Gerçekten çok çılgın (!)

Bir süre önce açılan bir konu vardı hatırlarsanız Custom Kawasaki ile ilgili hani adamın güzelim motoru masa örtüsüne çevirdiği(bkz:Malum sitede garip ilan Custom Kawasaki).

Hah işte ona en çılgın rakip bence budur. Ya tamam insanların zevkidir falan filan anlarım da abi yani bunun oluru var olmazı var. Şahin, Doğan gibi arabaları -sözde- modifiye edenlerden ne farkı var şunları yapanların ? Hayır, kendi zevkine göre yapıp içine etmişin bence; bir de utanmadan bu haliyle satmaya çalışıyorsun. Hepsini geçtim, pembe gibi hiçbir şeye tam yakışmayan bir renk ya. Valla sinirim bozuldu...

Buyrun Link

Bu arkadaşın parası yokmuş araba almaya heralde gitmiş motor almış motoru araba gibi modifiye etmiş piyasa aracına çevirmiş arkada hoparlör önde fazladan 2 tane gösterge falan harbi harbi şahin gibi süslemiş pembe nedir ya ayrıca iğrenç :) yamaha şirketi bu motoru görse geri ister motorunu :queen:

Ankara'da ybrler , İzmir'de Driftler evrim geçiriyor

1966903_266754780166316_593675938_n.jpg

yandan ilk gördüğümde bir an motora niye su saati bağlamış dedim kendi kendime, onu bile yadırgamazdım yani o derece :)

Açıklama kısmı okumadıysanız sakın okumayın. Ben can çekişiyorum şu anda. :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Tamam da size ne? Bende hiç beğenmedim olmamış anladık. Ama anlamadığım taraf niye bu kadar kasıyorsunuz kendinizi niye zorunuza gidiyor. Adam sevmiş yapmış satıyor beğenen biri olursa alır olmazsa da elinde patlar. Kızdığım şey şu; Niye buraya taşıyorsunuz ?

Tamam da size ne? Bende hiç beğenmedim olmamış anladık. Ama anlamadığım taraf niye bu kadar kasıyorsunuz kendinizi niye zorunuza gidiyor. Adam sevmiş yapmış satıyor beğenen biri olursa alır olmazsa da elinde patlar. Kızdığım şey şu; Niye buraya taşıyorsunuz ?

Fikir paylaşımı için olabilir mi mesela ? Ben beğenmedim hatta nefret ettim şahsen ama bir başkası belki beğenir, farklı bir yorum getirir. İlle de amaç ilan sahibini yerden yere vurmak değil ki.

Mesela şu Mondial o kadar da kötü durmuyor şahsi kanaatime göre:

Sizin de beğenip beğenmediğiniz şeyler olabilir ve burada bir fikir alışverişi yapabilirsiniz. Sizin fikriniz farklıdır, bizimkisi farklıdır. Ben şahsen böyle araçları trafikte görmeye tahammül bile edemiyorum, siz ediyor olabilirsiniz. Siz gördüğünüz herşeyi kanıksıyor olabilirsiniz. Bu sizin düşünceniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O yan taraftaki su saatleri motora bağlı mı? Bağlıysa bence çok güzel uymuş :)

şaka gibi resmen,o m otora o kadar para harcamanın ne alemi vardı? şimdide acil satılık pazarlık var zart zurt..
motor kültürünü biz bu ülkeye aşılayamayacağız bu vatandaşlar yüzünden maalesef..

Bu motorun daha öncede konusu açılmıştı demekki efsane devam ediyor 😀Bu nasıl bi zevk anlayışıdır bu nasıl bi özgüven dir anlamak mümkün değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar