gelmiş geçmiş motorlarım

paylaşım için teşekkürler belgesel tadında olmuş ama cg 125 bir başka :cat:

fazer konusuna gelince amacım fazeri kötülemek degil elbette fakat bu fotografları olan motorlar. benim şahsi kullandıgım motorlar.
kendime ait olmayan ve arkadaşların sayesinde bindigim çok motorlar oldu. yzf r1,zx9, r6, zx12,2006 fazer, hayasung250 r. hayabusa 2002 ve 2008 model olmak üzere 2 çeşitinede bindim.600 rr, 1000rr 2004 model,katana600 ,cbr 125,cbf 150,sym gts 250,apaçhe 150,ybr 125,mondial kh 110,mondial 250,mover 125,jinnçheng 100,modenas 110,gibi çeşitli motorlara binmek nasip oldu.ara arada biniyorum ve herbir motor ayrı ayrı farklılık gösteriyor. bunların içinde fazer ile pek anlaşamadım. on of dügmesi gibi gaz kolu vardı. alt devirlerde güçsüz yüksek devirlerde çıldıran bir motor yapısı oldugundan. vites geçişleri sert hele 2 vitese atınca şırakkk diye ses veriyor. o yüzden ben nacizene fikrimi belirtim bu konuda.

fotograflarımı karıştırıken buldugum eski 900 rr ıma ait resim

Son düzenleme:
tabi ki suzukinin gölgesinde kaldığı için görünmemesi normal arkasındaki motor 900 rr

şimdiki kullanmakta olduğum motorum fotoğraf makinasının tarih ayarı bozuk olduğundan 2005 yazmış

Son düzenleme:
süper paylaşım!
çok samimi ve objektif buldum.
ellerinize sağlık!

TORAMAN kardeş ne demek bende scooter ci oldum artık.sfır motorun vizesi 3 sene ölmez sag kalırsak amacım 3 sene binmek
herkese teşekkür ederim.

kendimi ben bile tanıyamıyorum
aklım neye yatarsa alıp geçiyorum. ama aklımı şu an ne alacağım hakında yormuyorum yoksa azıcık fikrime uyarsa yaparım.

Motosiklet tamircisimisiniz?
Motosiklet satıcısımısınız?

Bu kadar motosiklet değiştirmenizin sebebi nedir?
Memnuniyetsizlikmi?
Arı misali herçiçekten biraz misalimi?

Ama bu kadar çok çeşit motor kullanmak ve değiştirmek bence sakıncalı
Sizinde dediğiniz gibi her motorun ayrı huyu var
bunları karıştırdığınız zaman tehlikeli olmazmı sizce?

vay be .. Baya motor değiştirmişsin. İnşallah dengini blulursun :)

Motosiklet tamircisimisiniz?
Motosiklet satıcısımısınız?

Bu kadar motosiklet değiştirmenizin sebebi nedir?
Memnuniyetsizlikmi?
Arı misali herçiçekten biraz misalimi?

Ama bu kadar çok çeşit motor kullanmak ve değiştirmek bence sakıncalı
Sizinde dediğiniz gibi her motorun ayrı huyu var
bunları karıştırdığınız zaman tehlikeli olmazmı sizce?

ne motorsikletciyim nede tamirci.sadece motorsiklet tutkunu

rüzgara karşı koşmamışsan onunla esmeyi bilemezsin henüz motora binmeditsen yaşıyorum diyemezsin. 4 teker bedene 2teker ruhuna işler.
bu kadar motorsiklet degiştirmemin nedeni gelirsek umdugumu bulamayışımdan dolayı bulmak için her tür motora biniyorum deniyorum. eger 10 tane istegimden 5 ine olumlu cevap alırsam satın alıyorum. ve tecrubem de artıyor. 2 tekerlekli ne olursa kullanırım.

Bandit hakkında nasıl bir motor acaba 150cc den sonra geçiş motoru olarak hangi motor akıllıcadır.Yakıtta önemli aslında ama banditte çok iyi diyorsunuz ve yakınımda biri daha kullanıyor kullanma fırsatım olmadı arkasında kısa bir mesafe gittim gerçekten ivmelenme çok iyi.
Paylaşımınız için teşekkürler.

bandit uzun yolda okadar rahattır ki deme keyfine gitsin . 150 cc ile 1 sene uzun yolda kullandıktan sonra bandit çok uygun olur 78 bg ve kafa sallama yada titreme şu bu gibi sorun yoktur.hele 2 kişi sabit 500 km yol geldik 4,5 saatte ve 180 aşagısına inmeden 230 a kadar da çıktık. yakıt tüm 600 lüklerde fazla 1000 likte daha fazladır

güzel bi paylaşım olmuş gerçekten.. Bi Sürü Motor GEçmiş Elinden .. Yalnız bişeyi Merak ediyorum 600 cc den tekrar 250 cc ye inmek nasıl bi duygu acaba ?

Biraz tehlikeli gibi görünsede bu kadar değişik tarzlarda motorlar kullanmak oldukça zevkli olmalı..

hepsi güzel ama en güzeli bandit tabi uzun yol için:) cbf 250nin bu kadar sorunlu olduğunu bilmiyodum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar