xnode
yıldırım_007
cok sağolun arkadaslar....
allah kımsenın basına göstermesın...
dostum gecmıs olsun . Bunları soylemıslerdır ama sana bulantın kusman, denge kaybın olursa hemen hastaneye basvur. acil şifalar
cok sağol abı...
kazayı cuma gunu öglen 12 de yaptım....hastanede bulantı falan olursa hemen bı hastaneye gıt dedıler....
bende ank ya döndugumde hemen gıttım...tomografı felna cektıler....doktor bı baktı o sıyah dosyalarada bısey görunmuyor dedı....genede yarın sonucta görucez...bıde dunku hastanede 9-10 defa bulantı oldu der demez hemen acıle aldılar..ne kayıt ne bısey yapmadan hemen acıle gönderdıler... :silent: bısey anlamadım valla..
tekrar sağol abı....
arkadaslar herkese ayrı ayrı cok cok tsk ederım....gözum aynı essek arısı sokmus gıbı oldu....gocemen....
Geçmiş olsun sakar şakirim benim..Bu kazalar nerden çıkıyo len?..Sen çok mu dikkatsizsin bu sıralar?...Aşık falanmısın?....
Biraz toparlan silkelen kendine gel....
ne bılıyım abı ya...
gecen yaz kamyonla muglada daga gırdık...ozman bı kurban kesek dedık kesemedık....ondan berıde oramı buramı sakatlayıp duruom....bu aylımda mutlaka kesecem....
ya kurban kesmek yerıne cocuk esırgeme kurumuna falan yardım yapsak olmaz mı....zaten bır suru kan gördum...bıde koyununkını görmek ıstemıom... :salut: