geçmiş olsun dostum allah şifa versin 
Bu kadar seyi u$enmeden yazabildigine gore sonuc olarak turp gibisin diyebilir miyizHa bir de maa$allah demeyide unutmayalim
gecmis olsun hocam tekrar :rendeer:
Hmm... E o da iyi bişey![]()
aramızda doktor varsa tercüme etsin :mrgreen:
geçmiş olsun dostum allah şifa versin![]()
bahadinli kötü şeyler getirme aklına birşey yoktur inşallah.Geçmiş olsun tekrar kardeş.:rendeer:
IV.kontrast madde enjeksiyonu yapılmadan aksiyal planda 3 ve 8 mm kalınlıgında kesitler elde olmustur.
yazılardan kemiklerinde bişey olmadığı yüzünün sağ yanındaki sinüslerde ödem (doku sıvısı) olduğunu anladım. yani bir süre burnun akabilir. sinüzit olma ihtimalin var gibi.
yeniden geçmişler olsun kendine iyi bir baret al yada tam korumalı kaskla iş aletini ve motorunu kullan :cat::rendeer:
kardeş korkma cavacılara bişi olmaz şaka bi yana inşallah kötü bi sonuç çıkmaz ....
Bu kötü bişi olsa gerek ..ama öldürmez :cherry:
neyse bişi yok işte turp gibisin
Yaşayacaksın merak etme![]()
Yeğenim gene ne ettinnnnnnn, ulennnn torpağğğğ alem adamsın, sevk tarihine kadar sağlam dur... yoksa almayız bak askere....
Geçmiş olsun bahadinli, yazını okuyorum.... herhalde geçenlerde motosikletle yaptığın kazadan sonra kafan dankkkk etti, doktora gittin zannediyordum, Link'e bakınca...! o neeeee; Olay motosiklet değil, iş kazasıymış. Ne diyeyim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah tez zamanda iyileşirsin.
Şu da kesin... askerde miğfer'in başından çıkmayacağı bir yere gitmende fayda var, hatta bölük komutanına ''Bizim oğlan biraz sakardır, iyi sahip çıkın'' diye de bi mektup yazmak yararlı olacak. :queen:
Geçmiş olsun,Tuğrulözbek in de dediği gibi sadece ödem(doku altında sıvı birikmesi)olduğu anlaşılıyor tomogrofi sonucundan..Bu da geçici birşey..
Ucuz atlatmışsın geçer üzülmeee..
Geçmiş olsun.Umarım aynı kazaları bir daha yaşamazsın...
Aman Fırat dikkatli ol çok geçmiş olsun.Flanşın üzerindemi unuttun anahtarı?
Hmm... E o da iyi bişey![]()
aramızda doktor varsa tercüme etsin :mrgreen:
İyileşince geçer....Kısacası bu işte....:cat::queen::queen::queen:
tekar geçmiş olsun anladığım kadarı ile tomografide sana renkli olarak anlatmaya çalışayım;Teknik: IV.kontrast madde enjeksiyonu yapılmadan aksiyal planda 3 ve 8 mm kalınlıgında kesitler elde olmustur.
Kesitlere dahil beyin sapı alanları, bilateral serebeller hemisferler, 4. ventrikül ve bazal sisternler normaldir.bilateral talamuslar bazal ganglionlar,kapsüla internalar,periventriküler beyaz cevjer alanları ve her iki sentrum semiovale normal olarak izlenmistir. 3. ve her iki lateral ventrikül normal genisliktedir.hemisferik suskusların genisligi ve derinligi normaldir.
kranium kemik yapılarında fraktür izlenmedi
sag maksiller sinüste,etmoid hücrelerde sıvı degerleri izlenmistir.
sol parietalde verteks düzeyinde yumusak doku şişliği izlendi...