Gene Kaza... Gene Bayan Sürücü...

hocam iyi güzel konusmussunda bayanlar bunu yapıyo he bunu yapan erkekte var ama sen bi bayanı arkadan izle araba kullanırken anlarsın bayan oldugunu.. bence erkenden trafige cıkaran kocalarda kardeşlerde babalarda suc biraz ögretin bu söyle bu böyle arabayı kaldırmayı ögrendimi tamam diyolar veriyolar arabayı..
mesela bi konu daha hic duydunuzmu üstüne kırıldıgı icin arabayla ucurumdan ucan vs.. ama bi bayan arac kullanırken üzerine bir erkek öküz arabayı kırarsa korkar ve ucurumdan asa atlar bariyere vurur yani panik.. cok alakalı diil ama neyse :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ortaçağ genellemesi değil dostum. bu bir hayat gerçeği.. on tane erkeğe soldan gitme ortadan git dersin, ortadan gitmeye başlar. on tane bayana soldan gitme dersin, ısrarla 50 60 ile sol şeritten gider. ikaz edersin bari sağdan gidelim diye. durup kalkamam der.. peki der susarsın :)
dikiz aynasına bak dersin, erkek arkadaki araçlara bakar, hanım hemen nasıl göründüğüne..
ama istatistik konusunda haklısın. ancak kazaya yada tehlikeli duruma sebebiyet verme istatiği olmalı bu..
ve kanımca 20 şer insan koysan her iki cinsten.. .... ..... .... .. . ......... .... ...... ...... ..... .... .... ........... .. . gibi.... :) neyse bu mevzu da derinleşti, ben kaçar :)

Turkiye'de gunde kac trafik kazasi oluyordur (her tur arac)? 10? 100? bunlarin kac tanesinde asagidaki ifadeleri goruyoruz:

- yine doktor, yine kaza!
- yine gurbetci, yine kaza!
- yine musevi, yine kaza!
- yine fenerli, yine kaza!
- yine 22 yasinda, yine kaza!

bu kadar sacma genellemeleri birakalim. bu ulkenin yollarinda heralde yaklasik %20 bayan vardir. hergun yapilan 100 kazadan 20sinden "baya" fazlasinin bayanlar tarafindan yapildigini kanitlamadan, boyle ortacag genellemesi yapilmaz.

ben de defalarca bayan surucuye lanet okumadim mi? okudum. dedikleri gibi aniden yola firlayan, kendini her sartta hakli ilan eden bayan yok mu? dolu. ama bunlarin hepsini yapan milyon tane de erkek var. bin yildir ulkemizdeki trilyon tane kazada bir insan cikip "yine erkek surucu yine kaza" demediyse, "bayan" oldugunu belirtmek de o kadar gereksiz.

Tamamen katılıyorum :cat: Ellerine sağlık:wiinkk:

Artı erkek sürücü kaza yaptığında haksızken haklı olduğunu iddia etmiyor bayanlar gibi.. Direk diğer sürücünün üstüne yürüyor, şehir magandalığı yapıyor, 2-3 kişi tek insana diş geçirmeye çalışıyor trafikte.. Neden bunlar gözardı edilip bayanların en ufak bi kusuru göz önüne serilmeye çalışılır??
Evet aynı şekilde bende kızıyorum, acemiler, özentiler, trafikte cahil vede bilgisizler...
Kazaya sebebiyet verebilirler erkekler gibi, belkide daha çok.. Ama en azından erkekler gibi çarpmaya öldürmeye çalışmıyolar bilinçli olarak.. Yiğidi öldür hakkını yeme mantalitesi işte..

Taylan senin bayan düşmanlığında siteye dert olmaya başladı artık..
Yazılarını topiclerini mesajlarını biraz daha dengeli yazsan rahatsızlık olmasa tarafımızdan..:farao:

GKN

bayan şöföre hayyıırrr, bayan şöföre hayırrr::eek:fftp::

:p:p:p

İstanbulda erkekler james Bond gibi araba(motor) kullanıyo :cherry:
Ama kadınlar aynı değil tabi :pr:
Şimdi benzetsem kızcaklar gerisini siz getirin :pale:
Ben bizi soyledim :cat:

geçmiş olsun.. bayanlardan önce;taksiciler,minibüsçüler,halk otobüsleri var asıl bunlardan korkmak lazım benım bu zamana kadar 3 kazam oldu bıtanesi bana yol vermeyen erkek sürücü bitanesi taksici sıkıstırdıktan sonra oldu ve motor kullanmamı engellıcek son kazamda ters yonden anıden cıkan kafa kafaya hızla carpıstıgımız taksici oldu hastanelık oldum 45 gun evde yattım ama bunların hıc bırı bayan sürücü yüzünden olmadı :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arakadaşlar Pınar ve göki.... Lütfen msn den konuşalım... Topic ciddiyetini gene kaybetmiş... Çok ciddi bir konu... Bir bayan kaza yapmış... İlla topa tutup falakaya yatırmamız lazım.... :)

GKN

tmm abi çok haklısın ben pınarı alıp gelim, faşakaya yatıralım tüm bayan sürücülere ibret olsun :p

Son düzenleme:

GKN

Evet evet faşakaya yatırın beni ben faşaka istiyorum:mrgreen:

faşakaya da yatırırız
faşaka mayın tarlası gibim bi yer, komple kurtulmuş oluruz yane
(faşaka bkz: HARTUM (A.A) - Sudan'ın doğusunda, mayın patlaması sonucu 9 asker öldü, 11 asker yaralandı. Ordu sözcüsü Osman El Agbaş, patlamanın Etiyopya sınırı yakınlarındaki Faşaka bölgesinde, Kidayme-Şahaba yolu üzerinde meydana geldiğini söyledi.)
http://www.bizimforumlar.com/forum/anadolu-ajansi/2229-sudanda-mayin-patlamasi-9-olu-11-yarali.html

:queen::queen::queen:

İyi bişeyse bende istiyorum..... :queen::queen::queen::queen:

etopia faşakaya uçak bileti 2 oldu, varmı arttıran:p

Son düzenleme:
İyi bişeyse bende istiyorum..... :queen::queen::queen::queen:
Abi bu GKN şahsı zaatından iyi bişiy çıkarmı? Gökten elma yağsa bizim kafamıza ne düşer??
Bu ikisinin cevabını istiyorum :mrgreen:
faşakaya da yatırırız
faşaka mayın tarlası gibim bi yer, komple kurtulmuş oluruz yane
(faşaka bkz: HARTUM (A.A) - Sudan'ın doğusunda, mayın patlaması sonucu 9 asker öldü, 11 asker yaralandı. Ordu sözcüsü Osman El Agbaş, patlamanın Etiyopya sınırı yakınlarındaki Faşaka bölgesinde, Kidayme-Şahaba yolu üzerinde meydana geldiğini söyledi.)
http://www.bizimforumlar.com/forum/anadolu-ajansi/2229-sudanda-mayin-patlamasi-9-olu-11-yarali.html
:queen::queen::queen:

etopia faşakaya uçak bileti 2 oldu, varmı arttıran:p
Ben nereye sen oraya.. Oldu mu sana bilet sayısı 3 inn 1 :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Muhabbet geyiğe sarmış ama alttaki tespit çok önemli.

düşünmek ve mantık yürütmek için biz beynimizin bir yarısını kullanırken, hanımlar diğer yarısını kullanıyor.
trafik kurallarını ve araç mekaniğini biz ürettiğimiz için; hanımların düşünmek için kullandıkları lop, bazen bizim koymuş olduğumuz kuralları yada trafikteki hareket tarzı düşüncemizi yadsıyabiliyor. ancak aynı lobu kullansaydık trafikte aynı şekilde davranabilirdik.
trafikte bayan sürücüler yüzünden sorun yaşamamızın sebebinin bu olduğuna inanıyorum.

Güzel bir yaklaşım tarzı.
Üzerinde düşünmek lazım.
Erkek egemen bir toplumda kuralları erkekler koyuyor.
Ama hayatımızın içerisinde bayanlar da var.

Bravo...:cat:

Bi de hiç kimse, erkek sürücüler süper araç kullanıyor gibi bir yorum yapmasın.
Çok gülerim...:)

kadınlar genelde kamikaze yapmaya bayılır kaza olacağını farkettikleri anda frene asla basmazlar..:p

biri şunları sınava tabi tutsun(sadece bilinçsiz olanlar)diğerleri alınmasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar