Ben de öyle anlar gibi oldum ama (o tip aynaları işlevsel bulmadığım için) inşallah öyle değildir diyerekten hazır tecrübe ettiğim versiyon olarak anlamak işime geldi açıkçası.Ben bar end ayna olarak anladım
evet öyle hocamBen bar end ayna olarak anladım
Sizi yanıltmayayım, hiç kullanmadım.evet öyle hocam
Kelebek kadarMotoruma üstten olacak şekilde gidon ayna takmayı düşünüyorum görüşe ne kadar etkisi oluyor kullananlar yazabilir mi
Arkanı neredeyse hiç göstermiyor kolunu bileğini sağa sola sürekli kıvırman gerekiyor tüm arkadaşlarım takıyordu alttan takınca ceza yiyebiliyosunuz sonrasında H2 aynaya geçtiler . H2 ve gidon aynalarını ben hiç sevmiyorum ne düzgün gösteriyor ne motorun tipini güzelleştiriyor sadece cezadan kurtarıyor.evet öyle hocam
omuz üstü bakabiliyoruz diye arkamızı düzgün göstermeyen ayna takabilir miyiz yani?Allah askina bu kadar adam hic biriniz omuz üzeri bakis diye birsey duymadiniz mi ??? Motosiklette kör nokta yoktur , kafasini cevirip bakmayan sürücü vardir.
Sevgilerimle
omuz üstü bakabiliyoruz diye arkamızı düzgün göstermeyen ayna takabilir miyiz yani?
Yok yok konu sahibi bu minik gidon aynalarindan takıyor bir başkası da onda çok kor nokta var demiş ben ona dediniz zannettim kusura bakmayın o haldeKurdugum cümleden bu anlami cikarttiysaniz siz takabilirsiniz
O cümle motosikletin standart aynasina ek olarak takilan genis acili ayna kullanicilari icin yazildi. O tür aynalar genis bir aciyi gösterir ancak mesafe algisini bozar. Omuz üzeri bakis daha güvenlidir.
Büyük araclarda görüs alani sinirli oldugu ve omuz üzeri bakis gibi kafamizi cevirerek düzeltemeyecegimiz icin bu tür aynalar kullanilir.
Bununla ilgili bir konu açtım. Orada belki sorularınızının cevabını bulabilirsiniz.NX 500 den memnun musunuz? Daha önce kullandığınız motosikletler ile karşılaştırabilir misiniz?
Bu tarz aynaları açıkçası pek kullanışlı bulmuyorum. İyi ayarlansa bile birazcık sağa sola kaykılarak bakmak gerekebiliyor.Motoruma üstten olacak şekilde gidon ayna takmayı düşünüyorum görüşe ne kadar etkisi oluyor kullananlar yazabilir mi