Serkan abimin nasıl birisi olduğunu ve motor konusunda tercihlerini en iyi bilenlerden birisiyimdir. Fakat hala çözemedim ben Serkan abimi

geçenlerde aradı 1000RR aldım 2007 model dedi en sevdiğim ve beğendiğim motordu racinglerde hemen iştahım açıldı ağzım sulanmaya başladı falan aradım bende sürücem dedim Demirci ye gelemeden sattığını söyledi
Bu arada Serkan abinin bazı özelliklerini açıklayayım tecrübeme göre ;
*Çok sabırlı bi insandır!
*Alacağı bir motoru A dan Z ye herşeyi araştırır.
*Bi yerinden ses geldi mi (bu özellik bende daha aşırı var

), kafayı salladı mı, gaz açtığında boğuluyormu, titreşim normal olsa bile o yüksek görür.
*Alacağı motoru aynı timsah misali pusuya yatar ve en gerekli an da saldırıp alır. Bu özelliğini çok gördüm ve mesela en düşük 10000ytl ye alınacak tertemiz motoru 9000 Ytl alır ve onu 11000 ytl ye hiç zorlanmadan satar
*Şehir içinde aşırı sakindir yanında o kadar agresif hareket yapmama rağmen hiç gaza gelmedi ve gidilecek hızlarla gider.
*Yarış yaptığımızda altında hangi motor olursa olsun karşısındaki motor onun ayarındaysa karşısındakini mutlaka geçer geçemese de karşısındakinin dişini sıktırır. Bunu da yaşadım CBF 250 leri yarıştırdık. Benim motorum 1500 km lerde onun ki 4000 km lerde, Benimkisi 2007 yeni kasa onunki 2006 model ve kalkışlarda ben geçiyorum ne hikmetse kalkıştan fnishe kadar geldim diyorum aynaya bi bakıyorum yok bi bakıyorum önüme geçmiş

hatta bi kere de kalkışta o geçti beni sonradan arkasına geçtim öyle geçebildim