrıca cok guzel calamayacagıımı bılıyor bana az bır calma yeter hatta 1 sarkı calabılıyorsam ne mutlu:)

beyler valla googlede bısı bulamadım yanı ben do nunne oldugunu bılmıyorm hep ılerı duzey ogrenmeler vardı:(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sıfırdan başlayanlara öğreten bi site var. Adı aklıma gelmiyor ama gelince yazarım....Ben de başlamıştım bi aralar...

:) yokya ben vazgectım ogrenemıyorum amaogrencem ıns. yaza dogru

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Naptın tellerimi kopardın??**:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar