gezi hakkında tavsiyeler beklenir

merhaba ben bayram sonu / Düzce/ akçakoca /alaplı / ereğli /Zonguldak / bartın / safraonbolu / karabuk bolu / düzce bitiş olmak uzere 13 yaşındaki oğlumla geziye çıkıcaz
motorumu geziden 1 hafta once bakıma sokacam yeni motor kullanıcısıyım amacım oğlumla geçtiğimiz yerleri gezmek denize girmek kamp yapmak felan
1 kaç sorum olacak yanımıza illa almaız gereken neler var
yolda neler lazım olur
3 gun felan surucek motorum mondial 125drift
ayrıca bu guzergahta olan motorcularıda burdan yazarlarsa ziyaret ederim çay içerim :)

Merhaba,

Öncelikle bu motosikletle yalnız yola çıksan daha iyi olur ;)

Hava soğutmalı ve 125cc olduğu için artçın küçük de olsa motosiklet yorulacaktır. Tabi sürücü ve artçıyı da yoracaktır.

Ama yola çıkarsan yanına şunları almayı unutma:
  1. İlkyardım Çantası
  2. Lastik Tamir Kiti
  3. Küçük Alet Çantası
  4. Zincir Spreyi (Yağlama)
  5. Debriyaj ve Gaz Teli (Mondial olduğu için)
  6. Gideceğin Güzergahtaki Servislerin Listesi
  7. Benzin Harici Bol Nakit Para

Kamp yapıcaksanız en çok ihtiyacınız olucak şeylerin başında ufak ama keskin bir nacak ve bauhause da satılan katlanır muluklu su bidonu.10 lt olan.

Merhaba,

Öncelikle bu motosikletle yalnız yola çıksan daha iyi olur ;)

Hava soğutmalı ve 125cc olduğu için artçın küçük de olsa motosiklet yorulacaktır. Tabi sürücü ve artçıyı da yoracaktır.

Ama yola çıkarsan yanına şunları almayı unutma:
  1. İlkyardım Çantası
  2. Lastik Tamir Kiti
  3. Küçük Alet Çantası
  4. Zincir Spreyi (Yağlama)
  5. Debriyaj ve Gaz Teli (Mondial olduğu için)
  6. Gideceğin Güzergahtaki Servislerin Listesi
  7. Benzin Harici Bol Nakit Para

motorun yorulucanı zannetmiyorum yolda mesafeler kısa olucak geçtiğimiz il ve ilçeleri oğluma gezdiricem resim çekicek felan 1 saat yol 4 saat gezi gibi
yazılanları bir kaçı aklımda bi liste yaptım zaten ilginize tşkler

KARDEŞ BEN BU GEZİYİ 30 HAZİRANDA YAPTIM İLK GEZİM BEN DE 13 YAŞINDAKİ OLUMLA TOPLAM KİLOMUZ 160 KİLO HİÇ PLAN YAPMADİM SABAH KALKTIM ÇIKTIK YOLA İYİ GİYİNİN KASKSIZ ÇIKMAYIN FOTOĞRAF MAKİNANIZ OLSUN KORKMA ÇIK YOLA BEN CBF150 İLE GÖLPAZARINDAN GİTTİM SENİN YOLU DAHA AZ ZAMANIN DAHA UZUN 800KM BATIKARADENİZ TURU DİYE FORUMDA PAYLAŞIYORUM ALLAH KOLAYLIK VERSİN

merhaba tekrar oğlumla çıkıcamız gezinin guzergahını değiştirdik
bolu/gerede / çerkeş/ tosya / kargı/ çorum / 2 gun orda gezip geri donüş yapacağız çorum /iskilip / tosya / karabuk/ safranbolu/ bartın olarak değiştirdik
butun malzemeyi arkaya kaymak yerine 40 30 en boy 25 cm yuksekliginde deriden bi depo ustu çanta yaptım
tesktilciyim mıknatıs ve klipsle takıcam sabah erken kalkıp kahvaltı bismillah marşa basıp oğlum ne derse o taraf gidicem hayırlısı allahtan

harika rota ılgaz dağlarına uğramadan geçmeyin en azından ankara yolu üzerinde kaya mezarlarını gezin. tosya da dipsizgöle çıkarsınız yanınıza mutlaka sinek ilacı alın çünü kargı tosya osmancık buralar sivrisinekten geçilmez. aslen ılgazlıyım bayramda ılgazda olacam ama 10 u akşam geri dönecem. iyi ve güzel yolculuklar dilerim. Allah kaza bela vermesin

harika rota ılgaz dağlarına uğramadan geçmeyin en azından ankara yolu üzerinde kaya mezarlarını gezin. tosya da dipsizgöle çıkarsınız yanınıza mutlaka sinek ilacı alın çünü kargı tosya osmancık buralar sivrisinekten geçilmez. aslen ılgazlıyım bayramda ılgazda olacam ama 10 u akşam geri dönecem. iyi ve güzel yolculuklar dilerim. Allah kaza bela vermesin

evet bu yanna gidicem arkadaşta soyledi sinek ilacı alın diye

çanta resmini bu gun yada yarın paylaşırım resim çekiyim

En önemli ve eksiksiz olması gereken şey sizin ve özellikle oğlunuzun tam korumalı olarak yola çıkması..

Yola çıkmadan önce müsait olursak görüşelim derim,hem tanışırız hemde ayrıntılı konuşuruz.

Face Linkini verirmisin? Karabükte yaşıyorum. sizi karşılamak istiyorum Musait zamana denk gelirsek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar