gene kaza yaptım.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaşım. İş kazaları türkiyede maalesef çok yaşanıyor.

dostum gecmıs olsun . Bunları soylemıslerdır ama sana bulantın kusman, denge kaybın olursa hemen hastaneye basvur. acil şifalar

Çok geçmiş olsun. Bundan sonra baretle çalışırsanız sizin için daha iyi olur.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok gecmis olsun da dikkat et , yaralı bereli de motora bincem diye uğraşma bence

üzüdüm geçmiş olsun.biraz daha dikkat etsek belkide bu kazalar olmıcak.tekrardan geçmiş olsun :salut:

Geçmiş olsun hocam.. İnşallah raporlarında temiz çıkarda ucuz atlatmış olursun.. Ama baret ve kask kullan.. Sen sevmesende , ailen için , sevdiklerin için , sevenlerin için , bizim için.. En büyük kazan bu olsun..

geçmiş olsun... allahtan gözüne falan denk gelmemiş... verilmiş sadakan varmış üstad... acil şifalar dilerim...

çok geçmiş olsun..Allah korumuş..kendine dikkat et biraz..:rendeer:

geçmiş olsun . ucuz atlatmışsın.

arkadaşım al sana tavsiye;

bırak motor kullanırken .. yürürken bile kask tak bak görüyüyorsun kazanın nerde nasıl olcagı belli olmuyor:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun sakar şakirim benim..Bu kazalar nerden çıkıyo len?..Sen çok mu dikkatsizsin bu sıralar?...Aşık falanmısın?....

Biraz toparlan silkelen kendine gel....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Boşverr Öğrenirsin EvelALLAH :cat:

Acıcık Gülümsedinya Şimdi :) Önemli Olan İşte Bu :)

ALLAH a Emanetsin Kardeşim :)

sağol canım kardesım tsk ederım....

frog...çok geçmiş olsun inşallah ciddi birşeyin cıkmaz

ozkansava....Geçmiş olsun bahadinli.İnşallah birşey çıkmaz.

tsk ederım dostlarım....allah razı olsun...benımde tek dılegım bısey cıkmaması...

Çok geçmiş olsun Fırat walla başlığı görünce gene motor zannettim içimdem "ülen çocuk benden büyük dişli istiyo dur bakalım büyük dişliyle napacak"diye aklıma geldi.Walla iş kazalarıda çok kötü oluyor inş. bişey olmaz.
Çok geçmiş olsun...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:dişliyide bi kaç yere sordum yok dediler ama asıl soracağım yere daha sormadım.:cat:

cok sağol abı...
abı o motor kazasından berı baya bı yavalasladım...öncekı gıbı arkamdan atlı gelıyormus gıbı surmuoom....tabı bazen gene kopuyorum...140 felann... :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
çok çok geçmiş olsun allah korumuş gözüne gelmemesi sevindirici. Kızma ama sen kafandan kaskı hiç çıkarma bence bak heran heryerde lazım olabiliyor :p

sağol abı...cok cok dogru söyluyorsun..... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
xnode
yıldırım_007

cok sağolun arkadaslar....
allah kımsenın basına göstermesın...

dostum gecmıs olsun . Bunları soylemıslerdır ama sana bulantın kusman, denge kaybın olursa hemen hastaneye basvur. acil şifalar

cok sağol abı...
kazayı cuma gunu öglen 12 de yaptım....hastanede bulantı falan olursa hemen bı hastaneye gıt dedıler....
bende ank ya döndugumde hemen gıttım...tomografı felna cektıler....doktor bı baktı o sıyah dosyalarada bısey görunmuyor dedı....genede yarın sonucta görucez...bıde dunku hastanede 9-10 defa bulantı oldu der demez hemen acıle aldılar..ne kayıt ne bısey yapmadan hemen acıle gönderdıler... :silent: bısey anlamadım valla..
tekrar sağol abı....

arkadaslar herkese ayrı ayrı cok cok tsk ederım....gözum aynı essek arısı sokmus gıbı oldu....gocemen....

Geçmiş olsun sakar şakirim benim..Bu kazalar nerden çıkıyo len?..Sen çok mu dikkatsizsin bu sıralar?...Aşık falanmısın?....

Biraz toparlan silkelen kendine gel....

ne bılıyım abı ya...
gecen yaz kamyonla muglada daga gırdık...ozman bı kurban kesek dedık kesemedık....ondan berıde oramı buramı sakatlayıp duruom....bu aylımda mutlaka kesecem....
ya kurban kesmek yerıne cocuk esırgeme kurumuna falan yardım yapsak olmaz mı....zaten bır suru kan gördum...bıde koyununkını görmek ıstemıom... :salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar