Gidiyorum buralardan... elveda millet...

Ya oğlum duygulandırdın beni şimdi ya..gözlerim doldu valla...Evdekiler sağolsun bugün ne güzel gelecektim istanbula lakin art niyetli ebebeynler sağolsun...:pale:derdimi bir türlü anlatamadım ne yazık ki...Sanırım bundan soraki ilk buluşmamız seneye yaza olacak...Sağlıcakla kalmanı diliyorum.Senin yerine cbrcup'a ben girerim kısmet olursa niyetim o...Kendine ii bak... Her şey için çok teşekkür ederim.ARtık seneye barışarock'ta pogomania'ya devam ederiz...

Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin.Yolunun açık ve herşeyin gönlünce olması dileklerimle:cat:

gule gule git, meslektas olacaz bakalm.. ;)
ukrayna secimi enteresan olmus..
hayirlisi..

Shakulin

gülegüle git.. Allah zihin açıklığı versin.. istanbul bakırköy gezisinde tanışma fırsatımız olmuştu.. yolun açık olsun..

hmmm. hadi hayirlisi olsun, kiev saglam yerdir, gece hayatina fazla kapilma oralarda:)
sag saglim gidip, diplomanla gelmen dilegiyle...

Vay be ne duygulandım. Güle güle git sağlıcakla aynı şekilde geri dön.
İnşallah dediğin gibi olmazda oradan da bulur bi yolunu kavuşursun netten dostlarına.

Hadi uğurlar ola Görkem efendi:salut: CBR-125 hakkında ne biliyosam neredeyse tamamını senden öğrenmişimdir:rendeer:.Makina mühendisliği çok zordur söyleyeyim aman dikkat.Bize çok çektirdiler:salut:Geldiğinde haber ver.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi foruma girdim.
Son mesajlara bakarken bir şey gördüm.
İlginç bir tesadüf olmuş.:)

Konu başlığına ve son mesaj yazan arkadaşımızın nikine bakın.:p
-----------------------------------------------------------------
gitra3.jpg

Hepinize çok teşekkür ederim... Yarın sabah uçak kalkıyor bugün hazırlanmayla geçecek... Yaza gelmeden haber salarım yine ilk organizasyonda buradayım :cherry:

patriote
süper olmuş :queen:

Vay be Gorkem, gitme gunu gelmis catmis da biz sana vedayi netten ediyoruz yani.. Neyse olmadi boyle ama yine de hayirli yolculuklar dileyeyim sana.. Her gelisinde hosgeldin ve gule gule toplantilariyla bunu telafi ederiz artik :) Bakarsin geldiginde ben hala 125'i satmamis olurum da hasret giderirsin sen de :D

hoscakal gorkem zeytınlıde de tanısma sansı olmamıstı ama yazılarından aklı-selim efendı bırı oldugunu anladım,hayırlısı olsun

İyi yolculuklar. Oradan makina mühendisi olarak döndüğünde ciddi işi bilen bir motorcu olacaksın anlaşılan. Okul yıllarının başarılı ve zevkli geçmesi dileğiyle.
O Kerpe gezi yazını okumuştum, hatırlıyorum ve helal olsun gençlere demiştim.
Bir tahmin: Bence sen orada alırsın bir Motosiklet yine.:wiinkk:
Çok da güzel bir veda başlığı açmışsın. Travis'i ben de çok severim hüzün yaptım şimdi bak.:)

Başarılar dilerim, her şey gönlünce olsun, gelecek senindir.:rendeer:

Son düzenleme:
Başarılar dilerim Görkem,
Güle güle git güle güle gel:cat:
Bizleri arada haberdar edersen memnun oluruz:rendeer:

Görkemcim güle güle git güle güle gel. Hayırlısı olsun senin için. Özletme kendini arada msn'e falan gir :rendeer:

oglum ole bi topic hazirlamisin,25 bolumluk dizi cikar :)
sen en azindan bi amac icin gidiyosun,daha once ailenden ayri yasamis olabilirsin bir sure ama bu ayrilik ilk zamanlarda fena koycak.en azindan bana koymustu,ilk ayin her turkiye ile telefon gorusmesi yaptiginda aglamalarla bitecek.konusmadan once peceteni hazirlada telefona su kacirip heba etme :p

gelelim iyi yanlarina.aklini kullan ve ruscayi ogren orda.ozellikle rusca !! kizlarini anlatmaya gerek yok,gozunu kapayim yoldan gecen birini tutup gozlerini actiginda karsinda bir saheser gorme ihtimali %97'lerde olan bi yer.motorcu adamsin,kaskini her zaman tak :cherry:.anladin sen :p.ama fazla kacma ortamlara yoksa ders ve univ. die bi sey kalmaz.sana en guzelini soyliyim.kendine sabit bi kiz arkadas bul ve o sekil yasa.bir sure internetten uzak kalcam demissin,orda internet cafeler mecvut yaw,girersin yine :).
en guzel tarafida komsu oluyoz.belki kisa kiew cikarmasi yapabiliriz.eger orda olursan bulusuruz orda
simdilik benden bu kadar dostum.kendine dikkat et ve baslarda moralini yuksek tut
hayirli yolculuklar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar