Gezi için motor önerisi

Motosikleti
600RR
Merhaba, ben Cihan. 10 Yıldır motosiklet kullanıyorum. Şu anki motosikletim 600RR.
600RR'ı sadece gazlamak için kullanacağım, ikinci motor olarak sizden bir öneri rica edeceğim.
Kadıköy-Beşiktaş taraflarında motosikleti bağlatmamak için egzoz sistemi v.s. kullanmak istemiyorum.
İkinci motorumu gezi yapmak ve turlamak için kullanacağım.
Sizden ikinci motosikletim hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Boy 1,65 kilo 70.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bir arkadaşım 1.68 boy ile çok rahat kullanıyor standart modelini. Adventure biraz daha yüksek. Bütçe buna yetiyorsa standart modele bakın. @espresso abi vstrom önermedim ama kusura bakma artık :D

Motosikleti
600RR
Bir arkadaşım 1.68 boy ile çok rahat kullanıyor standart modelini. Adventure biraz daha yüksek. Bütçe buna yetiyorsa standart modele bakın. @espresso abi vstrom önermedim ama kusura bakma artık :D

Şekil çok güzel ama sele yüksekliği hakkında net bilgi bulamadım. Sanırım biraz yüksek motor.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Bazı modellerde süspansiyon alçaltma kiti opsiyonlari bulunuyor. Bunlari da göz önünde bulundurarak incelemenizi öneririm. Hangilerinde olduğu konusuna pek hakim değilim ama araştırınca bulabilirsiniz. Örneğin Multistrada'larda olduğunu biliyorum. İkinci el alacaksanız yine bayiler bu konuda yardımcı oluyor.

Benzer şekilde ben de boy handikapindan dolayı makina ayırt ediyorum. En temizi, gözüne kestirdiğiniz modeli bayide görüp üzerine oturarak karar vermenizdir.

Motosikleti
600RR
Bazı modellerde süspansiyon alçaltma kiti opsiyonlari bulunuyor. Bunlari da göz önünde bulundurarak incelemenizi öneririm. Hangilerinde olduğu konusuna pek hakim değilim ama araştırınca bulabilirsiniz. Örneğin Multistrada'larda olduğunu biliyorum. İkinci el alacaksanız yine bayiler bu konuda yardımcı oluyor.

Benzer şekilde ben de boy handikapindan dolayı makina ayırt ediyorum. En temizi, gözüne kestirdiğiniz modeli bayide görüp üzerine oturarak karar vermenizdir.

Haklısınız en güzeli bayide yakından canlı olarak test edip karar vermek.
Teşekkürler.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bütçe nedir?

Bütçe sıkıntısı yoksa düz 1300gs daha uygun olur. Eskisi gibi değil. Alçalıyor falan, daha herkese yönelik. Benim 1250gsa var. Ona tırmanırken kulaklarım tıkanıyor.

Motosikleti
Motorsuz
Hornet 750 olabilir ama bana kalırsa o paraya temiz bir s1000xr :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Moto guzzi Stelvio
Kampanya var bütçenizede uygun,kaçırmayın her açıdan çok üstün bir motosiklet.
Stelvio da mandello s de guzel aletler, 2024lerinde pesin alim da indirim yapiyorlar 80 90 bin tl yanlis hatirlamiyorsam. Baska kampanya da yaptilar mi?

Stelvio da mandello s de guzel aletler, 2024lerinde pesin alim da indirim yapiyorlar 80 90 bin tl yanlis hatirlamiyorsam. Baska kampanya da yaptilar mi?
evet 2024 modellerde nakitte şu an 709.000 tl manisa bayisinde.
Orta sınıf parasına üst sınıf bir motor.Herşeyiyle üst sınıf.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
evet 2024 modellerde nakitte şu an 709.000 tl manisa bayisinde.
Orta sınıf parasına üst sınıf bir motor.Herşeyiyle üst sınıf.
Kosuyolu ve atasehir bayilerinde de var ayni rakamlar. Benim durumlar karisik olmasa almak icin girisimde bulunabilirdim😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar