Gidon Saati Yapımı - Kendin Yap Projesi

Çok güzel çalışma orjinalinden farkı yok eline sağlık.
Bu da zamanında benim yaptığım(gerçi hala kullanıyorum) aynı saatten bulabilirsen daha güzel olur diye düşünüyorum markası da choppers :)
img0214ap.jpg

Kilitçi,

Bu chopperslardan görmüştüm saat ararken. Sadece kol saati olarak var. Yandaki kurma yeridışarıda olduğundan kullanamıyorum bu işte. Saat arayışlarım sürüyor. Biara tahtakaleye geçeceğm bu iş için.

mükemmel olmuş...tebrik ederim...benim raptorada lazım...seriye geçince haberim olsun...

Gerçekten çok güzel olmuş, eline sağlık. Seri üretime geçersen bende sıradayım :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bende yapıcam bundan eğer uğgun bir saat bulabilirsem :)

eline sağlık usta... 11 numara 6 yıldız olmuş.. irfan abinin dediği gibi sen şu tezgahları az uzatsana hele bu tarafa :)

Ellerine sağlık işçiliklik + hayal gücü birleşince bakın neler çıkıyor tebrik ederim :)

bu sitede, yetişmiş eğitimli ve tecrübeli o kadar adam var ki o Amerikan Orange Country ekibine falan taş çıkarır ! Helal olsun ! Onların imkanları var, bizimse hayal gücümüz ve inancımız ! Böyle sıradışı, yeni ve yaratıcı projelerde Allah yardımcınız olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mükemmel görünüyor, ellerinize sağlık.

Harika olmus..bundan bende istiyorumm.. Hemde 3 sene önce yapılmış !! Ya dogum günümde böyle bi hediye alsam mutluluktan ucardim :))

Gecenlerde baktim cekmecede icinde kullandigim saat govdeleri duruyor. 6-7 tane var. Isine yarayan olursa gondereyim. Cizimlerle belki yaptirirsiniz bi tornacida

bu sitede herkes ne kadar yetenekli :) süper olmus.Yakında motosiklet fiyatına kızıp kendıne motor yapanda cıkarsa sasırmıcam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar