Geldi arkadan tosladı pff

Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
2,824
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın.. iyiki arkandaki kötü niyetli değilmiş..
 
Son düzenleme:
Katılım
14 Haz 2007
Mesajlar
1,205
büyük geçmiş olsun
sende bişi olmaması sevindirici:)

komik bi kaza olmuş
verilmiş sadakan varmış ama...!
 
Katılım
20 Tem 2006
Mesajlar
102
geçmiş olsun,banada buna benzer bişey oldu ışıklarda beklerken geldi bi bmw arkadan vurdu bide nie önümde duruyosun dedi,komikleride var yane uçarak gitmemiz lazım yolda sanki şaşkın ya,beni düşürmüştü nama neyseki motorumda bişey yoktu:)
 
Katılım
16 Nis 2008
Mesajlar
59
geçmiş olsun sende bişey yokya gerisi boş. canına sağlık...
 
Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
2,824
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hafif eyimli bir yolda gidiyorum onümde tek araç var yol ilerde bir başka kafescinin 2. sıra park yapmasından dolayı daraldı ve onümdeki kafescide o dar boğaza girdi ama karşı şeriddekide girdi, ben onumdekinin stoplara bakıyorum cunki başıma geleçeği biliyorum ve tam tahmin etiğim gibi beyazlar yanıyor adam kaptırdı geliyor geri bu arada artis arka camada filim çektirmiş adamı göremiyorumda beni goruyormu görmüyormu kornaya bastım biraz bi yandan ayaklarımla geri çekmeye calısıyorum motoru zaten ters eyim gitmiyor alet adam geliyor hala 1 karış mesafe var motorla arasında adam geri gelme hızını hiç azaltmıyor halbuki ben zorlanıyorum ona yetişmekte asıldım kornaya adam yinede karşıdakine geçeçek yol açılana kadar yavaşlamadı ama gelip bi çarpsa öle göz göre göre ozman azını burnunu arabasını ne varsa verecektim hakkını.

Yol verdikten sonra ben asıldımya kornaya sinirlendi heralde artis bide gazlamazmı :) sırf ona kapak olsun diye ne kadar gazlarsa gazlasın aradaki mesafeyi korudum ilk fırsattada tokatladım fiziksel olrak olmasada o çevabını aldı çok anlayışsız insanlar var ya pff.


bence gereksiz yere kendini tehlikeye atmışsın. karşındakini demir yığını olarak görüp geç git derim yine de..
 
Katılım
13 Ağu 2006
Mesajlar
333
Moderatör arkadaş birbirinden hem olay hem zaman acısından farklı olan 2 konuyu birleştirmek yerine madem gereksiz gördünüz silseydiniz birini, birinci konuyu sohbete açmıştım buraya taşımışsınız mantıklı kusura bakmayın, yanlız kafesci konusunun taziye tebrikle hiç bağdaştıramadım bunun enezından sohbet ve tartışma ortamında durması gerekirdi bence.
 

asm

Katılım
3 Şub 2007
Mesajlar
2,665
Geçmiş olsun.

Arkadan çarpmalarda yapacak pek birşey yok.(yanlış şeritte,yanlış hızda gitmeme vb. durumlar dışında)

Arkadan hızlıca veya kayarak (ABS'li olanların ani durduğunu lastikler ses çıkarmadığı için anlamak biraz güç) gelen araç farkedilirse anında gazlamalı.

Yan şeride falan atlama durumunda -Allah korusun- daha hızlı gelen bir araç çarpabilir. Hem kendimizi hem başkasını tehlikeye atarız o durumda.


SPECOPS,inatlaşan adamlarla fazla uğraşma bence

Araba sürenlerin çoğu "küçük motordur" diye bu kapışma işini bırakmıyor.

En mülayim görünen adam bile geçilmek istemiyor motora.


Altındaki Runner'ın ortalama güçte(Türkiye ort.) geçeceğini düşünen kaç kişi vardır ki bu durumda pes etsin?


Salla gitsinler...
 
Katılım
29 May 2007
Mesajlar
3,302
hadi iyisin sende ve motorda bişey yokmuş.geçmiş olsun:rendeer:
 
Katılım
13 Ağu 2006
Mesajlar
333
Araba sürenlerin çoğu "küçük motordur" diye bu kapışma işini bırakmıyor.

Zaten bende ölümüne geçicem diye uraşmıyorum, trafiği ve kendimi tehlikeye sokmıyacak pozisyonlarda eziyorum bazen yol müsayit olmuyor bırakıyorum gidiyorlar, bu erdemliği göstermiyim ilede o an geciyim dersen ki yinede geçersin ama bu tip durumların hepsi mutlu sonla bitmez bunun farkında olduğum gibi herkezinde bunun farkında olmasını dilerim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst