gidon meselesi..

arkadaşlar slmlar..
benim Apache'min gidonunu değiştirmeyi planlıyorum CBR125, Çelik F5, Yuan-Kuba F5 ve türevlerinin gidon kollarını ucuza bulabileceğim bir yer bilen var mı acaba? :silent:

arkadaşım,servislerde ve motor tamırcılerınde kazalı motorlar bulunmaktadır,
onlardan uydurabılırsın,
fakat bayagı bır pahalıya patlayacaktır sana,
çünki,
gidonda ayrı parça sayısı çok fazla,
kromlu mıller,gidonlar,vs,

tekrar düşün istersen...

ben hasanpaşa taraflarında araştırdım sıfır olarak bulunamıyor kazalı durumda olanda yok uydurma işi dert değil kuzenim demirci adam demirle oyun oynuyor o halledecek eğer gidonu bulamazsam o imal edecek el yapımı olarak ama orjinal bi gidon bulup takmak daha çok işime gelir..

ben hasanpaşa taraflarında araştırdım sıfır olarak bulunamıyor kazalı durumda olanda yok uydurma işi dert değil kuzenim demirci adam demirle oyun oynuyor o halledecek eğer gidonu bulamazsam o imal edecek el yapımı olarak ama orjinal bi gidon bulup takmak daha çok işime gelir..

dostum benim işimde MAKİNA İMALATI,
yani bende kuzenın gibi demir işiyle uğraşıyorum,
madem kuzenın demırle oynuyor,
o senın işine gelecektır,
sen yapmak istedıgım motorun kromlu mıllerının KUMPAS ile ebatlarını ögren,
(misal,çap 30,mm,uzunluk 600,mm gibi)
git bi hırdavatçıya o ebatlarda al mili,
kuzenın içlerini işlesın,
bu senın daha az malıyet ile ve daha sağlıklı bır malzeme sahıbı olmanı saglayacaktır,

iş benım dedıgım gıbı olacak ise,
sen önce gidonları ayarla gerisini kuzenıne bırak,,,

Hadi Kolay Gelsin...

ndn değiştiriyorsun gidonu?

kaza yaptım gidon yamuldu benimde zaten değiştirmeye niyetim vardı bahane oldu hem daha sportif görünüm için hemde kendim öyle rahat ettiğim için değiştirmek istiyorum bi tane siyah ybr vardı yapmıştı arkadaş sitede resimler mevcut..

Tşk. serkan..

Mersin İl Temsilcisi
oturuş pozisyonun değişecektir, koltuk ile gidon arasını iyi ölçmelisin, aksi halde zorlanıyorsun. tecrübeyle sabittir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar