gilera cx125,gfr125,mxr125 yada aprilia rs125 bobin

motor ıkıdır pıston delıyor gecen yıne deldı motorcu arkadasımla beraber namus meselesı yaptık:) motoru tekrar calsıtırdık motor tamamen orıjınal sadece atesleme bobını orıjınal degıl elınde olan varsa almak ıstıyoruz vede motor neden pıston deler fıkrı olan varsa her yorum bızım ıcın degerlıdır tsk...

not: derbı nın bobını olurmu bılmıyorum ama bulamassak derbı bobınıde olur...

motor ıkıdır pıston delıyor gecen yıne deldı motorcu arkadasımla beraber namus meselesı yaptık:) motoru tekrar calsıtırdık motor tamamen orıjınal sadece atesleme bobını orıjınal degıl elınde olan varsa almak ıstıyoruz vede motor neden pıston deler fıkrı olan varsa her yorum bızım ıcın degerlıdır tsk...

not: derbı nın bobını olurmu bılmıyorum ama bulamassak derbı bobınıde olur...
egzoz da orjinal mi ? iki zamanlılarda egzoz fazla açık veya hiç yoksa piston yanıyormuş geri basınç(back pressure) olmadığından diye duymuştum.

kesinlikle orıjınal hatta kullanma kılanuzunda yazan numaralı ngk bujı de bulduk tam 35tl ye tek orıjınal olmayan bobın...

motoru tam teşekkullu yapıp vıtrın motoru yapacagız baya ılgı cekıyor...

buji ve beyini orjinal taksan ne olacak ki :)
Motorunda yamaha dt125 pistonu olduktan sonra hep delinecek o piston..

yamaha dtr pistonu yok yeni prox racing sekman-piston takımı aldık buda dayanmassa ne yapalım bılmıyorum arkadas piston delmesının sebebının atesleme oldugunu soyluyor...

http://www.kit-piston.com/en/aprilia-125-tous-modeles-moled-piston-kit-prox-xml-244_264-9486.html

bu

dtr pıstonu...
arkadaslar parası neyse verecegız elınde olan varsa soylesın...
hıc olmassa derbı bobını olur...

bende 2 zamanlı aprilia 125 cc croos silindir,,şanzuman grupları,motor blokları,segman pistonu,
mevcut,
dileyene yardımcı olabılırım,
ölçüp biçip uygun fiyattan verebılırım,

yag ayarinin bozuk olmasi, fazla yag yakmasi bile delinmesine kati saglayabilir... Yag yandiginda yakita gore daha fazla isi verir, sadece bundan olacagini sanmam ama bunun gibi, egzos gibi, atesleme, fazla sikistirma gibi bir cok seyden ve bircok seyin ortak sonucu olarak delinebilir. o yuzden sorunun cevabini burada bulman biraz zor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar