murat abi bırak şndi cnsiyeti, gel pokere saralım![]()
kaynatma yau, bi soru sorduk
murat abi bırak şndi cnsiyeti, gel pokere saralım![]()
şirine sen niye alındın ki..:silent::silent:
ben de bu anlatılanın daha fazla yasandıgını dusunuyorum. taziye,tebrik ve kutlamalar bolumunde arkadaslarımızın basına gelen olaylardan kac tanesinde bir kadın surucu sorumlu?!
kendisi icin uzuldugumuz o insanların kac tanesi bir bayan surucu kurbanı?!?!?!?!?!
SORARIM SIZE!!!
o kazaların %90' ı erkek soforlerin hatalı suruslerinden!!! hadi bunu dile getirin!!!!!
( durmayın, hadi bakın hepsine tek tek! kacı erkek surucu hatasından, kacı kadın?? hadi bakalım.. hodri meydan...)
Herkes önce kapısının önünde ki pisliği temizlesin derler böyle zamanlarda.. Artık umrumda bile değilsiniz. 17 yaşında ki bi çocuk benden şikayetçi olamaz kardeşim, bu kadar basit..
O mu karar verecek buna ? Ya da siz mi karar vereceksiniz ?
18 ini bitirince bu şekilde şikayetçi olabilirmi demek istiyorsun..... :farao::farao:
Şimdi 17 yaşında ama seneye 18 olacak..Ve hayatı boyyuncada kadın sürücüler hakkında görüşü bu şekilde kalacak......:cat::cat:
Ya şimdi olayın doğrusunu anlatıp anlamasını sağlayacaksınız ya da bayan sürücüler trafik için hep tehlike olarak kalıcak.....:cat::cat:
empati yeteneginden yoksun, elestiri ve oz-elestiriye kapalı oldukca ilkel kimlikler barindiriyor...
Ya bu mesaja ne demeli. Her zaman ve her yerde suçlanan, ezilen, istenmeyen bizler oluyoruz.. Tabi sizin tuzunuz kuru.. Ben erkeğim, bu kadar basit değil mi.. Hepiniz bencilsiniz işte bencil.. Sadece heryerde biz olalım istiyorsunuz. Ama biz de varız, kusura bakmayın.!!
Bu arada daha kişiliği oturmamış (ergenliğini tamamlamadığın için söylüyorum) bi çocuk bana düşüncesi bozuk diyemez.Merak etme ablacım, düşüncelerim yeteri kadar düzgün.. O kadar ki bozuk olanlara yardımcı oluyorum... :bounce:
slm mıllet ben geldım yenı uye oldummmm..kuyu cadısı sayesındesızede gecmıs olsun.
Ben de bayanım neticede :cherry:
Mete abi nasıl video o ya :salut:
aha bi msn kaçkını daha..:queen::queen: