Getir depo elamanı olarak çalışılırmı ?

Merhabalar getir depo elemanı olacağım pazartesi iş başı çalışanlar var mı sizce çalışılır mı geçici 1 aylığına

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zaten girmişsin işe, kendinin deneyimleyip kendi fikrini üretmen daha sağlıklı.

Şimdi burada sana "oww öyle kötü iş mi olur?" desek hemen başlamadan ayrılacak mısın? Eğitimin, iş hayatındaki uzmanlığın nedir bilemiyorum ama her işte değişmez bazı gerçekler vardır; işi iyi öğrenme, kendini yetiştirme, sabır, azim ve network oluşturma. Bunları oluşturduğun sürece gelecekte daha sağlıklı iş tercihlerin olur.

Motosikleti
Arora kasırga
Şartlar önemli.
Esnaf mı maaşlı mı?
Maaşlıya mobbing var biraz,esnafa çok horozlanamiyorlar.1 ay dişini sıkacan dikkat et kırma. Yerli implant 8 bin olmuş

Getir kuryesi olarak söylüyorum 1 gün bile çalışılmaz bana göre. Ama paraya ihtiyacın varsa ve 1 ay dişimi sıkarım diyosan çalışırsın tarlada ırgatlık yapmıcan sonuçta.

Motosikleti
Adv
Merhabalar getir depo elemanı olacağım pazartesi iş başı çalışanlar var mı sizce çalışılır mı geçici 1 aylığına
Maaş ne kardeşim önemli olan o, kimse akıl vermesin işyerinde kimse işten bahsetmesin yemişim işini gücünü maaş ne onu anlatsınlar Maaş güzelse ve sürekli güncellemelef artışlar yapılıyorsa ŞEFİN malzemeyi bile avuçlarsın motivasyon yüksekliğinden

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Getir-Götür işleri yaptıracaklardır. Sakın bulaşma. :oops:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar