Gidon Ayna

Sha

Motoruma üstten olacak şekilde gidon ayna takmayı düşünüyorum görüşe ne kadar etkisi oluyor kullananlar yazabilir mi

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Motoruma üstten olacak şekilde gidon ayna takmayı düşünüyorum görüşe ne kadar etkisi oluyor kullananlar yazabilir mi
Merhaba,

Kasttetiğiniz alttaki fotodaki gibi aynaya takılan ekstra ayna ise çok başarılı.

Tavsiye ederim.

Sha

51VvNLI7EeL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Arkanı neredeyse hiç göstermiyor kolunu bileğini sağa sola sürekli kıvırman gerekiyor tüm arkadaşlarım takıyordu alttan takınca ceza yiyebiliyosunuz sonrasında H2 aynaya geçtiler . H2 ve gidon aynalarını ben hiç sevmiyorum ne düzgün gösteriyor ne motorun tipini güzelleştiriyor sadece cezadan kurtarıyor.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Bende Dominar var. Ekstra geniş açı gidon aynası takmak istedim fakat bizim ayna kolları biraz farklı olduğundan takması zahmetli oluyor.
Baktım olmuyor. Kaan Elektronikten sipariş geçtiğimde yanına ufak aynalardan aldım.
Motosiklet aynalarında, kolunuzu veya omuzunuzu gösteren kısım oluyor. Aynanın o kısmı zaten ölü alan olduğu için buraya takabilirsiniz. Kullanım alışkanlığı gerekiyor ama çabuk adapte oluyorsunuz. Hazır almışken yağmur kaydırıcı da monte ettim. İşe yarıyor bu arada.

Fikir vermesi açısından;

jlxq3ij.jpeg

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Allah askina bu kadar adam hic biriniz omuz üzeri bakis diye birsey duymadiniz mi ??? Motosiklette kör nokta yoktur , kafasini cevirip bakmayan sürücü vardir.

Sevgilerimle

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
omuz üstü bakabiliyoruz diye arkamızı düzgün göstermeyen ayna takabilir miyiz yani?

Kurdugum cümleden bu anlami cikarttiysaniz siz takabilirsiniz :cool:

O cümle motosikletin standart aynasina ek olarak takilan genis acili ayna kullanicilari icin yazildi. O tür aynalar genis bir aciyi gösterir ancak mesafe algisini bozar. Omuz üzeri bakis daha güvenlidir.

Büyük araclarda görüs alani sinirli oldugu ve omuz üzeri bakis gibi kafamizi cevirerek düzeltemeyecegimiz icin bu tür aynalar kullanilir.

Motosikleti
Voge 250RR
Kurdugum cümleden bu anlami cikarttiysaniz siz takabilirsiniz :cool:

O cümle motosikletin standart aynasina ek olarak takilan genis acili ayna kullanicilari icin yazildi. O tür aynalar genis bir aciyi gösterir ancak mesafe algisini bozar. Omuz üzeri bakis daha güvenlidir.

Büyük araclarda görüs alani sinirli oldugu ve omuz üzeri bakis gibi kafamizi cevirerek düzeltemeyecegimiz icin bu tür aynalar kullanilir.
Yok yok konu sahibi bu minik gidon aynalarindan takıyor bir başkası da onda çok kor nokta var demiş ben ona dediniz zannettim kusura bakmayın o halde

Motosikleti
Drift l
Göndermiş olduğunuz bu ayna modelinin aynısı veya benzerini halihazırda kullanıyorum henüz ceza konusunda bir sıkıntı yaşamadım fakat arkanı asla göstermiyor ne yaparsan yap göstermiyor hani aynaların duruşundan görselliğinden istifade edersen eğer arkanı görebilirsin fakat sadece aracın plakası kadar bir kısım görünüyor uzak gösteren aynalardan kullanılmadığı için şeridin yarısını anca gösteriyor ve yolu hiçbir şekilde ortalayamıyorsun ayarlama açısı çok az var sana tavsiyem h19 veya mp35 ayna alman ikisininde duruşu fena değil özellikle mp35 yeterince iyi

Pamuk prenses hikayesinde cadi karisi aynaya sormusv "ayna ayna güzel ayna, söyle bakalim bu dünyada benden güzeli varmi "diye sormus aynada demiski var tabiik,cadi karisi da sormus "söyle bakalim kimmis o"diye sormus, aynada PAMUK PRENSES demis aynada caaaaaat diye kirilmis,ama sizin aynalariniz kirilmasinda bir ise yarasin beyaaaa.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bu tarz aynaları açıkçası pek kullanışlı bulmuyorum. İyi ayarlansa bile birazcık sağa sola kaykılarak bakmak gerekebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar