Gene Kaza... Gene Bayan Sürücü...

GKN

peki ben gergerli abimin sorusuna cvp verim;

insan sınıfına giren sürücüler geceleri arabasının içerisinde dikiz aynasını yan çevirip, ışığı açık gidenler sanırım:queen:
hani şu çıtır görünüp iri olanlar:queen:

cvp, verilmiştir, şndi kanyatabilirmiyük::winkwink

Ben trafikte bayan surucu gordugumde "aaa sofor yok araba kendi kendine gidiyor" diyorum!!

Bazilari o kadar kifayetsiz oluyorlarki hem suclu-hem guclu, hem kel-hem fodul hemen cigirtkanlik yaparak akillari sira uste cikmaya calisiyorlar! Cogu hatasini kabul etmek gibi medeni davranis bicimlerinden yoksun, mukemmel ve hatasız arac kullandiklarini vs dusunuyorlar. Sozde "modern insan" goruntulerinin altinda aslinda empati yeteneginden yoksun, elestiri ve oz-elestiriye kapalı oldukca ilkel kimlikler barindiriyor...

Son düzenleme:
Arabaya hiç bişey olmamış allahtan..Çok az bi eğilme war.
Motora bakarsak;
A)Araba sağlam
B)Motor aşırı dandik

Bence B şıkkı:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de bu anlatılanın daha fazla yasandıgını dusunuyorum. taziye,tebrik ve kutlamalar bolumunde arkadaslarımızın basına gelen olaylardan kac tanesinde bir kadın surucu sorumlu?!

kendisi icin uzuldugumuz o insanların kac tanesi bir bayan surucu kurbanı?!?!?!?!?!

SORARIM SIZE!!!

o kazaların %90' ı erkek soforlerin hatalı suruslerinden!!! hadi bunu dile getirin!!!!!

( durmayın, hadi bakın hepsine tek tek! kacı erkek surucu hatasından, kacı kadın?? hadi bakalım.. hodri meydan...)

biz kaçı yada kaçı erkek mi diyoruz? konuyu saptırdığınız belli... anlatmak istediğimi ya anlayamıyosunuz ya anlamıyosunuz yada işinize gelmiyo... kaza yı yapan bir bayan bu konuda ve suçlu... ve benim dile getirmek istediğim hem kazayı yanlış yerde dönerek yapan bir bayan hep haklı olduğunu sawunan bir bayan... alakasız alakasız şeyler yazıosunuz yaa... zaten ben burda diyorumkiiiii ( Arabayı çalıştırıyorum diye trafiğe çıkan bayanlar, sokağın ucundan gidip gelip trafiğe çıkan bayanlar, trafikte daha çok sorun yaratan bayanlar ) ben kendi cinslerimi savundummu? evet var bizde 1000 tane hayvan da var o kazayı yapanda bir hayvan... inkar mı ettim? Hayır... evet erkek hız daha çok hız tutkunu diye daha cok oluyor bu kazalar... Ama bu konuda anlatmak istediğim her bayan değil... Sanki bütün kadınlara suç atmışımda gelen cevaplara bak yaa...

Herkes önce kapısının önünde ki pisliği temizlesin derler böyle zamanlarda.. Artık umrumda bile değilsiniz. 17 yaşında ki bi çocuk benden şikayetçi olamaz kardeşim, bu kadar basit..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes önce kapısının önünde ki pisliği temizlesin derler böyle zamanlarda.. Artık umrumda bile değilsiniz. 17 yaşında ki bi çocuk benden şikayetçi olamaz kardeşim, bu kadar basit..

18 ini bitirince bu şekilde şikayetçi olabilirmi demek istiyorsun..... :farao::farao:

Şimdi 17 yaşında ama seneye 18 olacak..Ve hayatı boyyuncada kadın sürücüler hakkında görüşü bu şekilde kalacak......:cat::cat:

Ya şimdi olayın doğrusunu anlatıp anlamasını sağlayacaksınız ya da bayan sürücüler trafik için hep tehlike olarak kalıcak.....:cat::cat:

slm mıllet ben geldım yenı uye oldummmm..kuyu cadısı sayesınde:)sızede gecmıs olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
O mu karar verecek buna ? Ya da siz mi karar vereceksiniz ?

senınde karar weremıycegın kesın bence... sonuçta senin gibi düşüncesi bozuk olanlar yüzünden böyle yada akıllarda kalıcı birşey oluyor ya...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Eğer ki A2 ehliyeti varsa o da bu şekilde düşünebilir... Ama yoksa seneye bizlerden biri olucak.....

Kimsenin kendi başına karar verme yetkisi gibi bir olay yoktur..Hak herkese verilir... Bu trafik canavarlığı bile olsa..... :cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
18 ini bitirince bu şekilde şikayetçi olabilirmi demek istiyorsun..... :farao::farao:

Şimdi 17 yaşında ama seneye 18 olacak..Ve hayatı boyyuncada kadın sürücüler hakkında görüşü bu şekilde kalacak......:cat::cat:

Ya şimdi olayın doğrusunu anlatıp anlamasını sağlayacaksınız ya da bayan sürücüler trafik için hep tehlike olarak kalıcak.....:cat::cat:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

sen merak etme ben ehlıyete kaydoldum coktan alıyorum ben ehliyetimi... haa ehliyetim olsada olmasada trafikte hertürlü her bayana yol veririm bu bir centilmenliktir zaten... :bounce:

Son düzenleme:
empati yeteneginden yoksun, elestiri ve oz-elestiriye kapalı oldukca ilkel kimlikler barindiriyor...

Ya bu mesaja ne demeli. Her zaman ve her yerde suçlanan, ezilen, istenmeyen bizler oluyoruz.. Tabi sizin tuzunuz kuru.. Ben erkeğim, bu kadar basit değil mi.. Hepiniz bencilsiniz işte bencil.. Sadece heryerde biz olalım istiyorsunuz. Ama biz de varız, kusura bakmayın.!!

Bu arada daha kişiliği oturmamış (ergenliğini tamamlamadığın için söylüyorum) bi çocuk bana düşüncesi bozuk diyemez.Merak etme ablacım, düşüncelerim yeteri kadar düzgün.. O kadar ki bozuk olanlara yardımcı oluyorum... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya bu mesaja ne demeli. Her zaman ve her yerde suçlanan, ezilen, istenmeyen bizler oluyoruz.. Tabi sizin tuzunuz kuru.. Ben erkeğim, bu kadar basit değil mi.. Hepiniz bencilsiniz işte bencil.. Sadece heryerde biz olalım istiyorsunuz. Ama biz de varız, kusura bakmayın.!!

Bu arada daha kişiliği oturmamış (ergenliğini tamamlamadığın için söylüyorum) bi çocuk bana düşüncesi bozuk diyemez.Merak etme ablacım, düşüncelerim yeteri kadar düzgün.. O kadar ki bozuk olanlara yardımcı oluyorum... :bounce:

yoooo biz neden sizleri bayanları istemeyelimki??? siz olmayınca biz biz olmayınca siz olmassınız... şahsen benim erkek ten çok bayan tercihim vardır çünkü daha iyi anlaşırım ama bayanlar madem cok araba kullanmak ıstıyo biraz eğitim alsalar böyle olmaz ki...

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm mıllet ben geldım yenı uye oldummmm..kuyu cadısı sayesınde:)sızede gecmıs olsun.

aha bi msn kaçkını daha..:queen::queen:

Ben de bayanım neticede :cherry:

Mete abi nasıl video o ya :salut:

sen aldırış etme bazen kulağını tıkaman senin için daha güzel olacaktır duymazdan gel..:rendeer:

zaten genelleme yapılmamış bayan sürücülerin hepsi aynı değildir..:cat::cat:

bazıları çok harika kullanıyor ama elime su dökemezler..:cat: ehi ehi..:queen:

Son düzenleme:
hiç sormuyorsunuz motorcu arkadaşların ehliyeti falan varmı diye hasarını karşılamak için :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şahsen ben 2. kazamda ehliyetim yok diye 700 kaada patladı sadece kendi motorum onunkını zaten karışamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar